- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нищо, НИЩО, няма да застане на пътя ми, дори парите!!!
Здравейте! Казвам се Гергин, на 16 години съм и съм родом от с. Йоглав. Наскоро се здобих с компютър и интелпет, което ми помага в ежедневието. А сега проблемацията. От малък се занимавам с животновъдство, имам 3 овце и патка на име Освалдо. Родителите ми пък са земеделци и така се издържаме. От доста време съм влюбен в момиче на име Цонка. Проблемът е, че аз съм от скромно семейство, а тя от знатен род - баща и е кмета!?! Не намирам начин да я впечатля, тя се движи във знатни среди, за разлика от мен, във вените и тече синя кръв. Не знам с какво да я впечатля.... чувствам се ужасно. Моля, помугнете!!!
впечатли я с УМ! не е нужно да я впечатляваш с пари.... не всичко лъскаво е хубаво![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
ами опитай се да я впечатлиш. защо не й поднесеш като дар някоя угоена патка?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мойта патка се казва Големия Грешник![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
1 - off kolko znaten rod - dete na kmeta na nekfo selo i vtoro trqq da si bogat za da hodi6 s neq .. za pruv put 4uvam ...![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам силното усещане, че темата е ебавка.. но кво ми пука ?! Смях се със глас
П.П. Отдавна вече не означава, че като си дете на кмет (и то на село) трябва да си със синя кръв ...![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако аз гледам овце - тя гледа щрауси, ако аз имам каруца - тя файтон! Сами преценете за какво става вапрос... мисля на сбора да се хвана с нея на хорото пък дано се получи нещоЛошото е, че дори да стане нещо между нас, техните никога няма да харесат момък като мен
![]()
знатен род, синя кръв, момък.. абе момче.. в кой век живееш?
Яжте моркови, да сте здрави!
Първоначално написано от edno1momche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
хахаха лелее тва с тия знатни родове момък и секви такива простотиий ме уби![]()
![]()
коя приказка последно си чел бе пич
темата си е чиста ебавка ама карай поне е весело![]()
![]()
Първоначално написано от edno1momche
![]()
направи се секси и си заведи освалдо, да се фукаш с него![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ОМГ ебаси ебавката дето е тая тема ...![]()
![]()
Абе нещо патката ми е болна, не иска да става, как да я вдигна ? :Д ахахахахахахах![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
The path I walk is in the wrong direction, will this ever end ?! .. My world is OVER one more time..
Темата е малко![]()
Но все пак покажи на целото стадо,че ти си "Вълкът",а не Овца![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Оо да .. после ще ви затворят в една стаичка, и "сабахлен" ще търсят кръв по бялата ризка ..![]()
![]()
![]()
![]()
мнн яко :P Поне си я (темата) измислил добре
Бтв искам да си купувам пати .. ако роди твоята обади ми се
![]()
И аз се чудих що не и подариш една овца или пък да и покажеш че си открил огъня може да се впечетли![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
haha ti mai si gledal film za prabulgarite,a?![]()
Ерм, гледа щрауси...Трудно ще я впечатлиш баце, тя си пада по градски момчета. Ще ти дам съвет - по-добре се откажи от нея и се пробвай с някоя овца - не са толкова придирчиви, че и кръвта им не е синя, веднага ще се харесате и оп...![]()
Абе овца .. поне с патката .. аз все пак патенце чакам![]()
![]()
.. Как се лигавим тука всички усещате ли
![]()
:P
Ти явно нямаш друга работа? Стига с тези ебавки!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
че заащо да спира .. виж колко е весело ..Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Скоро пък може да има тема .. как да изцапам бялата и ризка с червеномайтапа да става ..
Майтапа става в раздел ,,Кофата'' !!! Тук има хора с истински и сериозни проблеми, кофата е направена за боклуци като него, ок?Първоначално написано от imaginaryyy
ЕДИНСТВЕНИЯ РАЗДЕЛ ЗА ПРОСТОТИИ И ИДИОТИ Е ,,КОФАТА'' ! ВСЕКИ Е ПРИЕТ С : ,,МАЙКА ТИ ЩЕ Е*А!'' ЗАЩОТО ТАМ СА КРЕТЕНИ И ИДИОТИ!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm