- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви подаръци получавате за рождените си дни?
пари или парфюм![]()
получавам пари и с тях си купувам каквото искам
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да се похваля моя рожден ден е след по малко от месец и правя 18,и вече знам какво ще имам. Харесах си супер яка рокля и е много скъпа и заедно с роклята си харесах много як космюм бял панталон с бюстие и едно голямо парти друго не ми трябваПървоначално написано от marilyn
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
Да се похваля моя рожден ден е след по малко от месец и правя 18,и вече знам какво ще имам. Харесах си супер яка рокля и е много скъпа и заедно с роклята си харесах много як космюм бял панталон с бюстие и едно голямо парти друго не ми трябваПървоначално написано от marilyn
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
всяка година различниминалата година получих толкова желаното от мен куче
![]()
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]
Кинти или няква дрешка![]()
Най-често нищо.Или,ако е нещо изобщо,нещо дребно...Не знам...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
еми наще ме питат какво искам и същевременно отивам с тях и сама си избирам подаръка..даже всички години до сега не съм имала подарък изненада...
от баба ми и дядо ми получавам пари и шоколад xD
повечето години до сега са ми купували телефон на рождения ден,но тая година изсипах наще с толкова пари за дрехи,че не ми се искаше да ставам нагла :d
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Еми нищо особено,вече съм голяма и ми дават пари.Който харча за дрехи,а другата маст си оставям да си имам и някакви мой.А наще най-често ме питат какво искам за да ми върши работа или аз си избирам нещо и ми го взимат.![]()
Най-често пари,някаква дреха(рокля,потник,тениска) ....и приятелките --парфюм,сапун или някакъв крем![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
пари
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
пари,дрехи,бижута,парфюми...
Миналата година ми подариха екскурзия.![]()
ся ши ви кажа подаръка който няма да забравя.леля питала майка ко да ми купи.аз съм на 3 септември и майка казала тетрадки за даскало.наистина бях изненадана но не по начина който бих искала.тва обаче беше в 4 клас някъде.ина4е ми подаряват я пари я дрънкулки я дрехи.мин година френдките се събраха и ми зеха епилатор![]()
банната ;(
всеки път различно...но най-често дрехи.Като бях по-малка бях малка мн харесвах плчшени играчки и почти всеки път получавах таковаСега имам 69 плюшки(само унас, убабини сигурно има повече от 20) и се чудя къде да ги слагам
![]()
ми аз им казвам какво ми трябва![]()
обикновенно или ми дават пари ако искам дрехи или ми купуват обикн. телефон ... комп ... цифров фотоапарат или нещо от тоя сорт
When you can live forever, what do you live for?
Или казвам какво искам,или ми дават пари сама да си го взема.....но в повечето случаи ми дават пари.За последния ми рожден ден ме изненадаха....подариха ми един парфюм,който малко преди това щях сама да си го взема,но нямах пари хахахах...беше голяма изненада хаха
От нашите съм наложила да ми се дават само пари..
Приятелите ми подаряват разни неща, по които са видели че се заглеждам..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Подаряват ми неща, които много съм искала или от които имам нужда. Голямата изненада беше, когато ми подариха хамстер. Просто не съм очаквала от тях животинче.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти си добре аз като имам над 120 плюшени играчки... и продължават да нарастват какво да кажа...Първоначално написано от LittleFashionista
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
а аз още си обичам плюшените играчки даже мисля утре да ида да си купя една маймуна която си бях харесалаа по темата за подаръците емии дават ми пари или ми подаряват нещо за което съм им казвала че го искам
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Каквото си поискам.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
тая година ми подариха бюро и някакви пари наще...а фрс сабрали пари и ми взели папагалче![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук