- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нищо, НИЩО, няма да застане на пътя ми, дори парите!!!
.. Освалдо..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Историята ти напомня на бразилски сериал![]()
Покажи малко плътше и вземеш окото...
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Мисля, че направих първата крачка! Днес я срещнах, казахме си здрасти и аз продумах: Невероятни очи имаш, много са красиви, особено едното! " тя ме погледна странно и се усмихна. Мисля, че най-после не ми е безразлична! Много арна булка е желая я неудъжимо![]()
![]()
![]()
Хахахахахахаха не човееек не не не е хахахаха продумах,арна особедно едното око не немога ахахахаххахахахПървоначално написано от edno1momche
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от scoobydors
Споделям същото мнение.Ромео и Жулиета отдавна умряха,Монтеки и Капулети не съществуват,а кмета на селото,колкото и почтено да звучи,не е благородник.Действай с ум,макар,че правописните грешки в поста ти правят тази задача почти неосъществима.Впечатлия по-скоро с чар.![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Хахаххах един съселяник![]()
мойто село е Слатина мноо са близо
![]()
![]()
емиии ддз верно впечатлия с ум стига и тя да има такъв за да го оцен
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Мисля, че направих първата крачка! Днес я срещнах, казахме си здрасти и аз продумах: Невероятни очи имаш, много са красиви, особено едното! " тя ме погледна странно и се усмихна. Мисля, че най-после не ми е безразлична! Много арна булка е желая я неудъжимо..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arm0ni D&C
![]()
![]()
![]()
![]()
M0mk0 da ne jivee6 v sredn0vek0viet0?!p0pikah se 0t smqh s tebe (ne v istinskiq smisul
) mN talanT ima v tebe!
lele
mn me razveseli !
![]()
![]()
Mn krasivi o4i ima6,0s0ben0 ednoto!
aalelelele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
BTW da ne si 0t Zl0kyrene?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Следващия пък и разкажи призка.Битрябвало да се впечетли от нея.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
omg ... kfi sa tiq znatni rodove, momci i t.n. ......
![]()
Impossible is a dare.
Ако не бях толкова привързан съм моята булка, бих ти поверил язовеца сиПървоначално написано от nicolepcd
Иначе нещата вървят добре, тази вечер ще и направя серенада - свиря на гадулка
Пожелайте ми успех
![]()
УспееееееееееехПървоначално написано от edno1momche
Може да прекопаеш градината на кмета, ще те хареса за зет
![]()
еlsy![]()
оле от кога не се бях смяла така![]()
![]()
![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Защо не я поканиш на вечера на свещи (тъи като сигорно нямате лампи) и да си похапнете ще и разкажеш как си прекарал с овцете ще и споделиш таините си ще споделиш таините и на патките си и така ....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
хора ПОМОЩ![]()
днеска като отидох да й направя серенада, тя ми поиска ОСВАЛДО!!! аз си го бях завел за подкрепа, а тя каза че бил много арен и ми каза, че ако й го дам, ще ми позволи да я целуна по ухото , а ако не- повече няма да ме погледне
![]()
![]()
какво да правя??
п.п. все пак мисля, че изпълнението на гадулката й се хареса![]()
Първоначално написано от edno1momche
![]()
![]()
Ооо не .. само не него ..![]()
![]()
.. Казах ти да не се занимаваш с нея .. Освалдо е къде къде по-секси .. Няма как, ще трябва да и го дадеш //моля те, преди това само го накарай да роди патенце .. все още чааакам// .. сега ти иска Освалдо за целувка по ухото .. после едната овца за целувка по окото .. хммм не върви на добре .. знае как да се пазари момичето .. бизнесменка ..
![]()
![]()
:P