- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нищо, НИЩО, няма да застане на пътя ми, дори парите!!!
освалдо е 100%- ов мъжкар, той не може да роди!!!Първоначално написано от imaginaryyy
и все пак се колебая дали да не й го дам...
все пак става въпрос за целувка ПО УХОТО!!!
![]()
![]()
Момко, не се предавай. Така като правиш всичко за нея изглеждаш лесен и си и безинтересен ;] Не смей да и даваш Освалдо, бъди мъж! Успех с Цонка![]()
Откъде па знаеш, че не може да роди![]()
![]()
.. а аз вече си представях как ще отглееждам патенца .. еххх живота е толкова не справедлив .. не може ли да му се помоолиш .. ?!
![]()
Относно темата:Амии да наистина .. имаш добра причина, но ти казвам .. после ще има "Една овца=целувка по бузата" .. и така .. казвам ти .. не се шегува момичето .. знае как да се пазари .. все пак е дъщеря на кмета на село .. :P
е как откъде знам,че не може, нали е мъж!!!Първоначално написано от imaginaryyy
ДЪРЖА да ми се помолиш да ти опростя греха към освалдо!!
![]()
иначе... май наистина няма да й го дам, прекалено много държа на него, той ме топли в самотните нощи...![]()
САМО НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ С ОСВАЛДО!!! ЗАРАДИ НЕГО ЩЕ ВИ ПРАВЯ НА МАРМАЛАД СИЧКИТЕ!!! ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ МИ ПРИЯТЕЛ, А ЦОНКА НАЙ-СЪКРОВЕННОТО МИ ЖЕЛАНИЕ. ТЯ Е НЕВЕРОЯТНА БУЛКА ИСКАМ С НЕЯ ДА ГО ПРАВИМ КАТО ПОР И НЕВЕСТУЛКА![]()
![]()
![]()
Мене няма кво да ме правиш на мармалад повече..аз съм си mArMaLaDkA.Браат,би ли пуснал една снимка на Освалдо...търся гадже на една приятелка.
![]()
Моля Освалдо да ми прости![]()
![]()
.. и все пак .. няма ли какк да роди
.. Не и давай патока си!! Но като гледам .. скооро тя ще си го вземе .. ако не направиш нещо
![]()
Мале човек ще ме отрепеш бъди по милостив.Относно темата по добре не даваи Освалдо защото няма друг които да те топли по-добре от него остави я тази кметска щерка бъди мъж не даваи Освалдо.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
И му се помоли да роди .. поне едноооо..мъъъъничко патенце![]()
![]()
![]()
ШШшштт // така, когато роди няма да ми даде ;( // Аууу за нищо на света няма да го даваш!! //хубава МАНДЖА ще излезе//
Първоначално написано от imaginaryyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
искаш да сготвиш освалдо??!!!!
няма да го допусна! просто не смей да го казваш повече
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. чакам още съветчета какво да правя, за да достигна до сърцето на цонка![]()
Според мен тя ти иска Освалдо за да прави анален секс с него щот май на Освалдо пишонката му е арна карабина ...![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
имам чувството, че повечето от вас не гледате сериозно на проблема ми![]()
![]()
благодаря на тези, които се опитват да помогнат, а останалите ще ви помоля за малко повече съпричастност
![]()
аз др се чудя
освалдо как ли върви с кисело зеле???
+123580213456Първоначално написано от MaMkaMy
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Първоначално написано от DrHouse
![]()
![]()