- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво искате от Дядо Коледа тази година
и аз и азПървоначално написано от SuNsEt
![]()
нов телефон, дрехи, iPod touch и от бабите и дядовците пари:P това е материалното. Искам на коледа да съм със семейството си, да завърша както трябва и да влезна в гимназията в която съм решила,да съм здрава, щастлива и все толкова влюбена
![]()
![]()
дядо коледа не съществува или поне така си мисляи се пак ако съществува да докара майка ми и сестра ми тук
За сега искам само маша за коса (много съм скромна... )![]()
Искам нов телефоон![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Именно, по-добър от този подарък няма !Първоначално написано от pepita87
Вибратор,камшик и белезници с пухчета![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Ми аз искам фотоапарат/цифров/ и да съм с приятеля си![]()
от материалните неща съм споделила в предишния си пост в тази тема.. предполагам дрехи дрънкулки и други глупости
но сега най-много се нуждая от него.. за Коледа искам една истинска прегръдка и страсна целувка от най-ценния за мен човек! Искам само него....![]()
Ще ми изпълиш ли желанието,ДЯДО КОЛЕДА??![]()
![]()
Най-вече искам всички хора които обичам да са здрави щастиливи...спокойни.А от материална гледна точка още не съм решила вероятно куп дръткулки...дрехи може би.
To infinity and beyond.
Искам нов телефон,екскурзия до Германия и Италия,пари,дрехи и джунджурийки.
От нематериална гледна точка искам много неща,но някои са просто невъзможни на този етап.Искам да съм със семейството си,искам братовчедка ми,леля и вуйчо да са си в България(ама завинаги),искам здраве,щастие,късмет и любов.
Малко любов от скъп за мен човек... Най-много искам това, просто искам да съм си при него...
Mazda RX-8
Кръв повръщам , пари не връщам!
Книги...Криминални романи..
Не знам, винаги искам за Коледа пари, за да мога сама да си взема, каквото наистина ще ми хареса, а не наще да нацелват така![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Искам много, много, много сняг.. Искам любимият ми човек да се върне и да прекараме Коледа заедно![]()