.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 154
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AtlantidaLove
    Цитирай Първоначално написано от m0nItyY

tova sa edinstvenite momcheta v klasa mi..pomislete si dali haresvam nqkoi
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    кво се смеете на пичовете уе?!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Не ! Всички са тъпи лапета, толкова бавно развиващи се, че чак се притеснявам за тях!Живота им е баскетбол, игри ии.. това е!Буквално!
    нещо лошо?

Да! Съжелявам че се получи така ама какво да направя
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

da haresvam ama ako klasa razbere 6te padnat nai golemite podigrafki i taka da kaja me estrah da si priznaq pred klasa 4e go haresvam. a ako kaja samo na nego 4e go haresvam ap1k toi ne me haresva pak klasa 6te razbere iiiii.....s1vet....???
    NIKSITY

Град
    На слънцето :>
    уаа те са ужаснии .. си4ките до един .. ! Единия кривоглед , другия с мустаци , третия дебел , четвъртия циганин ... май е по-добре да не продължавам ..

Иначе както и да прозвучи половината от тея злета ме харесват .. уаа направо искам да ги убия ..

дааа харесфам си едно емуу -)

Град
    Blagoevgrad
    Абе кво да ви кажа... В нашия клас има 14 момичета, само 4е от тях стават само 6 и те постоянно играят БЕЛОТТТ - -- Играта не е лоша ама тва ги у4уждява от класа и некси става малко т1по... Ина4е както по-преди про4етох и аз си харесвам моми4е от с1седен клас...

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    понякога в учиище съм мн възбудена и точно в тези моментии харесвам всяко момче
    Аре дръж си там ш*баното фейк акаунтче и си трай, че почна нещо да не ти се получава...
    По темата: Не.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ooo, te sa toooooooolkova protivni - kak bih mogla da gi haresam. I po harakter sa mnogo zle - teq koito sa malko po simpati4ni. Ostanalite koito imat malko mozak i se razbiram dobre s tqh sa dosta grozni4ki i smotani. Ima edin koito mi dopada v lice i na harakter no e nisak . Ot drugite klasove ima dosta hubavi mom4eta, no pove4eto sa niski .

P.P. sorry 4e pi6a taka, no kirilicata mi se bagna
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на iPurple
    Не. Няма как да харесваш някой от класа... Ноо виж от другите класове..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на teenems
    какво ужсс всички са ужасно противни уруди напрао маймуни блехх
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Цитирай Първоначално написано от o0ps
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    понякога в учиище съм мн възбудена и точно в тези моментии харесвам всяко момче
    Аре дръж си там ш*баното фейк акаунтче и си трай, че почна нещо да не ти се получава...
    По темата: Не.
    Ебии си майката бе и профила ми НЕ Е фейк!!! кво лошо имам да си харесвам момче
    Ако някой е прочел 3-4 твои мнения е наясно с факта, че профила ти е фейк (е, не изключвам факта да си рядко тъпа к*рва). Не ти се получават елементарните провокацийки, разбери го. По-добре си направи нов профил и пробвай пак, детенце.

Град
    Бургас
    Кфо да ви кажа моят клас сме 23 момчета ..правете си извод

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Не. Няма как да харесваш някой от класа... Ноо виж от другите класове..
    е що? аз съм имал връзка със съученичка примерно, що да е "няма как" :р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен
    Аз май съм изключение- много харесвам един съученик,но той мен едва ли ...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    от моя не,но от съседния

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Има едно момче от класа ми .. ужасно е готин. Но все пак предпочитам да си останем само приятели.
    А иначе мен дали ме харесват - да, колкото и нескромно да звучи...
    не ми е ясно защо да звучи нескромно щом е истина.. а по темата сички момчета от класа ми са ми само приятели .. а за това дали ме харесват- да и то не един...
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Абе то в нашия клас,само две момичета има коиота са красиви и умнички.И двете харесвам а едната става да гледаме сапунени сериали заедно гушнати.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    уаа те са ужаснии .. си4ките до един .. ! Единия кривоглед , другия с мустаци , третия дебел , четвъртия циганин ... май е по-добре да не продължавам ..

Иначе както и да прозвучи половината от тея злета ме харесват .. уаа направо искам да ги убия ..
    Една съседка която много харесвам,и съм хлатнал по нея носи твоето име.Но за жалост ми е много грешен избора имаше една статийка за нея тук.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Град
    Varna
    пфф харесвах я ,ходихме ... скъсахме ... сега мен пак ми се иска ,но тя е заета .... ... има как .. па и е яко хахаха особено когато ми е било супер гадно в даскало тя ми е била опора

Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO

Една съседка която много харесвам,и съм хлатнал по нея носи твоето име.Но за жалост ми е много грешен избора имаше една статийка за нея тук.
    Какво имаш в предвид?

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    аз харесвам едно момче,което е от моя клас той също нещо се закача с мен,но до сега щеше да се разбере ако ме харесва.В началото на годината едно момче ме харесваше

Въпреки ,че класът е от 20 момичета не!

Ами аз ходя с момче от моя клас...
    The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си