- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЖЕ ЛИ ДА ТЕ ОТВОРЯТ С ПРЪСТ ?
Значи хора приятеля ми бръкна с два пръста и ме заболя след това видях че има много ама много малко кръв.Възможно ли е да ме е отворилМоля ви помагаЙте.
По принцип при всеки е индивидуално-някои момичета се отварят от два пръста, а други не.Но щом като при тебе е имало и малко кръв, ма кар, че е малко значи си отворена вече!Честито![]()
Отворена си но частично.
Имай напредвид, че колкото пърсти да ти навира, след като го правиш пак ще те боли и чак тогава ще се доразкъса на пълно.
Демек тъпи се. Ще изпиташ болката все едно при две отваряния...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Съгласна съм с foreverr..то да не мислиш, че да те отворят е мн трудно.. толкова и трябва да се скъса ципичката .. мн малко.. той само с 1 пръст да беше бръкнал пак щеше да се получи.. ЧЕСТИТО![]()
Честито
До някое време ще разказваш на децата си как тогаващния ти приятел ти е бръкнал в путката и ...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
razkusva se napulno 4ak pri purvoto rajdane...ina4e -da otvorena si 4asti4no.himena e cipa ,koqto e bogata na kruvonosni sudove.kogato tq se razkusa (dori i malko) kruv pak ima... 4estitoПървоначално написано от Make_Me_Laugh
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Авторке, вади бонбоните, кфо питаш!Я, Честито!
Отворена си сигурно , но ако не е имало полов акт..проникване с члена му все още си девствена.А пък вие кфо и викате честито се едно е станало кой знае кфо![]()
Първоначално написано от The_iMMortal_f
Маки,бонбони.Щом вече е отворена,можем да си позволим по една греяна ракия![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
хахах е как кво бе дошла е групичкатаПървоначално написано от mi6unka
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН
![]()
абе кофти си е .. аз няма да казвам честито, защото май на теб не ти е толкова весло ...![]()
абе кофти си е .. аз няма да казвам честито, защото май на теб не ти е толкова весело ...![]()
otvorena si! 4ESTITO VE4E NE SI DEVSTVENA!![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от emily_1234
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Престанете с тъпите теми има много такива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
К'ви бонбони, направо да отваря шампанскотоПървоначално написано от The_iMMortal_f
.
![]()
![]()
Сразихте ме, аз си мисля че съм частично отворена.А до колкото бонбонките и ракийката .... не берете грижа ще ви ги осигуря
![]()
![]()
Тъпанари, кво й говорите на момичето беПървоначално написано от broken-soul
![]()
Абе я си обогатете малко познанията по тази тема и после влизайте в подобни форуми ! Може и да е отворена частично, но ще загуби девствеността си чак при първия полов акт ! Тя все още е девствена ! Е.ала съм ви в идиотите...
аз пък ако не сам първия който отваря не ми е толкова кеф.... искам да охка да вида кръв малко и дори да се разплаче а аз да я утеша :Д
много си тъпаПървоначално написано от broken-soul
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
е и аз тва викам...Първоначално написано от westggirl
![]()