.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Сестрата на една приятелка се изправя с ютия, защото пресата им се повреди и от скоро се изправя така, но лично аз не мисля, че е добра идея, както казаха момичетата по-нагоре най-добре всеки уред да се използва според предназначението му.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    Ивагакуре
    Да си изправяш косата с ЮТИЯ ?? Само като четеш това, не ти ли идва да се откажеш бе ??!
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Това с ютията е голяма простотия.. При контакт с кожата е доста болезнено, а да не говорим за косата.. Честно казано най-безвредния начин за изправяне е със сешоар. Както правят във фризьорските салони. Е, вярно че не е толкова трайно, но поне не уврежда косъма толкова, колкото пресите и ютиите..

Голям фен Аватара на gret4ety
    Да ти кажа честно дали ще я гориш с пресата или с ютията е все едно и също.. Когато пресата ми беше в едни фр пробвах да си я изправя с ютия - не може да се изправи хубаво в корените. Бее пробвай ако искаш, но не забравяй да изключиш парата чее...

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Пффф... все пишете "няма да ти останат и 2 косъма". Което е напълно грешно, ако си си я изправила 1 път... Офф... все неразбиращи..

По-добре ползвай преса...макар че и тя ще ти съсипе косата

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    момичета това е пълна простотия с тази ютия наистина косата става уникално права,но не си заслужават нервите след това след като вече я развалите по-добре си вземете скъпа преса,но да не се увреди косата толкова както с ютията

Преди да я изгладиш с ютия си пъхаш косата в пералнията и пускаш центрофугата- да се измие хубаво и тогава си я изглаждаш. Божee, хора, спестете малко и си вземете преса, какви ли чудесии не измисляте!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    При положение , че има преси за изправяне на коса , не ми ясно защо искаш да се изправяш с ютия , искаш да си изгориш още повече косата и да останеш без нея ли ? тцтцц..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    ооо и аз имам познати дето така си съсипват косите.и ти давам пример веднага-съседката редовно в продължение на месец си изправяше така косата и се хвалеше колко перфектна права коса има,след този месец трябваше да отреже поне пет см,за да премахне изгорялото....като нямаш преса ,или си купи или най-добрия вариант е-изобшо не си играй с косата си
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Предполагам, че след като си прочела мненията на другите си се отказла Това с ютията не е добра идея, наистина е много вредно за косата, има много момичета, които се изправят с ютия, но за отрицателно време косата им се уврежда - МНОГО По-добре дай 100 лв за преса, косата ти пак ще се гори, но в пъти помалко.. Прочетох, че с преса или с ютия ще се изправяш е едно и също - НЕ Е ! Стига пресата ти да е качествена Повечето момичета не се замислят за последствията на това горене на косата

ако косата се изправя веднъж максимум на седмица просто ще цъфти повече ефекта на изправяне с пресата всеки ден е същия но на моята коса с преса не може да се изправи каквато и да е пресата ако се изправи стой точно 1 час и край а с ютия стой поне 3-4 дни..
    ;] just me

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Е извинявайте... Каква е мощността на една ютия и на една преса. И мен са ме изправяли така - да за 5 минути стана, но пък после за още толкова косата ми приличаше на нищо...
    n3zabrawiimaa, ако пуснеш на MAX градусите на ютията не от един, ами от половин път косата ти ще заприлича на метла.. Как мислиш ще изгориш дреха? Просто нагряваш много ютията или я оставяш в/у дрехата. Не е задължително цял месец да я гладиш всеки ден, за да я изгориш. Просто ти давам по-разбираем пример за да видиш, че е абсолютно същото...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Това е най-голямата глупост,която съм чувала ПФФФ . Кой би искал да изглежда прекрасно за един момент, но да си увреди косата за цял живот

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Joanita1973
    Това е най-голямата глупост,която съм чувала ПФФФ . Кой би искал да изглежда прекрасно за един момент, но да си увреди косата за цял живот
    Оооо повярвай ми, има много такива хора!

Темата не е ли малко старичка
    "... Let's go all the way tonight
    No regrets, just love
    We can dance until we die
    You and I, we'll be young forever ..." ♥

Късмет в начинанията, ама да не питаш после "къде ми е скалпа?"...

Град
    Ада
    Това е мн тъпа работа да си изправяш косата с ютия
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    То с преса си я гориш косата,а какво остава за ютия

Да пробвах веднъж,за 5 мин беше идеално права и после веднага се накъдри...всъщност зависи и от косата,тъй като моята не може да бъде изправена в домаша среда...пробвала съм с най-различни преси,също така и със сешуари.Косата ми се изправя за максимум 10 мин и после става на чупки отново.така че колкото и да искам не мога да имам права коса и се примирих с това.Пък това с ютията няма смисъл,след една седмица всекидневно изправяне ще останеш без коса!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Не.. в никакъв случай не се изправяй с ютия!!
    Лелее, една приятелка се изправяше 1 месец така и косата и стана на слама, и се наложи да се подстриже късо

Това е много глупаво просто няма смисъл да си изправяш косата с ютия,вярно че става по лесно и по бързо,но тя е предназначена за дрехи не за коса така само ще си съсипеш косата и го казвам,защото доста мои приятелки си изправят косата с ютия и е много грозно

И аз те съветвам да не изправяш с ютия.Една моя приятелка се изправяше по едно време така и косата и беше ужасна.

Град
    Canada
    на мен пък ми флизиорката ми каза обратното 4е може да се изправя ама на ниска температура и да се сложи фолио върху косата макар 4е някои правят то4но обратното и не са останали без коси и аз мисля да пробвам така

Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

Pero dime, tu nunca has tenido alguien clavado..? Alguien que te ha jodido la vida y aun as

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от biht3r
    на мен пък ми флизиорката ми каза обратното 4е може да се изправя ама на ниска температура и да се сложи фолио върху косата макар 4е някои правят то4но обратното и не са останали без коси и аз мисля да пробвам така
    Моля? Да сложиш фолио върху косата и отгоре ютията?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си