- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изправяне на косата с ютия???
Вие трябва да сте болни,за да тръгнете да си изправяте косите с ютия...![]()
ем добре изправя само че да - наистина много уврежда косата .. така че по - добре си вземи преса![]()
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
аз съм си изправяла косата с ютия няколко пъти ,да наистина става много хубаво но и много гори косата... тфа го прая в случаи когат нямам време с пресата (когато бързам) ,защотото на мен пресата ми отнема около 1 час за да си я изправя като хората а с ютията около 10-15 мин.
П.П. аз не я изправям сама щото немога,ползвам помоща на една фр.![]()
![]()
Четейки мнения в тази тема, си помислих, че живея в някой минал век. Дори на съм чувала за изправяне на коса с ЮТИЯ, за пръв път научавам подобно нещо. Но (както писаха и преди мен) уредите си се използват по предназначение. Така че глади дрехите с ютията, но си изправяй косата с преса.![]()
Една приятелка реши че това е перфектният начин да си развали хубавата коса.Сега е като кокошка в главатаПървоначално написано от paola_Rey
![]()
![]()
Аз го правя..от година може би.
Косата ми долу е толкова права, че хората я мислят за изкуствена.
Не е изтощена, хубава си е.
Просто с преса става бавно, моята не е и много хубава, но сигурно ще искам за рождения ден някаква за 100+ лв и ще спра с ютия.
Ами попринцип не е хубаво,но зависи от косата ти аз моята само с ютия я изправям от 1 година и повече,но си слагам маска и подхранващ балсам и ми няма нищо на косата даже с пресата повече ми се гори пък и с ютията ми е по-удобно![]()
Music is my life
Ще си изправяме косите с ютия и ще си гладим дрехите с пресатака се получава.
Иначе преди 3-4 години веднъж пробвах,после миришеше на изгоряло и това беше.От тогава насам само с пресаГоре долу от набор 89 доо 96-97 като се погледнем след 10 години ако имаме по 10 косъма на главите си ше е добре.
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Чета коментарите и още не мога да повярвамСигурно след време ще почнем да си правим гофрети с пресата а ще си я къдрим с някой тостер за сандвичи
![]()
аз не съм опитвала и нямам такива намерения
![]()
Хахаха, това е стар, изпитан вариант! Иначе имах приятелка, която се изправяше само така и до толкова се беше специализирала, че го правеше за няколко минути, при това сама. Добре й се получаваше.
Дадох й само веднъж да пробва на моята коса, но нещо ме хвана шубето и реших да си остана така. По - добре да губя повече време с пресата ( нищо че моята коса си е доста права!) от колкото да се мъча сама с ютията. Предпочитам да използвам ел. уредите по предназначение.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
А къдрене на косата с миксер?
А хващане на тен като се навра в печката?
Тва е ужасно бе...
Добре се изправя, НО не го прави.Това го правиха 70% от момичетата в моя клас и сега косите им са като метли.![]()
И аз съм пробвала , нищо няма да ти стане от 1-2 пъти , но ако започнеш постоянно ще си развалиш косата и да ютията не трябва да е много нагорещена .Честно казано , не знам защо всички мислят , че ако дадеш 200 лв . за преса и почнеш едва ли не денонощно да си изправяш косата с нея , нищо няма да ти стане и косата ти ще си остане хубава . Пресите са изключително вредни това е все едно две ютии да ти мачкат косата от двете страни , дори да е най-скъпата преса и да използваш най-скъпите препарати просто гори и унищожава и косата . Не ги използвайте постоянно , ако излезете един пък без изправена коса или на вафлички , никой няма дави върне . Това е лично мое мнение , няма нужда сега 20 фена на пресите да ми се нахвърлят![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
След това ще има тема ''Помощ!Косата ми капе"Първоначално написано от Nqkuf
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Първоначално написано от the_best_f
+1 Направоо паднах като прочетох ''изправяне на косата с ютия'', а и от тези мнения, че косата пада..Аз не се изправям, защото имам най-правата коса, която съм виждала за което всички в училище ми завиждат..Къдря си я с пресата, но за изправяне не я използвам : )
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Една откачалка от старото ми училище така си изправи косата с ютия и на другия ден цялото даскало я разнасяше, че са й останали 5 косъма на главата..![]()
АБЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!???![]()
![]()
всичките мнения с отворена уста ги четох, как така ще си изправяте касата с ЮТИЯ?!?!??? това толкова гори косата, че ще оплешивеете. и не се заблуждавайте от това, че сега ви няма нищо, защото след 10 години ще видите какво ще стане....
ютията си е за гладене на ДРЕХИ, пресата за ИЗПРАВЯНЕ на коса! не си правете експерименти така с косата си, омг как с ЮТИЯ бееее лудии аз досега не бях чувала за такова нещо, така де бях, но си мислех, че е бъзик...
Една фр си я изправяше преди с ютия, но на няколко пъти се беше изгорила по ръцете, а и косата толкова и се увреди от тази ютия, че взе, че си купи преса и сега по-малко и се уврежда.
Имам една приятелка ,която се изправя с ютия и аз редовно й казвам '' днеска изглади ли се ? ''не е истина просто ..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
хахахха, луда работа.