Нямам представа защо пиша тази тема .. никой не ме разбира .. и може би искам просто да споделя .. ще се радвам, ако поне някой от вас ме разбере ..
8ми клас съм, тази година се преместих в ново училище.. на 4ти октомври вече тръгнах с едно момче .. много го харесвах .. той мен също .. проблема беше, че избързахме страшно много, а и аз не живея там, където ми е училището .. трябваше да се виждаме по-рядко .. иначе и той е 8ми клас, но от друга паралелка .. Той е от типа момчета .. не обичам никога освен семейството си и не се доверявам лесно .. Един ден си говорихме и той ми намекна, че не държал на никого .. или нещо такова.. аз му казах "еми съжалявам, но аз не ходя с хора, на които не им пука за мен" .. и така .. На 28и (след около 3 седмици) след този разговор се разделихме .. Тъй като той ми беше първото гадже (и за първи път се целунах с него) бях много любопитна .. след около 3-4 дни започнах да се зарибявам с еидн негов приятел .. може би ме влечеше това, че не трябва да го правя .. както и да е сега 8ми и аз вече нямам нищо общо с него (усещам, че съм се дръжала като ку*ва, за което сега много съжалявам).Останахме приятели .. (с първия) .. Той започна да се зарибява с моята общо взето най-добре приятелка от класа .. днес за първи път се целунаха .. и ест и двамата ми се похвалиха .. /на никого не му пука, че след една седмици, може би ще ми е малко тъпо да чуя това/.. от днес ходят .. той постоянно ми говореше колко искал ---- .. и така .. и всъщност ако не бях аз, още нямаше да се познават .. но това няма значение.. Проблема е, че започнах много да го ревнувам и да го искам .. не знам какво ще правя, когато в понеделник ги видя как се държат за ръка.. прегръщат и целуват.. Реших, че го харесвам .. но после стигнах до извода, че просто искам това което нямам.. представих си, че все още сме гаджета .. отново се появи онова безразлично чувство .. Не знам какво да праввя /освен да се примиря .. / .. мога да му кажа, че го "обичам", но така само ще затрудня връзката им .. когато искам нещо го постигам .. мога отново да го имам .. но така ще попреча на тях двамата .. а ии .. все пак и двамата са ми "приятели" ще стане така, че ще ходим, а аз ще си харесам нкой друг, когото нямам .. страхувам се от самата себе си .. не искам да нараня тях .. но ми е трудни и когато наранявам себе си .. Знам, че не можете да ми помогнете .. просто исках да споделя .. ще се радвам ако има някой, който ме е разбрал .. ако имате някакви съвети .. или нещо пишете много ще се радвам /и въпреки всчко усещам как приличам на ку*ва..ааа това определено е проблем .. /
P.S Съжалявам, ако съм допуснала грешки при писането