.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен Аватара на scyLLa
    Оффф как ще имаш чуства и към двете не може да обичаш 2 или да имаш чувства към 2 тва е баси смеха когато го чуя харесвам тая ама харесвам и оная хаха ебаси простотията ти наистина не знаеш кво искаш ако си бил влюбен някога ще знаеш че не може да обичаш 2 на веднъж...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти

Re: Нямам представа какво да правя..

Цитирай Първоначално написано от boy toy
    Ивето не е така не се надува не се прави тя е обикновенно и много добро момиче.
    Няма да съжаляваш,убедена съм.Но ти решаваш и трябва да е по-скоро

Ивето.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    не може да обичаш 2 или да имаш чувства към 2
    Напротив, може.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    не може да обичаш 2 или да имаш чувства към 2
    Напротив, може.
    може може...

Цитирай Първоначално написано от vikitu
    И аз съм за Ивето ти сам казваш че пред нея не те интересува какво ще си облякал и каква ще е прическата ти..т.е. за нея е важно ти какъв си и това е много хубаво.С Мимето ти е весело и т.н. щот ходите по различни места но едва ли би си излял душата пред нея тъй като мисля че не е от най-големите слушателки.Мисля че с Ивето можеш да споделиш една по-истинска и по-силна любов а не забавление както с Мимето. И като направиш своя избор остани само с 1-то момиче не си ги мотай и двете пак..всичко се връща !
    mda i az mislq taka po opisanieto,koeto dade iveto izglejda dosta milo i dobro momi4e i naistina tq e momi4eto za koeto si zaslujava da se borish .
    Ich habe nichts nur eine Liebe

po vsi4ko kazano ot tebe, dokolkoto razbiram ti e po-dobre s Iveto!! samiqt fakt 4e s neq si po-neprinuden i se durji6 po-estestveno dokazva 4e tq e momi4eto... ako oba4e se sumnqva6 po-dobre pomisli hybavo i iz4akai , otkolkoto da narani6 i zagubi6 i dvete!!!
    Impossible is a dare.

Da no IVeto moga da q imam vinagi a puk Mimeto ne .. s Mimeto zapo4nahme mart mesec da hodim do skoro hodihme .. sega uj mai pak hodim ama neznam i az de .. haha a pyk Iveto tq e pff moito momi4e vinagi e bila do men .. zashtoto sum dosta problemen .. imah problemi v daskalo s trenirovki s nashite tq beshe do men .. a pyk dori ne kazah na Mimito vupreki 4e hodeh s neq zashtoto i tq e dobra no nemoga da i govora na neq kvi problemi imam .. ina4e Mimeto q obi4ah mnogo kakto i tq men bqh mn mn vliuben v neq kolko sum plakal za neq i kakvo li ne no tq po4na mn da me vurti i a y gluposti stanaha .. na 18 sum te sa na po 16 .. i na 2te sum bil purviq ..

*плюв*
    копирайт експлойтед

ми мимето май става само за купон така като чета.А ивето е момиче което цени повече какъв си ти,не какви приятелите ти .аз съм за Ивето ама така като те слушам (чета де) май ако те умотае Мимето ще си помислиш и за изневара и такива неща. абе твое решение избери повече драма (в добрия смисъл с Ивето) или повече купон (мимето) успех
    горда съм със себе си че схванах
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мимето е за теб.

Ивето е супер, но ти не я заслужаваш. Не и съсипвай живота.

Nqmam nikakva predstava to4no kakvo trqbva da napravq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си