- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ САВЕТ ОТНОСНО ЖИВАК!!!!!!!!!!!
значи мн съм уплашена![]()
![]()
преди малко маика ми счупи термометара и живака се разпръсна тя в момента го събира с прахосмокачката оабаче мн ме е страх защото съм чувала че живака е отрожен и неговите пари също
![]()
![]()
знам и че с сяра се събира но по това време аптеките не работят
обяснете ми по по дробно моляви ако някои зн наистина ще съм му много благодарна
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
Наистина живакът е отровен и затова възможно най-бързо зънете на Гражданска защита.Предполагам, че ще дойдат и обезопасят ... но не знам защо майка ти е решила да го събира с прахосмукачката![]()
Най-добре им звъннете веднага ... а ти не се панирай ... нали знаеш, това няма да помогне ... просто действайте рационално
Хахаха ОТРОВЕН...в такива количества и куче не може да отрови...ари не се излагай нищо няма щом е от термометър нищо не може да стане..(знам от личен опит)
дам, вярно , че е отровен Живака, но ти говориш за негова амалгама най-вероятно.Първоначално написано от sixth^sense^f
можеш да глътнеш тази амалгама (от термометър) в опит да се самоубиеш - няма да се получи![]()
Спокойно, живакът в термометъра не е силноотровен - няма да мреш. И аз в петък счупих термометър ама нищо ми няма. Поръсете мястото със сяра на прах - купува се от аптеката - 1 левче е. Сярата обезврежда отровното действие на живака. Айде споко![]()
Малеее "Гражданска защита!" за счупен термометър![]()
Спокойно бе.Сложете сяра , както ви казаха хората , и не ходете да се криете по бункерите и бомбоубежищата
Не е толко страшно.
Майка ми колко пъти е чупила термометъри...Няма нищо страшно![]()
Az edin put schupih edin termometar i kak se panirah vikam sega shte umra mahnah go uj s nqkvi kurpi da ne go pipam,ama nishto ne mi stana![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
амии не сме го поръсили със сяра..... но все пак мн ви благодаря наистина се бях мн панирала е вече се успокоих но пак благодаря
![]()
![]()
![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
якоооо спеееееееек
I`m not the girl next door...I`m the bitch down the street...