.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    е да .. вярно е . :P Бтв, казва се Майка ти да любя

:)

баси темата
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ами опитай се да я впечатлиш. защо не й поднесеш като дар някоя угоена патка?
    +10000000 Направо кат му прочетох на тоя темата и на тебе отговора... се пръскам да се хиля..братче... луд луд !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от edno1momche
    Ако аз гледам овце - тя гледа щрауси, ако аз имам каруца - тя файтон! Сами преценете за какво става вапрос... мисля на сбора да се хвана с нея на хорото пък дано се получи нещо Лошото е, че дори да стане нещо между нас, техните никога няма да харесат момък като мен
    Е братче добре че си я пуснал тая тема да се поразсъня малко с нея ... бая се посмях

Защо да не те харесат..ако си добро,възпитано и умно момче ще те одобрят.не са важни само материалните неща,ако им покажеш че имаш сериозност и планове за вбъдеще с какво да се занимаваш то няма да имаш пр ;]

Град
    ВаРнАаАа
    Тая тема-ебавка е доста интересна Кой употребява думата "знатен" в тия дни Тя гледала щрауси На хорото ще се хванат ..тцтц Къртиш! Файтон Тцтц.. горкият "момък" Ко беше Гергин

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ти ме разби Айде сега следва борба за селската мома...

Голям фен Аватара на beb4yy
    хахахахахаха

Голям фен Аватара на scyLLa
    Кажи и аз може да съм супер селянджър но имам чуства към теб и искам да ти подаря този половер които направих от моита овцичка
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от slunchiceto0
    Защо да не те харесат..ако си добро,възпитано и умно момче ще те одобрят.не са важни само материалните неща,ако им покажеш че имаш сериозност и планове за вбъдеще с какво да се занимаваш то няма да имаш пр ;]
    +1 oba4e ne se sdurjah ve4e to ne bqha patki,to ne bqha 6traysi,to ne bqha ovci mn vesela tema
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Съблечи се гол!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Благодаря на всички, отнесли се сериузно. Решил съм го, каквото ще да става утре отивам в кметството и ще и искам раката! Стискайте ми палци... за нея бих дал всичко, дори Освалдо!!!!

Много съпунки си гледал май

Патката Освалдо, а? Абе ей, не се еб'авай така с нас. :P

Абе казах ти да я оставаш тази аристократка .. кажи как върви с патката .. патенца чакам

Отиваи пожелавам ти късмет, а и да облечеш кубаво Освалдо да не се излагате тури му един анцуг АДИБАС и едни тарлъци и отиваи да искаш раката на момичето, а ако стане след тва ще може да правите троика ти момичето и освалдо

Супер фен
    Ако аз гледам овце - тя гледа щрауси, ако аз имам каруца - тя файтон! Сами преценете за какво става вапрос... мисля на сбора да се хвана с нея на хорото пък дано се получи нещо Лошото е, че дори да стане нещо между нас, техните никога няма да харесат момък като мен
    Хахахах имаш талант!По-добре напиши някоя книга,а не тука да ръсиш глупости синя кръв,момък,файтони,каруци,о вце и к'во ли не ... е поне ме развесели
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Благодаря на всички, отнесли се сериузно. Решил съм го, каквото ще да става утре отивам в кметството и ще и искам раката! Стискайте ми палци... за нея бих дал всичко, дори Освалдо!!!!
    ne ne moga ve4e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Темата е култува

а аз продължавам да чакам за патенца ..

поредната шегичка... някой ще ме подсети ли коя беше тая приказка...

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Отиваи пожелавам ти късмет, а и да облечеш кубаво Освалдо да не се излагате тури му един анцуг АДИБАС и едни тарлъци и отиваи да искаш раката на момичето, а ако стане след тва ще може да правите троика ти момичето и освалдо
    За какъв ме имаш? Не съм толкова зле чак... тате като ходи в града да купува смески за патката и ми взе и дрешки Не се излагам с боклуци като АДИБАС... нося Armoni и D&C Взех си и парфюм Евтерпа наливен. Имам едно шише от Горна Баня 1л пълно Утре ще се пременя и отивам пък да става каквото ще...от днес съм градско чедо!!!

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    За какъв ме имаш? Не съм толкова зле чак... тате като ходи в града да купува смески за патката и ми взе и дрешки Не се излагам с боклуци като АДИБАС... нося Armoni и D&C Взех си и парфюм Евтерпа наливен. Имам едно шише от Горна Баня 1л пълно Утре ще се пременя и отивам пък да става каквото ще...от днес съм градско чедо!!!
    Браво на теб

armOni и d&C не просто се спуках от смях ...

Град
    Ямбол
    Леле пукнах се от смях честно!
    Какви хора, какво нещо само... някой патенца чакат, други за Освалдо ...
    П.П. Момко, ай после разказвай как е минало с момата ...

Аз предлагам темата да стане важна !!!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си