- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви подаръци получавате за рождените си дни?
Първоначално написано от snufff
Running is my drug and I am overdosed ..
Миналата година ми подариха цифров фотоапарат![]()
А иначе всякакви работи са ми били подарявани. Плюшени играчки, козметика, книги, билети за различни неща, абонамент за списание.. Повечето обаче ми дават пари![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
зависи...от наще всяка година искам нещо различно,роднините ми дават парички и ходя на шопинг да си напазарувам нещо по вкуса си,а приятелите ми винаги ме изненадват с нещо приятно...винаги нацелват какво искам...
за идния ми рд искам гривничка с инициали...пон това см си намислила,ще видим какво ще стане..на миналия понеже не успях да измисля нищо накрая поисках карта памет за телефона и слушалки та да си слушам музика![]()
ми кво получавам..нищо особено...компютри,телефони ,мп4-та , пари .. ей такива глупости![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Е аз пък имам след 6 месеца изяжте се![]()
Мии каквото си поискам това мивзимат
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Cash
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
пари най-често
Каквото искам. Ако нямам идеи ми дават пари![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Наще имат огромното желание да ме изненадат с подаръци, ама повечето пъти не се получава, затова - пари.![]()
Обикновено е нещо, което аз искам и ми трябва..примерно тая година беше цифров апарат XD
Всяка година различно. Защото раста и интересите ми се променят. Някои ми дават пари, тате пък винаги най-желаните подаръци са от него.
Лаптопи, цифрови фотоапарати, гсм-и и други. Но тъй като вече имам доста неща (Коледа и Нова Година ги празнувам отделно
и от тях подаръци ) предпочитам пари и ми дават пари всъщност.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
хм... роден си на датата на Дейвид Бауи...Първоначално написано от Rza
![]()
аз тая година получих епилатор и две папагалчета (едното умря вчера)
еми наще ми подаряват каквото им кажа че искам![]()
Пари, дрехи, обувки, техника и такива работи...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Нашите само се бутат да ми подаряват разни неща,дето не ги искам.![]()
Ама какво,да са живи и здрави,де.По принцип предишни години ги режех много и те решиха тази година да се реваншират..най-вече на гърба ми.Никога не съм имала легло и по тази причина не ми е липсвало..но те решиха,че ми трябва.Ммм..няма голяма разлика дали елегло,диван или под(лятото спя на пода - по настояване на мама - върху дющек,иначе първото експериментално лято бях върху чаршаф) - важно е как се чувстваш
![]()
В повечето пъти са дрехи и все не ми стават.Или пък все разни други,които никога не използвам.Повечето неща си ги държа в шкафа,където са само ненужните ми неща.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Дрехи и пари най-често![]()
Се многог тъпи работи.Само един път ми подариха каквото исках.
Не получавам подаръци,нашите правят достатъчно неща за мен![]()
Горд Варненец!
дрехии, джунджурийки, парфюмчета, бижута иии moneyyyy
![]()
![]()
![]()
Най - често дрешки парфюмчета пари .. по рядко нещо смисленосега ще ми вземат лап топ
![]()
попринцип получавам от роднините вече пари когато бях по-малка ми купуваха подаръци а сега ми дават пари по простата причина че си имам собствен вкъус..какво правя като не ми хареса нещо ли? ако е дреха казвам че е много хубава прибирам я в шкафа и не я нося :d![]()
![]()
![]()
знам че звучи и изглежда тъпо но не намирам друг начин
a ako не я подарявам на някой
![]()