.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 131

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    пари или парфюм

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    получавам пари и с тях си купувам каквото искам
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Re: Какви подаръци получавате за рождените си дни?

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Здравейте. Понеже точно след 2 месеца имам рожден ден започнах да се замислям и ми хрумна въпроса вие какви подаръци получавате от родителите ви, братята, сестрите ви? И ако не ви хареса подаръка какво правите? Е, вие сте.
    Да се похваля моя рожден ден е след по малко от месец и правя 18,и вече знам какво ще имам. Харесах си супер яка рокля и е много скъпа и заедно с роклята си харесах много як космюм бял панталон с бюстие и едно голямо парти друго не ми трябва
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Re: Какви подаръци получавате за рождените си дни?

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Здравейте. Понеже точно след 2 месеца имам рожден ден започнах да се замислям и ми хрумна въпроса вие какви подаръци получавате от родителите ви, братята, сестрите ви? И ако не ви хареса подаръка какво правите? Е, вие сте.
    Да се похваля моя рожден ден е след по малко от месец и правя 18,и вече знам какво ще имам. Харесах си супер яка рокля и е много скъпа и заедно с роклята си харесах много як космюм бял панталон с бюстие и едно голямо парти друго не ми трябва
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Град
    Камерън,Северна Каролина,САЩ
    всяка година различни миналата година получих толкова желаното от мен куче
    wcичкi stanaхте зwezдиi ,
    aма маi zabраwихte ,
    че зwezди ima
    caмо на неbeto ...;;[!]

Кинти или няква дрешка

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Най-често нищо.Или,ако е нещо изобщо,нещо дребно...Не знам...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен
    Различно.Зависи от какво имам нужда и им казвам.Последно ми взеха новия компютър и монитора.Иначе преди това апарат,GSM и сякви глупости ... сребро ... дрешки.
    Обичам те <3 !!!

еми наще ме питат какво искам и същевременно отивам с тях и сама си избирам подаръка..даже всички години до сега не съм имала подарък изненада...
    от баба ми и дядо ми получавам пари и шоколад xD
    повечето години до сега са ми купували телефон на рождения ден,но тая година изсипах наще с толкова пари за дрехи,че не ми се искаше да ставам нагла :d
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Еми нищо особено,вече съм голяма и ми дават пари.Който харча за дрехи,а другата маст си оставям да си имам и някакви мой.А наще най-често ме питат какво искам за да ми върши работа или аз си избирам нещо и ми го взимат.

Пари и бижута/дрехи

Най-често пари,някаква дреха(рокля,потник,тениска) ....и приятелките --парфюм,сапун или някакъв крем
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    пари
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен
    пари,дрехи,бижута,парфюми...
    Миналата година ми подариха екскурзия.

ся ши ви кажа подаръка който няма да забравя.леля питала майка ко да ми купи.аз съм на 3 септември и майка казала тетрадки за даскало.наистина бях изненадана но не по начина който бих искала.тва обаче беше в 4 клас някъде.ина4е ми подаряват я пари я дрънкулки я дрехи.мин година френдките се събраха и ми зеха епилатор
    банната ;(

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    всеки път различно...но най-често дрехи.Като бях по-малка бях малка мн харесвах плчшени играчки и почти всеки път получавах такова Сега имам 69 плюшки(само унас, убабини сигурно има повече от 20) и се чудя къде да ги слагам

ми аз им казвам какво ми трябва обикновенно или ми дават пари ако искам дрехи или ми купуват обикн. телефон ... комп ... цифров фотоапарат или нещо от тоя сорт
    When you can live forever, what do you live for?

Или казвам какво искам,или ми дават пари сама да си го взема.....но в повечето случаи ми дават пари. За последния ми рожден ден ме изненадаха....подариха ми един парфюм,който малко преди това щях сама да си го взема,но нямах пари хахахах...беше голяма изненада хаха

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    От нашите съм наложила да ми се дават само пари..
    Приятелите ми подаряват разни неща, по които са видели че се заглеждам..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Подаряват ми неща, които много съм искала или от които имам нужда. Голямата изненада беше, когато ми подариха хамстер. Просто не съм очаквала от тях животинче.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    всеки път различно...но най-често дрехи.Като бях по-малка бях малка мн харесвах плчшени играчки и почти всеки път получавах такова Сега имам 69 плюшки(само унас, убабини сигурно има повече от 20) и се чудя къде да ги слагам
    Ти си добре аз като имам над 120 плюшени играчки... и продължават да нарастват какво да кажа...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    а аз още си обичам плюшените играчки даже мисля утре да ида да си купя една маймуна която си бях харесала а по темата за подаръците емии дават ми пари или ми подаряват нещо за което съм им казвала че го искам
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    Бикини-Ботъм
    Каквото си поискам.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на ameli
    тая година ми подариха бюро и някакви пари наще...а фрс сабрали пари и ми взели папагалче
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Различни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си