офф,ами от къде да запо4на!ами имах гадже !много го оби4ах и вси4ко между нас беше супер!разбирахме се 4удесно! но ето го и голямото но ....един ден една моя приятелка ми каза 4е той ходи с мен само от интерес ,за6тото иска да съблазни друга моя приятелка!аз говорих с него и уж вси4ко успяхме да си изясним,но след няколко дни той запо4на да се държи с мен по разли4ен на4ин,или по-то4но запо4на да ми вика 4е му изневерявам и т.н! и така няколко дена подред!отново говорихме и ОТНОВО уж пак се изяснихме,докато един ден той не ми каза 4е сам "курва" и тва ве4е преля 4а6ата и скасахме!
а сега ,преди 1 ден ми пра6та смс 4е иска да се саберем и 4е вса6ност много ме оби4а! е кажете ми сега тои ме разиграва нали!аз му казах 4е няма да се сабера с него и днес нау4их 4е е бил застанал пред влак за да го бласне но се отдрапнал в последния момент!обадих му се и тои каза 4е го е направил заради мен и 4е ако не се саберем 6те се самоубие!!!аз сам много изпла6ена сега за6тото не искам да се самоубива заради мен! кайете ми да се сабера ли с него или не???и моля ви спестете си обидните коментари!
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!