.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Темата е ебавка... от километри си личи..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

.. Освалдо..
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RullzZz
    хахаха лелее тва с тия знатни родове момък и секви такива простотиий ме уби коя приказка последно си чел бе пич
    темата си е чиста ебавка ама карай поне е весело
    +1

Град
    Русе
    Историята ти напомня на бразилски сериал
    Покажи малко плът ше и вземеш окото...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

тв ами прилича точно на сапунен сериал

Мисля, че направих първата крачка! Днес я срещнах, казахме си здрасти и аз продумах: Невероятни очи имаш, много са красиви, особено едното! " тя ме погледна странно и се усмихна. Мисля, че най-после не ми е безразлична! Много арна булка е желая я неудъжимо

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от edno1momche
    Мисля, че направих първата крачка! Днес я срещнах, казахме си здрасти и аз продумах: Невероятни очи имаш, много са красиви, особено едното! " тя ме погледна странно и се усмихна. Мисля, че най-после не ми е безразлична! Много арна булка е желая я неудъжимо
    Хахахахахахаха не човееек не не не е хахахаха продумах,арна особедно едното око не немога ахахахаххахахах
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors

Имам силното усещане, че темата е ебавка.. но кво ми пука ?! Смях се със глас

П.П. Отдавна вече не означава, че като си дете на кмет (и то на село) трябва да си със синя кръв ...

Споделям същото мнение.Ромео и Жулиета отдавна умряха,Монтеки и Капулети не съществуват,а кмета на селото,колкото и почтено да звучи,не е благородник.Действай с ум,макар,че правописните грешки в поста ти правят тази задача почти неосъществима.Впечатлия по-скоро с чар.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    sofiqqq
    Хахаххах един съселяник мойто село е Слатина мноо са близо емиии ддз верно впечатлия с ум стига и тя да има такъв за да го оцен
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Мисля, че направих първата крачка! Днес я срещнах, казахме си здрасти и аз продумах: Невероятни очи имаш, много са красиви, особено едното! " тя ме погледна странно и се усмихна. Мисля, че най-после не ми е безразлична! Много арна булка е желая я неудъжимо..

Arm0ni D&C
    M0mk0 da ne jivee6 v sredn0vek0viet0?! p0pikah se 0t smqh s tebe (ne v istinskiq smisul ) mN talanT ima v tebe! lele mn me razveseli ! Mn krasivi o4i ima6,0s0ben0 ednoto!
    aalelelele
    ~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~

BTW da ne si 0t Zl0kyrene?!
    ~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~

Ахах.. нямам думи просто..
    Stay up all night with the stars *

Град
    Shove IT
    Купи си зелен бобър и го кръсти Сотир

Град
    Враца
    Ето на това му се вика пич от клAса!!!
    еlsy

Следващия пък и разкажи призка.Битрябвало да се впечетли от нея.

omg ... kfi sa tiq znatni rodove, momci i t.n. ......
    Impossible is a dare.

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ако не бях толкова привързан съм моята булка, бих ти поверил язовеца си Иначе нещата вървят добре, тази вечер ще и направя серенада - свиря на гадулка Пожелайте ми успех

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ако не бях толкова привързан съм моята булка, бих ти поверил язовеца си Иначе нещата вървят добре, тази вечер ще и направя серенада - свиря на гадулка Пожелайте ми успех
    Успееееееееееех Може да прекопаеш градината на кмета, ще те хареса за зет
    еlsy

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Колко романтично!

Град
    Благоевград
    оле от кога не се бях смяла така
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Голям фен Аватара на scyLLa
    Защо не я поканиш на вечера на свещи (тъи като сигорно нямате лампи) и да си похапнете ще и разкажеш как си прекарал с овцете ще и споделиш таините си ще споделиш таините и на патките си и така ....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

хора ПОМОЩ днеска като отидох да й направя серенада, тя ми поиска ОСВАЛДО!!! аз си го бях завел за подкрепа, а тя каза че бил много арен и ми каза, че ако й го дам, ще ми позволи да я целуна по ухото , а ако не- повече няма да ме погледне какво да правя??

п.п. все пак мисля, че изпълнението на гадулката й се хареса

хора ПОМОЩ днеска като отидох да й направя серенада, тя ми поиска ОСВАЛДО!!! аз си го бях завел за подкрепа, а тя каза че бил много арен и ми каза, че ако й го дам, ще ми позволи да я целуна по ухото , а ако не- повече няма да ме погледне какво да правя??

п.п. все пак мисля, че изпълнението на гадулката й се хареса

Ооо не .. само не него .. .. Казах ти да не се занимаваш с нея .. Освалдо е къде къде по-секси .. Няма как, ще трябва да и го дадеш //моля те, преди това само го накарай да роди патенце .. все още чааакам// .. сега ти иска Освалдо за целувка по ухото .. после едната овца за целувка по окото .. хммм не върви на добре .. знае как да се пазари момичето .. бизнесменка .. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си