.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Какъв подарък да купя в тази кофти ситуация ?

Здравейте. Не съм сигурен дали темата е за тук, но май да ...

Утре вечер съм на двоен рожден ден и се оказа, че останалите гости (които са още около 25 човека) са събирали вече пари и аз трябва да купувам подаръци сам. Те са дали по 10лв общо за двамата и сега ще купят някакъв много голям подарък. А аз трябва да задоволя 2ма рожденици като хич не искам да давам повече от 15лв и за двамата - не ми се струва "справедливо", а и по 10лв да дам за двамата пак няма да мога да се опра на големия подарък. Та някакво предложение за подарък (осъзнавам, че не казвам интересите им - просто нещо общо като идея/насока), с който да не се изложа в тази ситуация, имате ли ?

Супер фен Аватара на BladeDancer
    първо близанци ли са

второ дали са пари на теб и ти трябва да избереш подарък или просто ти да купиш сам без другите 25 човека

да и може да кажеш нещо което ги влече
    ваУ рокс
    Grell

Мислех да купя подарък с всички останали понеже сме от различни училища, но като им се обадих и се оказа че вече подаръкът е купен => трябва аз да се отчета с нещо само с мои средства и не, не са близнаци.
    Единият има влечение към рисуване, архитектура, плуване.
    Вторият има влечение към бойни изкуства и психология.

Град
    гр. Варна
    Отиваш в един магазин за имитационна бижутерия-на единия му кууваш гривничка за 5 лева, а на другия висулка,някаква поставка за снимка, нещо то сорта.Щом не искаш да харчиш много пари за подаръци...
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от TOM_BOMBANDIL
    Мислех да купя подарък с всички останали понеже сме от различни училища, но като им се обадих и се оказа че вече подаръкът е купен => трябва аз да се отчета с нещо само с мои средства и не, не са близнаци.
    Единият има влечение към рисуване, архитектура, плуване.
    Вторият има влечение към бойни изкуства и психология.
    ми няква интересна книга която би им свършила работа и биха я чели да е по тяхен вкус и някакъв сувенир който да им остане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си