- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дайте ми идея....СПЕШНО!!!
ДОВЕЧЕРА имам среща с едно момче,което нашите не познават,а и да се го познаваха нямаше да им хареса особено...значи искам мнения за това какво да им кажа за да ме пуснат да изляза???
Кажи им че ще излизаш с някое момче, което познават или с приятелка![]()
Лъжата му е майката![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Защо трябва да им казваш с кой ще излизаш?
kaji im prosto izlizam i tva e ...
Първоначално написано от AnnitoOo
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
може да им спестиш с кой ще излизаш
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1 или просто не им казвай с кой ще излизашПървоначално написано от taNcheto93
Айде приятно излизане :P
Първоначално написано от jeni92_abc
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
според мен трябва да им азваш с кого излизаш защото не се знае какви са хората..не дай си Боже нео да ти направи ако не се познавате наииииииистина добре![]()
in defense of our dreams...
Всички й давате съвет да не казва с кой ще излиза, но някои родители са мн досадни и постоянно разпиват.Към авторката: Ако не те питат не казвай нищо
![]()
кажи истината
времената са опасни
кажи че отиваш да си научиш у някоя приятелка
или кажи че ще излезнеш с няколко приятелки![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Абе казваш мамо тате излизам с компания и тва е![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!