- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. а когато го имам .. не го искам ..
Остани сама.Порасни,разбери какво искаш и чак тогава ми мисли за гаджета.
Определено направи доста грешки и беше мисията почти невъзможна да схвана от първия прочит някои моменти от историята.Сега:Първоначално написано от imaginaryyy
1.Най-добри приятелки не съществуват
2.На практика това са доста големи детинщини,постъпки на незрели хора
3.Опитай се да го игнорираш като фактор в твоя живот и в живота на твоята приятелка.Незаменими хора няма.Просто насочи вниманието си към друг обект.Моят съвет е обектът да са учебниците,но това вече ти го решаваш.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Оле ти си невъзможна! След като не го искаш, какво ти пука с кого е той?! И престани да се репчиш, че си можела отново да го имаш, ставаш банална и дразнеща.Първоначално написано от imaginaryyy
Ти искаш и вълка сит, и агнето цяло. Просто се научи, че в живота не се получават така нещата. Гледай си кефа, постарай се да имаш добри отношения и с 2мата и това е. Просто я боляло... Ми какво да направим ние?! Да дойдем да ти намачкаме ходилцата ли?!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Съжалявам, че се репчаии искам да се извиня на всички.. макар че това за ходилцата ме урежда
.. Учебниците са скучни .. особено като за хора като мен .. искам да кажа, че почти винаги съм душата на компанията .. нооо май наистина така ще трява да направя
![]()
![]()
Мерси много на всички!