.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен
    Град
    Видин
    леле от тая тема не мога да престана .. слушам коледни песнички само и си мисла за яко сняг .. много обичам зимата

Град
    в мазето ;dd
    уоу.. чак като видях темата преди малко се сетих че и елха трябва да има .. до сега не бях се замисляла много много за тази Коледа.. нито за подаръци нито за украса нито дори че наближава
    според мен има време но трябва да се позамисля сега защото и при мен става така.. казвам си още е рано по после не ми остава време за нищо
    та така.. ние не всяка година украсяваме естествена елха но тази година ще накарам баща ми да намери
    аз и майка се занимаваме с украсата като по-голямата част от нещата правя аз по-простата причина че с наближаването на този празник започвам да се лигавя като малко дете и ми е кеф да се чудя коя играчка къде да поставя..пък и на майка ми не и се занимава толкова
    украсяваме я с различни цветове гирлянди като всяка година прибавям по няколко нови топки ( ).. задължително има и звезда на върха...естесвено украсата не спира до тук... не сядам докато не украся цялата къща със светещи неща..ръчно изработени снежинки..лампични и прочие абе по това време на годината в нас е пълен ужас... има едно подскачащо еленче което с нетъпение чака великия празник
    (моя милост )
    хаха .. как се увлякох

Град
    в мазето ;dd
    аа иначе за коледни песни .. хм..
    сещам се за Bobby Helms - Jingle Bell Rock (класика )
    също и за .. Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You ех толкова да и се радвам на тази песничка пък и винаги когато я чуя и ме изпълва с енергия

Град
    Белград/София
    Заговорихте за коледни песнички, ето и няколко от мен. Една от тях е класика, а другите сигурно не сте ги чували, но пък на мен са ми любими .

http://www.youtube.com/watch?v=cW7iwxTBjk8
    http://www.youtube.com/watch?v=YMG3rPwuxaU
    http://www.youtube.com/watch?v=O_vMEvcPDGs

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ооо обожавам Коледа тая тема,такова настроение ми създаде....Сега обедих братовчедка ми да си направим коледно партии супеееер.Много обичам да украсявам елхата,стайте,всичкоооо.Пр сто това ми е любимия празник.Обичам и подаръците и парите,който ми дават и после харча за дрехи мммм...(обзалагам се,че вече някой приятелки са ме познали само по поста )
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Аз пък си обичам Коледа. От мъничка. И след 15ти декември съм в едно такова настроение.. супер весело.
    И обичам големите зимни студове. Искааам много сняг! Мнооого! До коленете, да не можеш да излезеш от вас, да падаш по улиците. Да те налагат моШно със снежни топки.
    А аз да ям коледни сладки, да си стоя на топло, да гледам коледни анимацийки.. и да си пускам лигави коледни техно-та.
    Ъммм, а коледните елхи! Ааааа, много искам една огромна в нас. Цялата нашарена с разни играчки. И много бонбони по нея, които да изяждам, а после да ги пълня вътре с хартийки.. уж нищо не съм бутала. ;д И от онези бастунчета, които се смучат. Ауу! *лиги*
    И по тавана в стаята ми мнооого герлянди. Шарени. И като спя, някой да падне върху мен, и да ме направи цялата в някакви пухчета.

Да, искрено се радвам на Коледа, но пък и много се дразня на някои неща. Примерно.. на онези дарения по телевизията 'Коледа еее, нека помогнем на малките бедни дечица'. А защо само по Коледа всички се сещат за тях? Или пък това с подаряването на подаръци по задължение. Аз подаръци подарявам, ако ми е на кеф. И не ми трябват поводи.
    Така ти завиждам...
    аз от години не чувствам Коледа като празник...

защо така вече не я чувстваш като празник?
    Можеш да постогнеш всичко,стига да си повярваш.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имам бяла изкуствена елха от миналата година. През целия си съзнателен живот съм била против естествените. Аз правя украсата на елхата. Много добре се получава, всъщност.

Лампички слагаме на прозовците на хола.

Иначе - ОБОЖАВАМ КОЛЕДА. Тогава обикновено съм извън София, в апартамента на баба ми и дядо ми, има ужасно много вкусотии за ядене, навън е студено,а в нас не, има интересни (макар и еднотипни и американизирани) филми/предавания по телевизията...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    И аз като тебе сладкиш смятам че това е най хубавия празник и също обожавам зимата.Ами ние пък окрасяваме елхата с червени и сребристи топки лампички...а и някакви звездички също..а инче из къщата с герлянди и пак лампички...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ей обожавам Коледните и Новогодишните празници!
    Ако не сложа поне 2 реда лампички на прозореца, просто не съм аз
    Ама ще изчакам поне още месец и тогава ги окичвам. А за играчки - мисля да купя 3-4 нови за елхата, която се надявам, че баща ми ще достави и 2-3 гирлянда.
    Любимите ми коледни песнички са:
    Crazy Frog - Last Christmas
    Mariah Carey - All I want for Christmas

