.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    Neverland

Сиамските близначки Abigail и Brittany

Abigail Loraine Hensel и Brittany Lee Hensel са родени на 7 март 1990 г в Carver County, Minnesota, United States и са съединени близнаци. Brittany е левия близнак, а Abigail - десния. Те имат два гръбнака които се свързват в таза, два стомаха, три бели дроба, и две ръце (третата и безполезна ръка е била между главите им и е била отстранена през детството им).
    Хем ми е смешно, хем ми е тъжно
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Сиамските близначки Abigail и Brittany

Цитирай Първоначално написано от venitywe
    Хем ми е смешно, хем ми е тъжно
    жива и здрава да си..
    да взема да ти копирам тъпата снимка и да те пускам в някой форум да те обсъждат каква сеирджийка и селска пръчка си?

И кое по-точно ти е смешно? На мен пък са ми смешни такива като теб. Ама много.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не мисля че е нито смешно нито тъжно.
    Двете се оправят супер добре и не са нещастни че да трябва някой да ги съжалява.

Creepy..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    гр. Варна
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Не мисля че е нито смешно нито тъжно.
    Двете се оправят супер добре и не са нещастни че да трябва някой да ги съжалява.
    Точно казано Не мисля че те са смешни, а ти в ситуацията-как може да се присмиваш на чуждия проблем
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    Neverland
    егати, после недейте да се чудите що някои хора ги е страх да изказват мнение по даден въпрос... вие ме нападнахте все едно съм най-неголемия изрод на света.... какво, предпочитате да сте лъгани и заблуждавани ли че не мога да се сетя...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от venitywe
    егати, после недейте да се чудите що някои хора ги е страх да изказват мнение по даден въпрос... вие ме нападнахте все едно съм най-неголемия изрод на света.... какво, предпочитате да сте лъгани и заблуждавани ли че не мога да се сетя...
    а ти като какви ги мислиш и описваш в тази тема
    смешно ти било...
    жалък охльов!

Град
    Neverland
    ...и за пореден път някои хора в тоя форум ме карат съвсем да се откажа от него... баси... а преди тука всички те разбираха за квото и да било.. добре, изразих се може би грешно.. не са ми смешни щото не мисля че е много приятно да имаш 2 глави и 2 гръбначни стълба.. по-скоро ми е супер странно... ама кво ли ви се обяснявам...

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Хайде, стига високоморални постове...

Реално никой не го ебе за тия двете, а ако ги видите на живо ще зяпате и сочите с пръст...
    ето за такива хора говорех..

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Хайде, стига високоморални постове...

Реално никой не го ебе за тия двете, а ако ги видите на живо ще зяпате и сочите с пръст...
    А ти все едно няма... Не казвам, че е хубаво, просто хората по - трудно приемат различните. Преди време позната се оплака, че братовчедка и била хипофизно джудже (така се изрази момичето, не е мое нарицателно) и всички я сочели и и се смеели. "Културните" се подсмихвали "под мустак" и шушукали...

Мега фен Аватара на babity
    ^ да, твоето е човешко,ама ако го направи друг е грозно и го плюем. Не, няма лицемерие...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Изглежда ми странно. То и си е, де...
    Нито тъжно, нито смешно не ми е.

И...някак си не ме интересува. Ако ги видя на улицата ще се загледам учедено, но едва ли ще го коментирам.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    една от преподаващите ми е джудже. е, и?
    никога не съм и се присмивал, приемам я като такава, а между другото е пълен пич
    не претендирам за някакъв висок морал, просто да изкараш някаква такава статия и да кажеш, че ти е смешно e... грозно

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Човек, момичетата с мутаци могат да направпт нещо по въпроса.

Дори мен ме гледат като атракция, а пък не ми се мисли на тях какво им е. Не казвам, че ги разбирам, никак даже. Не разбрах тази тема с каква цел е. Raybeez, не съм съгласна с теб. Всички сме различни, лошото е, че и всички сме с предразсъдъци.
    mindscan

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    kofti e.m14no mi e za tqx.kazvate 4e sa 6tastlivi no na praktika nqma kak da znaete tova.no vs16tnost ne e lesno.predstavete si da vi se be sly4ilo na vas.da b1dete so4eni s pr1st,xorata koito se prestra6at da vi zagovorqt da go pravqt ot s1jalenie i taka i da ne razberat kolko e individyalna i razli4na vsqka edna ot vas.da nqmata li4en jivot.da ste v neravnostoino polojenie i tova da vi pre4i v realizaciqta vi v y4ili6te na rabota,v liybovta.v priqtelstvoto.................... adi tezi mojat da se dvijat da izv1r6vat osnovnite 4ova6ki deinosti.no ima i takiva koito taka sa se srasnali 4e trqbva da sa na leglo ili nqkakvi takiva.tova dai boje da ne se sly4va na nikogo za6toto e yjasno.nikoi ne e zastraxovan.ako si mislite 4e vie ste minali met1r i ne ste takiva sledovatelno mojete da si pozvolite da gi obs16date prespokoino to znai4e 4e ne vi go pojelavam ama ako 1 den va6ite deca sa takiva ne dai si boje nqma da vi e liybopitno,veselo,interesno ili kvoto i e tam na avtorkata.......
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    индийд.

Edit: Raybeez, не ги съжалявам, честно казано, не съм от най-състрадателните хора, а и няма за какво. Всеки си живее живота и се налага да се примири с жестокостите на съдбата понякога. Такива случаи само могат да ни накарат да се замислим и да спрем да се оплакваме, защото винаги си мислим, че нашите проблеми са най-големи, но винаги има по-лошо.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Creepy..
    +1

Аз не разбрах особено с каква цел е създадена темата. Има много подобни случаи и е тъпо да казваме, че сме съпричастни и нз си кфо... никой не може да бъде съпричастен, защото не сме го преживяли. Аз не мога да кажа, че ги съжалявам, и с моето съжаление, и без него, нищо за тях не би се променило. Смешно в тая ситуация не виждам, нито тъжно, просто природата прави грешки и ние можем само да се радваме, че не сме в такова положение. А някой преди мен беше казал, че са щастливи. Е , от къде можем да сме сигурни в това? Ние не сме на тяхно място, че да знаем. И такива хора не са атракция, просто трябва да свикнем с тяхното присъствие, но както каза Preichetoy имаме прекалено много предразсъдъци.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз се чудя колко цици имат общо

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Колко остроумно...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mnogo sme6no s1s sigyrnost imat mnogo pove4e sivove6testvo ot 10 tvoi versii vzeti zaedno
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Враца
    Никой не заслужава такова нещо...
    еlsy

С тях не се прави 69, а 669
    Ko|70 s3r3 pR/-\\/ /\/\|\|{}Gyyyy /\/\yy E З|)R/-\\/

Цитирай Първоначално написано от splendour
    mnogo sme6no s1s sigyrnost imat mnogo pove4e sivove6testvo ot 10 tvoi versii vzeti zaedno
    Абе,като те гледам как пишеш не си по-добре от нея
    иначе не знам...кофти е..
    но всъщност те никога не са били разделени,така че едва ли им е кой знае колко трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си