.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    ^ Да, ама ме питаха това, което съм написала. Макар и да не съм се изразила правилно, или по-точно човекът да не се е изразил правилно, се подрабира какво е имал впредвид.

Цитирай Първоначално написано от Ден
    И мен са ме питали .. много пъти ...

Част от описанието ми в impulse.bg :

Пишете на кирилица! Какви са тези извращения с езика - 4 вместо "ч",6 вместо "ш" .. Не усещате ли,че по този начин осирате абуката, светилото, дадено ни от Кирил и Методий,водило бълг. народ към възраждане толкова години? >.<
    Ако не бяха буквите,нямаше да има "История славянобългарская",а ако нямаше "История славянобългарская" споменът за славните битки на
    предците ни щеше да бъде заличен.

"бълг."

А азбуката,която имаме в момента е далеч от тази,която са ни дали Кирил и Методий...

Не ми пречи да пиша нито на бълагрски,нито на латиница.Когато пиша на кирлица пиша с фонетика,защото бях свикнал да пиша на латиница покрай Diablo II.Мога и на обикновена кирлица,но пиша малко по бавно Не ми преч,кой как пише,стгиа да не задава въпроси като "Защо пишеш на кирлица?" или "Пиши на латиница,че не мога да ти разчитам."
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от global
    Явно мислиш повече за собственото си удобство отколкото за това на другия.
    Разбира се! Моето удобство на първо място.

Град
    Аахен
    Ами не, в това няма логика. По-скоро трябва светофара автоматично да ме засича и като ме види, че наближавам, да светва зелено.

Kwo da prawi6?!

сега предполагам, че ще ме линчувате
    we give it all.

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    жив, но сив
    А ти що се занимаваш с мен тогава?
    А ти що се занимаваш с нас?

Пиша на латиница. От време на време ме мързи да си сменям езика и пиша на кирилица. Обаче винаги си спазвам пунктуацията. Правописът също, доколкото е възможно. Колкото до форума, нямам и един пост на латиница, стига да не е някоя песен, примерно. Не се чувствам по-малко българка, защото пиша по този начин.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на babity
    Аз винаги пиша на българица, дори и в скайп. Само дето там не спазвам пунктоацията..

Аз си ползвам кирилица и тук, и в скайп, и навсякъде. Емотките... алт+шифт и става за 0.98 секунди.

Толкова по-прегледно е, няма място за сравнение.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Враца
    Навсякъде пиша на кирилица. Обичам да ми е четливо и красиво Поне така се отличавам с нещо от останалите, че вечее... Един е недостатъка... мързи ме да сменя ВР на EN и емотиконите не стават. Аа, да... и мен са ме питали защо пиша на кирилица... еми, що? Защото така ми харесва
    еlsy

Град
    то не е град,а джунгла...
    приятно ми е да чета на кирилица. човека насреща, давайки си зор ми поднесе грамотно написан текст на кирилица, ме уважава малко повече, тъй като ми спестява гадаенето "каква аджеба е тая дума!?!?!", както и много пари от очни лекари. в скайп се случва да пиша на латиница, но се чувствам изключително проста. виж по форумите да пишеш на латиница - това е супер неуважение към всички събеседници. поне аз така виждам нещата.

Това, че лайната са повече на една поляна от цветята, не означава, че лайната миришат по-хубаво, нали?

Не съм се замисляла що пиша на кирилица Ама е много дразнещо някои като почнат да пишат с МаЛкИ и ГоЛеМи букви пхаха.. =D

U R A SUKAAA
    Ko|70 s3r3 pR/-\\/ /\/\|\|{}Gyyyy /\/\yy E З|)R/-\\/

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    po princip pi6a na kirilica, ama dokato igraq ne6to i alt tabvam ne moje da puskam flex type.. caka me v dotata primerno
    The Spark

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Половината хора поствали в тая тема явно са плодове на любовта между друженички от район Кремиковци и автобусни шофьори линия Козлодуй - Беляне..

Питали са ме поне десетина пъти, защо пиша на кирилица. Отнасят по една "благословия" и до там. Кух народ колкото искаш.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

LONSDALE88
    Guest
    Изключително тъпа тема,NALI?

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    po princip pi6a na kirilica, ama dokato igraq ne6to i alt tabvam ne moje da puskam flex type.. caka me v dotata primerno
    Уиндоусът си има вградена кирилица - ползването на този флекс тайп не само, че не е нужно, но е и вредно!
    o dobre u4itelio ioda, vredno li e ? ujas napravo ei 6e hvane hrema kompiutara ako se polzva flex type mnogo.. jesus christ...
    The Spark

Град
    7 hills..
    Разбира се, че е вредно. Ако ти направи мазало, както често става, даже не можеш да го деинсталираш. Тогава трябва да преинсталираш уиндоус.
    Изобщо, платен продукт за нещо, което си го има уиндоус, е доста глупаво.
    welcome to safe mode, enjoy ur stay and uninstall your fckd up programs, nali vistata mi se precaka ama si go opravih... ako si s dobra versiq ni6to ne stava.
    The Spark

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Една доволна клизма от мен за всеки, който не пише на Български!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    И на мене са ми правили забележки относно кирилицата.
    В интернет пространството аз лично си пиша на кирилица (е по чуждестранни сайтове си пиша на друг език с латиница, де). По скайп пиша и на латиница когато бързам и не съм сменил на кирилица.
    Но наистина е много грозно да гледаш например тук във форума като някой пусне една дълга тема с шестици и четворки, без точки запеайки и други такива екс3
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си