- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой трабва да купува презервативите, според вас?
ами и двата пола трябва да мислят за безопасността на половите си контакти.![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Естествено че и двамата
и двамата трябва да имат в себе се
ама все пак мисля,че може би момчетата поне като кавалери трябва да купуват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И двамата трябва да мислят за това![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i dvamata u4astvat v seksa zna4i trqbva da vzemat otno6enie i po vuprosa za prezervativite
Без значение,важното е да се купуват и използват,че без тях е лошо (ест ако не се използват други предпазни мерки)
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
и двамата![]()
И аз така мисляПървоначално написано от crazy_girl_4ever
.. и за всичко останало пак те трябва да плащат ..щоту са мъже и тряя да са джентълмени
![]()
Kakto mom4eto taka i momi4etooo
Добре е и момчетата и момичетата да мислят за това
bez prezervativ si e nai dobre![]()
djentalmeni...Първоначално написано от WhenTheLoveIsGone
oki moje i da sa djentalmeni ama tva ad ti pla6tat si4ki smqtki nqma vrazka s tva.... ti mai si tarsi6 nqkoi MOL (materialno otgovorno lice) a... aman ot materialistki i posle za6to vsi4ki momi4eta ni slagat pod edin znamenatel... ve4e po4va da mi stava qsno...
![]()
Виж сега аз смятам, че така трябва, но ако обичам някого няма да го обичам по-малко само защото не ми е платил кафето или нещо другоПървоначално написано от jim_beam
Не съм материалистка.. като всички момичета обичам скъпите подаръци, но също толкова ще ме зарадва и нещо по-скромно, но от сърце
![]()
повечето ми приятели момчета винаги имат в себе си, в една връзка и двамата естествено