- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
Изнасили го брутално!!!
После оня няма да смее да се доближи покрай тебе.
Или го погни с точилката....
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
старец а ? ... на 1 тупалка е викаш некой фр като ти звънне и тои да се опраи с него или на мама и тате и тва е![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
кажи на вашите. те знаят как да са оправят с тоя нещастен перверзен педофилски съсед. Ако пак те пресрещне някъде земи си едно дезодорант4е и фъскаш в зиркелите....колкото е къорав и по=къорав ши стане и само ще мечтае да те зяпа
Fuck you You fucking Fuckers
q gleiПървоначално написано от ValzZi
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ако не искаш да кажеш на вашите, ти препоръчвам най-малкото винаги да имаш дезодорант в чантатаИли нещо остро
Мне сега сериозно наистина си носи дезодорант и срам не срам кажи на вашите!!!
ами кажи на ваще или уведоми полицията в краен случай ако не издържаш вече
хъх кажи на ваще
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ОМг .. що не го треснеш с нещо другия път .. По добре кажи на ваще .. кво толко ли е трудно ..Пък може да е приятелски настроен човека бе душа
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
може да иска стотинки![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
+1Първоначално написано от foreverr
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
обаждаш се в полицията бе.Или пък се оправяш сама не си малка случва се и на мен ми се е случвало аз се обадих в полицията надявам се да нямам проблеми.
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
е някой момче нямаш ли за приятел ? кажи му .. еи тоз е .. тряя да му се обясни .. и готово![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Изнудвай го за пари бе... хахахахах
Не виждам нищо лошо в това да говориш с родителите си.Направи го преди да е станало нещо лошо.![]()