- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя за да го задържа?
Iskam suveti
Cqlo lqto izlizah s edno mom4e ot moeto daskalo..s edna godina po golqmo e ot men...Cqlo lqto..vsqka ve4er do kusno nie bqhme zaedno..vsi4ko be6e tolkova hubava..bqh tolkova 6tastvila..toi naistina me prave6e mn ama naistina mn happy...Ne hodehme..prosto izlizahme.Ot sedmica i ne6to ne si pi6em po skype ne se govorim po tela ne si pi6em i smsi..Nito toi mi pi6e v skype nito az na nego..sno6ti mu pisah toi mi kaza 4e izliza..V daskalo kato me vidi samo me gleda no az se pravq 4e ne go poznavam i 4e ne mi puka..p.s min sedmica mi kaza 4e vinagi 4e mu puka za men i znae 4e i na men sh mi puka dulgo vreme za nego..No kakvo mu stana we..Nemoga da go razbera vuob6te toq 4ovek v red li e ... Neznam kak da go popitam kakvo stava..nz kakvo da napravq 6toto toi e mnogo osoben..surdi se za gluposti.. znam 4e si pi6e s dosta momi4eta v momenta no mislq 4e nqma ni6to s nikoq za sega..az neiskam ni6to drugo osven da produljim da izlizame i da se vijdame..Mnogo sum hlutnala po nego a nai mnogo me e qd 4e i toi predi samo mi se obajda6e za da me pita kude sum s koi sum kakvo pravq i t.n a sega dori ne mi pi6e da ne govorime 4e ne sme se i vijdali ot sedmica i ne6to ... 6te se radvam ako dadete suveti kakvo da napravq..iskam da go zadurja..imam sumneniq 4e e razbral nqkoi ne6ta..vijda me da se dvija s razni mom4eta v u4ili6te..na edin rd se celuvah s edno mom4e (gre6ka be6e prosto...) snimah se i s dr mom4eta sig e vidql snimkite neznam neznam kakvo da pravq ...![]()
Ти на колко си бе?! Той те гледа ти се правиш незнам си какво бахти лапешките истории я се стегни. Вземи като го видиш вместо да се прайш на мис вижте ме коя съм , а го заговори и го питай какво е станало, извини му се за държанието си и си решете проблемите...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Друго животно като МЪЖА няма!!!
Така да се върна на темата ти, с питане става девойко, не вярвам по друг начин да се получи.Скайп-чета,смс-чета няма да свършат работа, ти сама ще го усетиш като говориш с него очи в очи ... Няма от какво да те е срам.Като бях на 16-17 и аз се чудех как така аджеба да го питам (някой си, нещо си).Просто не трябва да ти пука и да го заковеш директно.Иначе ще има да пишеш тука и да се чудиш какво да правиш.Успех
И аз така мисля.Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Аз пък искам кирилица и грамотност ама няма...
нямам време да прочета цялата ти тема,но ще ти кажа само едно:
Ако един човек не те обича и не иска да е с теб,каквото и да правиш не можеш да го задържиш или да го накараш да те обикне!
Нищо не можеш да направиш, за него си минала работа..
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме уби тотално
![]()
![]()
![]()
Относто проблема ти Мацко,по-добре направо ходи при него и му кажи всичко на право,а не само да му се тормозиш.Сама казваш,че го избягваш,ама защо ли?!?!
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Ето така,с детинщини и незнаене какво искаш се руши всяко хубаво нещо.Като си хлътнала по него,защо се правиш,че не го виждаш?Айде сега подрежи си крилцата,слез от облаците и бъди голямо момиче,щом ще се занимаваш с любов...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Първоначално написано от The_iMMortal_f
mislq,4e lqtoto te e har.,no ve4e ne i si e har dryga
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хващаш го казваш му да мърда и да те чуе кво ще му кажеш от там нататъка всичко зависи от него