- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво искате от Дядо Коледа тази година
Пари и анаболи
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
за тея дето искат Айпод-изчакайте още месец след Нова година и ще паднат цените с повече от 100лева.аз миналата година се набутах,взех си за 300 и тати го видя слевд вда месеца-150![]()
иначе пари искам![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
или пари или телефона,който съм си харесала![]()
Искам бившият ми да се върне при мен !![]()
![]()
![]()
![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
НЯМА ДЯДО КОЛЕДА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох изобщо незнам наще вече почнаха да ме питат ама аз нямам никви идеи може би paintball пушка да обстрелвам съседите
студентска книжка..от МУ-Варна..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз искаам нов телефон както и някой друг лев за някоя дрешка.. все пак ние момичетата винаги имаме нужда от някое ново парцалче![]()
ама няма да откажа и един як батко който съм си харесаланоо това не е по силите дори на Дядо Коледа
![]()
също ще съм много щастлива ако прекарам коледа на някой купон със класа ми ..
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
преса за изправяне на коса ... дрехи ест.ии ще измисля още .. просто квото искам го имам .. и за т0ва тая година ще искам по-малко
![]()
![]()
искам да бъда с цялата огромна рода![]()
искам да си я върна,защото много я обичам
а още 1 кецове не са излишни никога![]()
Първоначално написано от lupi
![]()
![]()
![]()
разби ме детските мечти
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
искам мамааааа
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
него с панделка ако може![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хмм, аз май не искам нищо. Ще си купя някоя друга дрешка сигурно.
Иначее, Дядо Коледа искам да ми донесе пълен чувал с щастие, да ми стигне за цяла година. :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Първоначално написано от lupi
![]()
![]()
![]()
ииискааам количка с дистанционно... ама да е бензинка, че да мога да дрифтя на центъра![]()
не, аз от наще вече само пара искам, че събирам за тва-онова и ся.. те ми купуват разни дрехи, които аз не нося упоритоии с парите поне ше си купя нещо, което аз си харесвам
![]()
Ел. китарата ми е в кърпа вързана за тази година![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
емиии искам дрехи, бижута, козметика(без парфюми, че имам много вече)
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Поздравления за темичката много е интересна.Ммм какво искам .. преса имам.. нов телефон имам.. фотоапарат имам .. колело имам .. компютър явно че имамможе би .. мама и тати ако ми дадат както винаги 100лв. Едната баба 20.. Другата + дядо 40 ..Леля 20 ..Другата леля + чичо 20 ... готово .. най-щастливата на света .. и ще има да тичам из апартамента и да крещя богатаа съмм ... богата съмм .. 200лв. за какво ще ги похарча ли амии .. за : 2-3 блузки 2-3 панталончета .. и мойта страст гримове,парфюми и разни аксесоари..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, вие много работи искате, ама с тая криза.. гледайте Дядо Коледа да не се спъне някъде по пътя.
Иначе и аз искам пари, ии естествено здраве, щастие и всичко останало в комплект.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Книги! Моите хора знаят каквиИ два парфюма на Евтерпа!
И гоблени /само да не са на религиозна тематика/.
като че ли от пресата за коса се отказвам
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Преса и другите неща още не съм ги избрала![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
като едно послушно момиче ще си пожелая непослушно момче![]()
Телефон;д (дано ме огрее де..;д ) и пари,пък аз си знам кво да си купя после...![]()
Материализмът застига всички ни рано или късно. Засега съм си набелязал нов телефон с повечко памет, че да си складирам класическата музика на него, едно дъъълго кожено манто, викториански стил (супер се радвам на Викторианската мода... секси отвсякъде) и едИн невероятно як панталон с катарами, капси и вериги... Него съм си го уредил, една приятелка ще ми го вземе от Горгон ^_^