- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказанията
Първоначално написано от chocoleptic
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Като бях по-малка ме наказваха с вдигнати ръце на гардероба![]()
сигурно с цел да порасна ама така и не стана ..минионче си седя
вече не ме наказват защото няма за какво
![]()
Ми мен редовно си ме наказват за по 3 месецами гафчета основно хващане че съм пушила
...да не излизам без комп ала бала такиа
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
наказват ме мн рядко и то само кат искарам 2-3 в даскало
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Опитай се тва да го обясниш на наште...Първоначално написано от ThePowerOfLove
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ами само със заплахите с остават, щото ги отправят като са ядосани(най - вече мама)и после им минава.Най - често ме заплашват, че няма да седна на компа
![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
без джобни, без PC, без излизане..като малка и боя си отнасях
ауе мн странно май от цял форум само мен ме наказват
![]()
Не ме наказват.Когато бях малка са се опитвали да ме наказват,но аз понеже съм инат им правех напук и те се отказаха и осъзнаха,че с това нищо няма да постигнат![]()
Мен баща ми не ме наказва..Само се кара или мънка понякога..Майка забранява повечето неща..най-честото е Тъпия Компютър..Не мога да разбера защо си мислят, че не мога без него..Аз си правя оглушки, тя се вбесява и ми позволява компа още на втория час, но до сега без джобни не са ме оставяли,не са ми забранявали да излизам.
Никога не са ме наказвали,сърдили ми са се,не са ми говорили,но чак наказания,или поне не се сещам![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
като малък бях най-големия мизерник в селото![]()
но нямаше наказания пак,викаха ми дете си няма те закачаме,само да не те докарват с полиция
а сега 5-6 години покъсно още си чакам първото наказание
![]()
![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Don't worry, be happy!
Сега съм наказана да не излизам, щото вчера мн яко се разкрещях на една даскалка и викаха майка ми в даскало![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Не .