.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ САВЕТ ОТНОСНО ЖИВАК!!!!!!!!!!!

значи мн съм уплашена преди малко маика ми счупи термометара и живака се разпръсна тя в момента го събира с прахосмокачката оабаче мн ме е страх защото съм чувала че живака е отрожен и неговите пари също знам и че с сяра се събира но по това време аптеките не работят обяснете ми по по дробно моляви ако някои зн наистина ще съм му много благодарна
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Град
    Холивуд ;)
    Наистина живакът е отровен и затова възможно най-бързо зънете на Гражданска защита.Предполагам, че ще дойдат и обезопасят ... но не знам защо майка ти е решила да го събира с прахосмукачката
    Най-добре им звъннете веднага ... а ти не се панирай ... нали знаеш, това няма да помогне ... просто действайте рационално

Хахаха ОТРОВЕН...в такива количества и куче не може да отрови...ари не се излагай нищо няма щом е от термометър нищо не може да стане..(знам от личен опит )

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Катаклизъм...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ САВЕТ ОТНОСНО ЖИВАК!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от sixth^sense^f
    значи мн съм уплашена преди малко маика ми счупи термометара и живака се разпръсна тя в момента го събира с прахосмокачката оабаче мн ме е страх защото съм чувала че живака е отрожен и неговите пари също знам и че с сяра се събира но по това време аптеките не работят обяснете ми по по дробно моляви ако някои зн наистина ще съм му много благодарна
    дам, вярно , че е отровен Живака, но ти говориш за негова амалгама най-вероятно.
    можеш да глътнеш тази амалгама (от термометър) в опит да се самоубиеш - няма да се получи

Повече от фен
    Град
    sofia
    Спокойно, живакът в термометъра не е силноотровен - няма да мреш. И аз в петък счупих термометър ама нищо ми няма. Поръсете мястото със сяра на прах - купува се от аптеката - 1 левче е. Сярата обезврежда отровното действие на живака. Айде споко

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Малеее "Гражданска защита!" за счупен термометър
    Спокойно бе. Сложете сяра , както ви казаха хората , и не ходете да се криете по бункерите и бомбоубежищата Не е толко страшно.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Майка ми колко пъти е чупила термометъри...Няма нищо страшно

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Az edin put schupih edin termometar i kak se panirah vikam sega shte umra mahnah go uj s nqkvi kurpi da ne go pipam,ama nishto ne mi stana
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

амии не сме го поръсили със сяра ..... но все пак мн ви благодаря наистина се бях мн панирала е вече се успокоих но пак благодаря
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Град
    Sofia
    якоооо спеееееееек
    I`m not the girl next door...I`m the bitch down the street...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си