.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Град
    Враца
    Ааа нее С глас се смея вее !! Освалдо... ти ме уби, заклеам се !!!!

ПП imaginaryyy загина с тия патенца

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от imaginaryyy
    //моля те, преди това само го накарай да роди патенце .. все още чааакам// ..
    освалдо е 100%- ов мъжкар, той не може да роди!!! и все пак се колебая дали да не й го дам... все пак става въпрос за целувка ПО УХОТО!!!

Момко, не се предавай. Така като правиш всичко за нея изглеждаш лесен и си и безинтересен ;] Не смей да и даваш Освалдо, бъди мъж! Успех с Цонка

Откъде па знаеш, че не може да роди .. а аз вече си представях как ще отглееждам патенца .. еххх живота е толкова не справедлив .. не може ли да му се помоолиш .. ?! Относно темата:Амии да наистина .. имаш добра причина, но ти казвам .. после ще има "Една овца=целувка по бузата" .. и така .. казвам ти .. не се шегува момичето .. знае как да се пазари .. все пак е дъщеря на кмета на село .. :P

Откъде па знаеш, че не може да роди .. а аз вече си представях как ще отглееждам патенца .. еххх живота е толкова не справедлив .. не може ли да му се помоолиш .. ?! Относно темата:Амии да наистина .. имаш добра причина, но ти казвам .. после ще има "Една овца=целувка по бузата" .. и така .. казвам ти .. не се шегува момичето .. знае как да се пазари .. все пак е дъщеря на кмета на село .. :P
    е как откъде знам,че не може, нали е мъж!!! ДЪРЖА да ми се помолиш да ти опростя греха към освалдо!!
    иначе... май наистина няма да й го дам, прекалено много държа на него, той ме топли в самотните нощи...

Освалдо май не само те топли..

САМО НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ С ОСВАЛДО!!! ЗАРАДИ НЕГО ЩЕ ВИ ПРАВЯ НА МАРМАЛАД СИЧКИТЕ!!! ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ МИ ПРИЯТЕЛ, А ЦОНКА НАЙ-СЪКРОВЕННОТО МИ ЖЕЛАНИЕ. ТЯ Е НЕВЕРОЯТНА БУЛКА ИСКАМ С НЕЯ ДА ГО ПРАВИМ КАТО ПОР И НЕВЕСТУЛКА

Мене няма кво да ме правиш на мармалад повече..аз съм си mArMaLaDkA .Браат,би ли пуснал една снимка на Освалдо...търся гадже на една приятелка.

Моля Освалдо да ми прости .. и все пак .. няма ли какк да роди .. Не и давай патока си!! Но като гледам .. скооро тя ще си го вземе .. ако не направиш нещо

Голям фен Аватара на scyLLa
    Мале човек ще ме отрепеш бъди по милостив.Относно темата по добре не даваи Освалдо защото няма друг които да те топли по-добре от него остави я тази кметска щерка бъди мъж не даваи Освалдо.
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

И му се помоли да роди .. поне едноооо..мъъъъничко патенце

Патешко ли ти се е дояло?

ШШшштт // така, когато роди няма да ми даде ;( // Аууу за нищо на света няма да го даваш!! //хубава МАНДЖА ще излезе //

хубава МАНДЖА ще излезе //
    искаш да сготвиш освалдо??!!!! няма да го допусна! просто не смей да го казваш повече

п.п. чакам още съветчета какво да правя, за да достигна до сърцето на цонка

Голям фен Аватара на scyLLa
    Според мен тя ти иска Освалдо за да прави анален секс с него щот май на Освалдо пишонката му е арна карабина ...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

имам чувството, че повечето от вас не гледате сериозно на проблема ми благодаря на тези, които се опитват да помогнат, а останалите ще ви помоля за малко повече съпричастност

аз др се чудя
    освалдо как ли върви с кисело зеле???

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    впечатли я с УМ! не е нужно да я впечатляваш с пари.... не всичко лъскаво е хубаво
    +123580213456
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Цитирай Първоначално написано от DrHouse
    аз др се чудя
    освалдо как ли върви с кисело зеле???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си