- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- харесвате ли си някого от класа
Първоначално написано от AtlantidaLove
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
нещо лошо?Първоначално написано от Pooky
Да!Съжелявам че се получи така ама какво да направя
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
da haresvam ama ako klasa razbere 6te padnat nai golemite podigrafki i taka da kaja me estrah da si priznaq pred klasa 4e go haresvam. a ako kaja samo na nego 4e go haresvam ap1k toi ne me haresva pak klasa 6te razbere iiiii.....s1vet....???![]()
![]()
![]()
![]()
NIKSITY
уаа те са ужаснии .. си4ките до един .. ! Единия кривоглед , другия с мустаци , третия дебел , четвъртия циганин ...май е по-добре да не продължавам ..
![]()
Иначе както и да прозвучи половината от тея злета ме харесват .. уаа направо искам да ги убия ..![]()
дааа харесфам си едно емуу![]()
-)
![]()
![]()
Абе кво да ви кажа... В нашия клас има 14 момичета, само 4е от тях стават само 6 и те постоянно играят БЕЛОТТТ --- Играта не е лоша ама тва ги у4уждява от класа и некси става малко т1по... Ина4е както по-преди про4етох и аз си харесвам моми4е от с1седен клас...
Аре дръж си там ш*баното фейк акаунтче и си трай, че почна нещо да не ти се получава...Първоначално написано от sladky2009
По темата: Не.
ooo, te sa toooooooolkova protivni - kak bih mogla da gi haresam. I po harakter sa mnogo zle - teq koito sa malko po simpati4ni. Ostanalite koito imat malko mozak i se razbiram dobre s tqh sa dosta grozni4ki i smotani. Ima edin koito mi dopada v lice i na harakter no e nisak. Ot drugite klasove ima dosta hubavi mom4eta, no pove4eto sa niski
.
P.P. sorry 4e pi6a taka, no kirilicata mi se bagna
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не. Няма как да харесваш някой от класа... Ноо виж от другите класове..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
какво ужсс всички са ужасно противни уруди напрао маймуни блехх
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ако някой е прочел 3-4 твои мнения е наясно с факта, че профила ти е фейк (е, не изключвам факта да си рядко тъпа к*рва). Не ти се получават елементарните провокацийки, разбери го. По-добре си направи нов профил и пробвай пак, детенце.Първоначално написано от sladky2008
![]()
Кфо да ви кажа моят клас сме 23 момчета ..правете си извод![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е що? аз съм имал връзка със съученичка примерно, що да е "няма как" :рПървоначално написано от iPurple
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз май съм изключение- много харесвам един съученик,но той мен едва ли ...![]()
от моя не,но от съседния![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
не ми е ясно защо да звучи нескромно щом е истина.. а по темата сички момчета от класа ми са ми само приятели .. а за това дали ме харесват- да и то не един...Първоначално написано от tItEufFf
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Абе то в нашия клас,само две момичета има коиота са красиви и умнички.И двете харесвам а едната става да гледаме сапунени сериали заедно гушнати.![]()
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Една съседка която много харесвам,и съм хлатнал по нея носи твоето име.Но за жалост ми е много грешен избора имаше една статийка за нея тук.Първоначално написано от InnchetO
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Какво имаш в предвид?Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
аз харесвам едно момче,което е от моя клас той също нещо се закача с мен,но до сега щеше да се разбере ако ме харесва.В началото на годината едно момче ме харесваше
Въпреки ,че класът е от 20 момичета не!
Ами аз ходя с момче от моя клас...
The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...