.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Град
    Панагюрище

Как да изглеждам по-ниска?

Дайте ми съвет какви дрехи да нося или какво да правя за да изглеждам по-ниска! ПЛС!

т.7
    krem4et0

колко си висока?

аз имам същия проблем и съм висока 1.76 ти колко си ?

И аз съм висока Изглеждам по ниска когато нося по впити дрехи...за предпочитане черни дънки и отгоре някакъв дълъг потник или туника. Така краката изглеждат по къси,тялото по дълго и самата ти изглеждаш по ниска. Поне при мен така става.
    П.П. Висока съм 1,73

Град
    Sofiq
    Широки,карирани дрехи.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Въъъъъъъъъъъъъъй въъъъъъъъъй въъъъъъъъъй Ти знаеш ли колко нисички момичета искат да са високи като теб?!
    Аз съм 177 и нямам никакви оплаквания.. много по-добре е да си висока от колкото няква късокрака.. НЕ ВИ РАЗБИРАМ ХОРА
    ..Why can't I be innocent..

Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Въъъъъъъъъъъъъъй въъъъъъъъъй въъъъъъъъъй Ти знаеш ли колко нисички момичета искат да са високи като теб?!
    Аз съм 177 и нямам никакви оплаквания.. много по-добре е да си висока от колкото няква късокрака.. НЕ ВИ РАЗБИРАМ ХОРА

Дамм и аз съм съгласна с теб =D> Познавам много момичета които изкат да са високи,носят токчета само и само да са по-високи и повечето ми съученички за да ме настигнат.И аз съм много висока на 13 съм и съм 170
    P.S.
    А и повечето момчета си падат по дълги крака \/ :P
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

d1nki tip cigara .. vpiti ... i na niska podmetka..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

moje6 da si zeme6 6alvari ili danki s padnalo dano.. az ne sym mn visoka oba4e super mn me kefqt i mislq da si kupq samo da si haresam :] su6to taka moje i po dalgi bluzi i niski obyvki

По-тъмни дрехи...
    Ама комплексирам се като чета колко сте високи повечето Аз съм на 14 и съм 1,65 Ако не порасна повече след някой друга година ще пускам тема "Как да изглеждам висока"

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от bonbonkata011

Дамм и аз съм съгласна с теб =D> Познавам много момичета които изкат да са високи,носят токчета само и само да са по-високи и повечето ми съученички за да ме настигнат.И аз съм много висока на 13 съм и съм 170
    P.S.
    кво значи "няква късокрака" ти много ли си добре?не може всички да сме високи не ние сме си го избирали че да ходиш и да обиждаш!

Другата с голямото самочувствие дето си мисли че сички носят токчета зЗА ДА СА КАТО НЕЯ(да..то друга причина едва ли има..) откъде реши че момчетата ви харесвта повече?стига сте се заблождавали!ВСяко момче харесва различни момичета за някои е божествено да има някоя с дълги крака,а за други сте като кобили..не си мислете че всички ви харесват!И да носим токчета за да сме по високи ,а и някак си придава елегантност..по красиво е..и изглежда съученичките ти са много зле щом НОСЯТ ТОКЧЕТА САМО ЗА ДА БЪДАТ КАТО ТЕБ

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moq syvet e da nosish drehi, koito sa s linii nastrani ili tochki, te shte syzdadat iliuzia, che si po-niska. Kakto i pantaloni s po-visoka taliq ili biustieta.
    Neshto ot sorta :
    http://www.topobiavi.com/data/firm_images/1/p_1495.jpg
    http://i7.photobucket.com/albums/y27...wards-5-v2.jpg
    http://beanstockd.files.wordpress.co...-picture-2.jpg
    http://blogspot.adunagow.net/media/1...ize_theron.jpg
    http://www.crystalicing.com/images/P...ton-CI-SK3.jpg

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    otnosno spora po-gore.ne znam kalvi kraka xaresvat mom4etata pove4e no poprincip momi4etata sa tezi koito sa lydi na tema d1lgi kraka... do avtorkata-za6to iska6 da izglejda6 niska.b1di takava kakvato si.prosto nosi niski podmetki.minysa na visokite e tva 4e nqkoi mom4eta sa po-niski ot tqx i .......... ama vizyalno kato izglejda6 po-niska neznam kakvo pe4eli6.............
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от mysterious93

P.S.
    кво значи "няква късокрака" ти много ли си добре?не може всички да сме високи не ние сме си го избирали че да ходиш и да обиждаш!

Другата с голямото самочувствие дето си мисли че сички носят токчета зЗА ДА СА КАТО НЕЯ(да..то друга причина едва ли има..) откъде реши че момчетата ви харесвта повече?стига сте се заблождавали!ВСяко момче харесва различни момичета за някои е божествено да има някоя с дълги крака,а за други сте като кобили..не си мислете че всички ви харесват!И да носим токчета за да сме по високи ,а и някак си придава елегантност..по красиво е..и изглежда съученичките ти са много зле щом НОСЯТ ТОКЧЕТА САМО ЗА ДА БЪДАТ КАТО ТЕБ
    айдее пак се почна със спора за това кой какви крака харесва къси или дълги или пък кои са по хубави ниските или високите момичета...мисля че ниските се комплексират че са ниски а високите че са високи но тово не се отнася за всички ...а по темата както казаха по горе какво ще постигнеш ако носиш дрехи които те правят по ниска вкрайна сметка ти си оставаш висока..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

kak moje da iskash da izglejda6 po-niska.

az hareswam wisoki momi4eta

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Защо се притесняваш от това,че си висока?Напротив радвай се

Град
    Велико Търново
    Я не се притеснявай от ръста си...Аз съм 179 и имам едни ботушки на 6 см ток и понякога хдя и с тях.но попринцип ходя със равни обувки,защото иначе ставам по-висока от всички.. Спомням си как бях с високите ми ботушки на даскало и някакъв от 11 или 12 клас вика "Ехее,тая по-висока от баща ми."и аз зех да се хиля
    Бтв на 13 съм.

аз съм 178 и почти винаги нося висок ток обувки... особено сега през зимата всичките ми ботуши са страшно високи. За мен не е проблем, за приятелите ми не е проблем и определно не ми е минус и получавам много комплименти от момчета/мъже и разбира се злобни и завистливи коментари от ниски и комплексирани госпожици които са две глави по-ниски от мен и аз съм им виновна. Не разрешавай на такива да ти подронват самочувствието. Пък и как може да искаш да си по-ниска? та така по-трудно ще се отличаваш от другите... по-високите момичета най-бързо се забелязват.

по добре висока от колкото ниска

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    kak taka preporu4vate vpiti dunki za postigane na tozi efekt???NAPROTIV!!!
    6irokite bluzi i dunki tip 6alvari vizualno skusqvat silueta i estestveno obuvki bez tok

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Защо искаш да изглеждаш по ниска?
    Суетата.Моят любим грях.

Дългите крака не са само за високите. Определят се от самото тяло - ето, аз съм 156-157, но съм с дълги крака. Има момичета по 170, които са егати късокраките.
    Лигла, ела на мен ми го кажи това.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

P.S.
    Аз също съм съгласна... защо ти е да изглеждаш ниска?...
    аз съм на 16 и съм 170-171 и се харесвам.. никога не бих искала да съм ниска...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от mysterious93

P.S.

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си