- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да ли сам слаба или.....ПОМО6ТТТ?!?
Здравейте! Аз сам момиче на 12 и си мисля,че сам много слаба.Мерките ми са 147см и тежа 33 кл.В последните седмици напилнях с 3 кила,и сега не слизам под 32-33Но пак мисля че сам много слаба.
Какво да направя за да напълнея,защото аз си ям нормално.Като другите ми приятелки (почти) Но аз сам тренирала от 1 до 4 клас спортни танци (гимнастика).От две години ги оставих.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Еее.....за два дни колко такива теми пуснахте.....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Може самата ти структора на тялото да ти е такава.. Все пак едно телосложение зависи и от самия ген..
Ще те посъветвам да продължаваш да се храниш нормално.. А ако някой ти казва,че си слаба..ем не му обръщай внимание,все пак ти не си виновна,че си с такова телосложение,про положение,че не спазваш диети![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Perfektna si
Maximum 1-2 kila da kachish i poveche nedei!!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Бе то и аз мислих, че трябва да стигна до 60кг и нагоре, за да съм нормална, но днес някакъв калкулатор видях и той ми каза, че съм си в нормата, така че това да изваждаш от ръста 110 не е вече толкова актуално
Зависи не само от ръста, ми и от някои мерки. Иначе си си напълно нормална, но ако не се чувстваш добре така... започни да ядеш ненормално
![]()
еlsy![]()
тии мани че си слаба .. тва е едно на ръка .. ама като те гледам как си написала заглавиетоо си личи че си МНОООГО неграмотна![]()
![]()
Благодаря на всички!!!
И на тези които ме упрекват,но най вече на тези които са писали по темата. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!![]()
+1Първоначално написано от anSsito
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
оххх 10000000000 еднакво тъпи теми"слаб/а ли съм или не ?!"
ДААААА само кожа и кокали си ...
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
аз мисля че така си много ама много добре..не е нужно да станеш пълничка..че после да се чудиш кво да прайш..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
оф ве, първо се научи да пишеш, после ни занимавай с тъпите ти комплекси!
нормална си си, кво още искаш?
Искам само да разбера дали сам слаба или не?Страх ме е да не се рзболея защото така са ми казали не ме упрекваъте моля ви се!!!!!!И благодаря на тези к0оито казват,че съм нормалнаааааа![]()
![]()
![]()
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!!!
"Благодаря на тези, които казват, че съм нормална."
Извинявай, ама тва беше тъпо! После като се разболееш, ще им благодариш...
mindscan