- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Ti 6to pi6e6 na BG? (think)"
^ Да, ама ме питаха това, което съм написала. Макар и да не съм се изразила правилно, или по-точно човекът да не се е изразил правилно, се подрабира какво е имал впредвид.![]()
Първоначално написано от Ден
"бълг."![]()
![]()
![]()
А азбуката,която имаме в момента е далеч от тази,която са ни дали Кирил и Методий...
Не ми пречи да пиша нито на бълагрски,нито на латиница.Когато пиша на кирлица пиша с фонетика,защото бях свикнал да пиша на латиница покрай Diablo II.Мога и на обикновена кирлица,но пиша малко по бавноНе ми преч,кой как пише,стгиа да не задава въпроси като "Защо пишеш на кирлица?" или "Пиши на латиница,че не мога да ти разчитам."
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Разбира се! Моето удобство на първо място.Първоначално написано от global
![]()
Ами не, в това няма логика. По-скоро трябва светофара автоматично да ме засича и като ме види, че наближавам, да светва зелено.![]()
Kwo da prawi6?!![]()
сега предполагам, че ще ме линчувате
we give it all.
А ти що се занимаваш с нас?Първоначално написано от global
![]()
Пиша на латиница. От време на време ме мързи да си сменям езика и пиша на кирилица. Обаче винаги си спазвам пунктуацията. Правописът също, доколкото е възможно. Колкото до форума, нямам и един пост на латиница, стига да не е някоя песен, примерно. Не се чувствам по-малко българка, защото пиша по този начин.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз винаги пиша на българица, дори и в скайп. Само дето там не спазвам пунктоацията..
Аз си ползвам кирилица и тук, и в скайп, и навсякъде. Емотките... алт+шифт и става за 0.98 секунди.
Толкова по-прегледно е, няма място за сравнение.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Навсякъде пиша на кирилица. Обичам да ми е четливо и красивоПоне така се отличавам с нещо от останалите, че вечее...
Един е недостатъка... мързи ме да сменя ВР на EN и емотиконите не стават. Аа, да... и мен са ме питали защо пиша на кирилица... еми, що?
Защото така ми харесва
![]()
![]()
еlsy![]()
приятно ми е да чета на кирилица. човека насреща, давайки си зор ми поднесе грамотно написан текст на кирилица, ме уважава малко повече, тъй като ми спестява гадаенето "каква аджеба е тая дума!?!?!", както и много пари от очни лекари. в скайп се случва да пиша на латиница, но се чувствам изключително проста. виж по форумите да пишеш на латиница - това е супер неуважение към всички събеседници. поне аз така виждам нещата.
Това, че лайната са повече на една поляна от цветята, не означава, че лайната миришат по-хубаво, нали?
Не съм се замисляла що пиша на кирилицаАма е много дразнещо някои като почнат да пишат с МаЛкИ и ГоЛеМи букви пхаха.. =D
![]()
U R A SUKAAA
Ko|70 s3r3 pR/-\\/ /\/\|\|{}Gyyyy /\/\yy E З|)R/-\\/
po princip pi6a na kirilica, ama dokato igraq ne6to i alt tabvam ne moje da puskam flex type.. caka me v dotata primerno![]()
![]()
The Spark
Половината хора поствали в тая тема явно са плодове на любовта между друженички от район Кремиковци и автобусни шофьори линия Козлодуй - Беляне..
Питали са ме поне десетина пъти, защо пиша на кирилица. Отнасят по една "благословия" и до там. Кух народ колкото искаш.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Изключително тъпа тема,NALI?
o dobre u4itelio ioda, vredno li e ? ujas napravo ei 6e hvane hrema kompiutara ako se polzva flex type mnogo.. jesus christ...Първоначално написано от global
The Spark
welcome to safe mode, enjoy ur stay and uninstall your fckd up programs, nali vistata mi se precaka ama si go opravih... ako si s dobra versiq ni6to ne stava.Първоначално написано от global
The Spark
Една доволна клизма от мен за всеки, който не пише на Български!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И на мене са ми правили забележки относно кирилицата.
В интернет пространството аз лично си пиша на кирилица (е по чуждестранни сайтове си пиша на друг език с латиница, де). По скайп пиша и на латиница когато бързам и не съм сменил на кирилица.
Но наистина е много грозно да гледаш например тук във форума като някой пусне една дълга тема с шестици и четворки, без точки запеайки и други такива екс3![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised