.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Нямам представа какво да правя..

Ох,какво да правя коя да избера??Ходех с едно момиче много време разделихме се защото се влюбих в друга .. и сега се разделих и с другата.Едната се казва Мими,другата Ивето .. С Ивето имахме много хубава връзка,но тогава дойде Мимито и аз се влюбих в нея и всичко свърши.И така 5-6 месеца когато преди 1 месец се разделих с Мимито,защото съм много лигав и само момичета са ми в главата смисъл нищо не съм правил просто обръщам внимание на всички.И така разделихме се и Ивето се върна пак в живота ми както и Мимито и сега и двете ме искат,а аз незнам коя да избера.Имам чувства и към двете но незнам коя да избера.Едната Мимито е супер красива ама много красива тя е точно като мен смисъл компания приятели .. местата по които ходим,а пък Ивето не е така не се надува не се прави тя е обикновенно и много добро момиче.Мимито е толкова секси и някаква супер лигава и много красива и ме обича много .. не спира да ми го показва и доказва.
    Сега Ивето тя е хубава не толкова много,но е сладка нямаме общи теми,тя ми говори за неща които аз не разбирам,но когато съм с нея съм съвсем различен,не ме интересува как ще се облека,дали ще съм си оправил косата просто знам,че съм с нея и тя ще е там и като я видя сърцето ми направо изкача.Прекрасна е мила с мен,винаги ме изслушва,винаги е била до мен когато съм имал нужда от нея ама винаги .. За разлика от Мимито винаги си е тръгвала и ме е зарязвала .. Но просто Мимито е момичето с което съм бил щастлив,но винаги е трябвало да съм някой за нея.Тя да вижда някой в мене .. някой който всички примерно познават.Не е искала да излезем двамата само и ей така да се разходим някъде.. все по кафетата,по клубчетата .. а пък с Ивето все двамата и винаги ми е било хубаво с нея .. Но тея дни и 2те нещо са откачили .. Вчера бяхме на едно кафе .. и Мимито там и имах чувството,че още малко и ще ме изнасили на сепарето .. Днеска сутринта беше така с Ивето .. и двете са толкова секси ,че направо .. незнам побъркват ме.. Едната звъни по телефона,другата звъни .. Незнам какво да правя .. подлудяват ме ..

Ти не знаеш кво искаш. :О

На колко години си?

Толкова ли е трудно да избереш една от двете... а не само да си играеш с тях, да излизаш с 2 на един ден... не се ли чувстваш подъл?!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Уф освен Мимето и Ивето нищо друго не разбрах

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    glasyvam za Iveto,tq e po neprenydena
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

az sam za iveto ! oba4e ti ne si nared ! da izlizash ty s ednata ty s drygata nz ne vi razbiram vas ... postavi se na mqstoto primerno na mimi (vupreki 4e po opisanieto ne mislq 4e mnogo shte i pyka) mnogo li shte ti e qko ???? bas na xvanem 4e nikak ...

Или едната,или другата..Какво е това да излизаш и с двете?
    Stay up all night with the stars *

Дай снимки
    Аз по описанието мисля,че Ивето е човека.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    и аз така ...

тя че ивето е човека ивето е,но ти както се описа не съм сигурна че я заслужаваш

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

А така и аз съм за адашката (Ивето ). Но наистина е страшно тъпо, това което правиш. Не си играй с тях!

Аз лично бих избрал Ивето
    А ти трябва да поговорш с някого (не е нужно да е дипломиран психоаналитик - просто добър приятел ще свърши работа), да изразиш всичко това, да се успокоиш и да решиш какво искаш, защото ако продължаваш така ще загубиш и двете.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    Уф освен Мимето и Ивето нищо друго не разбрах
    + 1
    Обичам те <3 !!!

Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    тя че ивето е човека ивето е,но ти както се описа не съм сигурна че я заслужаваш

+много
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Цитирай Първоначално написано от GaTio
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    и аз така ...
    Me 2

И аз съм за Ивето ти сам казваш че пред нея не те интересува какво ще си облякал и каква ще е прическата ти..т.е. за нея е важно ти какъв си и това е много хубаво.С Мимето ти е весело и т.н. щот ходите по различни места но едва ли би си излял душата пред нея тъй като мисля че не е от най-големите слушателки.Мисля че с Ивето можеш да споделиш една по-истинска и по-силна любов а не забавление както с Мимето. И като направиш своя избор остани само с 1-то момиче не си ги мотай и двете пак..всичко се връща !

