- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изправяне на косата с ютия???
^ Или пък слагаш кърпа върху косата и я изправяш с ютията.
Аз съм си изправяла косата с ютия само един път.Резултатът беше много добър и бях доволна,но не бих повторила отново![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
моля? ;/ НЕ....пресите за какво са?
awerw♥
Продължавайте в същия дух! Усещам, че след няколко години перуките ще бъдат на мода![]()
![]()
Ахам, даИ дрехите си ги гладя с пресата
![]()
Не го правете! Ще си съсипете косата.. На едно момиче косата й е като слама и не може да си я оправи вече почти година.
P.S.: Темата е от времето на баба ми![]()
Момиче ^^
Добре е уредите да се използват по предназначение. А ютията определено не е за изправяне на косата. Не знам дали си имаш и на идея колко ти гори косата. Недей пробва такова нещо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не. А и имам страх от ютииимам преса но използвам рядко. подържам косата сплетена най често и така не губа време :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
До сега не съм го правила, но става за ВЕДНЪЖ ! Попринцип косата ти става идеално права за дълго време, но ютията гори косата в пъти повече от пресата за коса, няма смисъл според мен.. и все пак колкото и хубава преса да имаш - косата се изтощава, така че мен ако питате - по-добре без никакво третиране на косата ( въпреки, че моята коса я правя с преса по 1-2 седмично, което никак не е малко )![]()
Винаги имаш избор !
Глупава работа,едно че ще останеш без коса ами и познавам момичета на които косите им миришат отвратително....![]()
Да пробваш веднъж става,но да си гориш всеки път косата не е хубаво....
Мен пък ме е страх да пробвам такова нещоако трябва ще си ходя с начупена коса,ама с ютия никога не бих се изправила...
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Нищо няма да ви стане, ако опитате 1-2 пъти ( не, че ви предлагам) , нали все пак и ютията има регулация на температурата.. а иначе като цяло това си е тъпа работа да се изправяш с нещо такова
![]()
Винаги имаш избор !
Аз нито имам нужда да чуя мнението на някой,който се е изправял с преса ,нито ми е интересно как ще се получи - просто хората вече и без това са измислили хиляди преси за тази цел,защо ми е на мен да откривам топлата вода.А и съм убедена,че ще съжелявам след това.
Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Ти да не готвиш, бе моме
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
От пресата косата ми цъфти и става на нищо..Първоначално написано от Maaggiiee
Ама чак па с ютия да тръгна да се изправям...
![]()
Коментара на милми ме уби.![]()
Такава простотия никога не бях чел...
МОМЧЕ
Това с ютията, мацки, е добро. И аз съм го пробвала само веднъж и наистина ефекта е поразителен, но ме е страх от последиците и не продължих, както много други момичета, които сега имат окапали и нацъфтяли коси. Доста си гори косата. Е, то и пресата изгаря, ама с ютия ...доста смело решение...
Ютията е за гладене, има преси по 60 - 70лв., а една коса (поне за мен) - безценна.![]()
mom4e sam
и аз като малка съм си я изправя;а така. Ефектът е много добър, косата не мърда, но според мен е доста вредно това![]()
![]()
![]()
квоо?? за първи път чувам такова нещо...
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
По - добре недей... наистина косата се изправя перфектно, но след 2рото изправяне става страшно! Инвестирай в една керамична преса за изправяне, която ще има същия ефект, с много по - малко кофти последици. Но ако твърдо си решила да се изправяш с ютия, недей да се чекнеш да лежиш по земята или на дъски за гладене. Седни си пред огледалото, раздели си косата, дръж една кърпа, под косата, която щ изправяш и мини с ютията отгоре ( но гледай да сгънеш кърпята поне 2 пъти така, че да не се изгориш. И недей да задържаш изобщо, сложи ютията на най - ниската възможна температура.
Аз лично съм си я изправяла много пъти с ютия, но си закривам косата с кърпа и след това минавам отгоре с ютията!Така винаги ми е изправена идеално и никога не съм я изгорявала или съсипвала с този метод