- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- харесвате ли си някого от класа
+1Първоначално написано от NightGuardian
![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
emi ima nqkoi mom4eta deto sa simpati4ni i zabavni, ama 4ak da gi haresvam ne
Вече не![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
+1Първоначално написано от tami
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Ми само 2- Генка и Станка![]()
Чак да харесвам не, но има доста симпатични момичета в класа ми, за което се радвам.
А мен дали ме харесват.. само за една знам, за други не.![]()
emi ... da , ima edno-dve mom4enca koito haresvam .. ama ne6to nqma da stane s tqh mai mai![]()
В моя клас вс на вс са 7 момчетата и то от грозни по-грозни тъй че НЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 أحبك الشمس
Миналата година да =) Беше в моят клас . . все още сме гаджета![]()
Преди да,вече не.![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
мнее..твърде добри фр сме всичките, обичаме се по друг начин..и сме мнг задружен клас..се1 с някои момичета не говоря ама тва е др въпрос..става дума за момчетата нали ? От от моя клас не, но от другия да.. и то двама и са най-добри приятели, което е адски гадно![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
гаджето ми е от класа![]()
![]()
Не!
Amiiiiii moje da se kajee ...![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Първите 2 седмици харесвах ама после като почнахме да се опознаваме![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.