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Ха, така де...аз малко не връзвам нещата.ХОРАААААААААА разберете не може да обичате 2 души на веднъж.НЕ Е ВЪЗМНОЖНО, може и по 2 да си падаш но не и да обичаш!!!
    Така да се върна на проблема ти, според мен трябва да избереш по непринуденото, по земното...Замисли се какво може да ти даде едната и какво може да ти даде другата, замисли се с едната как се чувстваш и с другата как е...Не ви знам на колко години сте, не е от значение но нито ти нито някой друг има право да се подиграва като не дава точен отговор с коя да е от 2-те!!!
    Изясни си полужението защото мисля че и двете момичета си падат по теб.
    Тази по лигавката и надутата ще ти кажа че ще ти е интересна до едно време после става като останалите.Губи си индивидуалността, докато по непринуденото и по - обикновенното донася някаква нотка романтика и красота...Сам казваш че като си с непринудената девойка не те интересува как изглеждаш и какво обличаш...явно тя действа повече на вътрешното ти Аз и на това което си всъщност!УСПЕХ!!!

Голям фен
    От два стола,драги,най-често се пада на земята....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    В сърЦето мУ
    аз съм за ивето избирай по бързо защото туко виж в един момент спре да ти се налага да избираш защото никоя не те иска
    Обичам т3!!!

Град
    sofiqqq
    Ивето
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Pleven d'ge
    Естествено, че Ивето... тя те приема и иска такъв, какъвто си, вижда вътрешната ти красота,а не с какво си се наконтил... Пък и по това, което си написал съдя,че държи повече на теб затова, 4е предпочита да сте само двамата, а не да се изтъква пред компанията като Мимето...
    Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!

аз съм за и двете да ти бият шута

Аз мисля,че е най-добре да избереш Ивето.
    най-щастливата :PpP

Направи си списък..Днес с Иветоо, утре с Мимито.

Град
    Никъделенд
    Просто послушай сърцето си. Време е да спреш да си ту с едната, ту с другата. Към която имаш по-силни чувства, с нея бъди. Мимето... красива, но ти все трябва да се съобразяваш с това, че ще й прави впечатление каква е външността ти. С Ивето се чувстваш различен, за нея е по-важно какъв си всъщност, но пък нямате общи теми, което пак си е от значение.
    Според мен... както ти сам си се описа.. като двойка ще ти е по - подходяща Мимето.
    Но Ивето е много по-добрата.
    И ти не ги обичаш, ти просто си падаш по тях..
    Пак казвам - все пак избери тази, с която ЩЕ СИ щастлив.
    Или просто не се занимавай с нито едната, нито другата.
    чао и успех
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Нямам представа какво да правя..

Цитирай Първоначално написано от boy toy
    Ох,какво да правя коя да избера??Ходех с едно момиче много време разделихме се защото се влюбих в друга .. и сега се разделих и с другата.Едната се казва Мими,другата Ивето .. С Ивето имахме много хубава връзка,но тогава дойде Мимито и аз се влюбих в нея и всичко свърши.И така 5-6 месеца когато преди 1 месец се разделих с Мимито,защото съм много лигав и само момичета са ми в главата смисъл нищо не съм правил просто обръщам внимание на всички.И така разделихме се и Ивето се върна пак в живота ми както и Мимито и сега и двете ме искат,а аз незнам коя да избера.Имам чувства и към двете но незнам коя да избера.Едната Мимито е супер красива ама много красива тя е точно като мен смисъл компания приятели .. местата по които ходим,а пък Ивето не е така не се надува не се прави тя е обикновенно и много добро момиче.Мимито е толкова секси и някаква супер лигава и много красива и ме обича много .. не спира да ми го показва и доказва.
    Сега Ивето тя е хубава не толкова много,но е сладка нямаме общи теми,тя ми говори за неща които аз не разбирам,но когато съм с нея съм съвсем различен,не ме интересува как ще се облека,дали ще съм си оправил косата просто знам,че съм с нея и тя ще е там и като я видя сърцето ми направо изкача.Прекрасна е мила с мен,винаги ме изслушва,винаги е била до мен когато съм имал нужда от нея ама винаги .. За разлика от Мимито винаги си е тръгвала и ме е зарязвала .. Но просто Мимито е момичето с което съм бил щастлив,но винаги е трябвало да съм някой за нея.Тя да вижда някой в мене .. някой който всички примерно познават.Не е искала да излезем двамата само и ей така да се разходим някъде.. все по кафетата,по клубчетата .. а пък с Ивето все двамата и винаги ми е било хубаво с нея .. Но тея дни и 2те нещо са откачили .. Вчера бяхме на едно кафе .. и Мимито там и имах чувството,че още малко и ще ме изнасили на сепарето .. Днеска сутринта беше така с Ивето .. и двете са толкова секси ,че направо .. незнам побъркват ме.. Едната звъни по телефона,другата звъни .. Незнам какво да правя .. подлудяват ме ..
    Ти май караш ту с лявата,ту с дясната...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си