п.с. Гледам, че в тукашната Била са сложили елхата и украсата от октомври, а преди седмица сложиха и лампичките
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    А да ползвам темата да ви питам кога започвате да украсявате?Защото аз мисля след 1ви декември да почвам (:
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Повече от фен
    emmm nie imame mnogo golqma i visoka elxa podarak ni e i si q ykrasqvame .. i ku6tata ni e golqma slagame i ot tezi golqmitee i mnogo dr takiva a vsqka godina kopyvame nowi igra4ki za elxata po vratite zvan4eta i taka g/d az mn obi4am koledaaaa :P (party) ...btw pesni4kata ne e losha :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Ми нЗ, то вече в стята ми няма място за елха (естествена)
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Ми нЗ, то вече в стаята ми няма място за елха (естествена)
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на Biskfitka
    оооо ние преди малко украсихме у нас много е рано ама майка ми
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на teenems
    Първо малко за празника
    1.еми чесно казано Коледа и Нова Година са ми любимите празници :P ,обичам ги дори повече от рожденния си ден :P
    2.При нас едва ли ще вали сняг .. от Бургас съм ;(

украса.
    спряхме да купуваме естествена елха щото вече не стават за нищо,с икустевена сме около 1,70 висока .украсяваме я със сякакви топки и гирлянди,имаме и лампички !Украсяваме домът около 8-10 дена преди празниците
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Обожавам Коледа.Това ми е любимия празник.
    Искам сняяг.Мноогоо,мноогоо сняг.Вън да е студено,а аз да съм вътре пред камината(пред климатика в моя случай) иии да гледам коледни филми.
    Обожавам да се разкарвам вечер по у лиците,да е тъмно и студено и навсякъде да е украсено с лампички ,гирлянди ии всякакви коледни украсии.
    В къщи по принцип украсяваме аз и мама.До миналата година редовно правихме голямаа истинска елха,но тази година май ще си вземем искуствена.Украсяваме с много топки ии мноого,мноого гирлянди-най-различни цветовее.Апартамента го украсявам аз-скагам лампички във всички стаи и отвсякъде висят гирлянди,даже и по цветята слагам .
    Много обичам да обикалям магазините и навсякъде да е украсено иии това ме зарежда със супер много положителни емоции и коледно настроение.
    Аз Коледа по принцип я прекарвам на село.Там винаги има супер много сняг и е много красиво.Там също украсявам голяма истинскаа елха и навсякъде слагам коледни украшения.На втория и третия етаж карам баба да закачва едни много големи лампи и вечер е мноогооо яко.Обожавам,когато с събудя(понеже моята стая е на втория етаж) иии да сляза долу,камината да гори ии да седна до елхата и да разопаковам подаръците.Охх,да идва по-скорооо

KOLEDA liubimiq mi praznik!!!Nqma takava trupka... Ukrasqvame edna golqqqqma elha,koqto stoi v hola i otdelno edna za staqta mi.Izvajdame i kolednite djundjoriiki,sve6ti,salfet4ici,pokrivki,suveniiri. ..S pomo6ta na ukrasata idva i kolednoto nastroenie.Liubimite mi koledni pesni...sa tezi na koledarite.Kato dete stoqh na praga,slu6eiki gi kak oglasqt ulicite i s ogromno neturpenie ska4ah ot legloto da poglejdam prez prozoreca,dali ne idvat vku6ti...Snqg...ble6tuka6tite koledni lampi4ki i pesnite na koledarite....nqma takuv praznik!!!

1.Каква украса правите за Коледните и Новогодишните празници ?-Ами коледната елха,която я има във всяко семейство.Лампички 2 чифта,с които ограждам хола.Става много екюфектно.На входната врата закчавам венец(защото сме с още една врата преградени и няма кой да го вземе ) иии слагам герлнди из останалите стаи
    2.За каква елха мечтаете?-Винаги съм мечтаела за голяма елха с много играчки под която има много подаръци,но за съжаление нашата елха е малка пък и няма къде да сложа голяма
    3.ИИИИ какви са идейте Ви за тази Коледа , какво ще добавите в Коледната кутия с играчки? Още незнам. Когато стане време ще изляза из магазините да купя нещо ново за елхата.Това ми е традиция-всяка година взимаме по някоя нова играчка и герлянд

Искам да кажа,че за мен Коеда без елха и сняг не е Коледа..Това е един от най-най-хубавиите празници.Окрасата го прави още по-хубав и го съживява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си