.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

.. удължаване

Извинявам се че пиша в този раздел,зная че на темата не е за тук,но просто в този влизат повече хора.
    Има ли някой който знае от къде мога да си взема кичури за удължаване на косата. Много спешно ми трябват ..

П.П мерси предварително

Голям преоблем...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Chirpan~*
    emi ot koi grad si ?
    Избрах с чувство за хумор да решавам всеки проблем и напоследък направо умирам от смях . { }~

Цитирай Първоначално написано от baby_g
    emi ot koi grad si ?
    ямбол

на мен тези кичури не ми харесват-стоят ми изкуствено друго си е естествената коса

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от baby_g
    emi ot koi grad si ?
    От планетата Земя
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    на мен тези кичури не ми харесват-стоят ми изкуствено друго си е естествената коса

Цитирай Първоначално написано от AnnitoOo
    .. амии не стоят естествено, но немога да накарам косата ми да порасне за 1 седмица толкова много , просто исках да разбера дали някой знае от къде мога да си купя

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от m0on lady
    Цитирай Първоначално написано от AnnitoOo
    .. амии не стоят естествено, но немога да накарам косата ми да порасне за 1 седмица толкова много , просто исках да разбера дали някой знае от къде мога да си купя
    Помоли я учтиво, тя ще те разбере

аз съм от Русе и има такива почти навсякъде. попитай в някой фризьорски салон или в някой магазин за аксесоари ....

Доколкото знам в Сливен продават в някои магазини за аксесоари съм виждала.Цената варира от 30 до 60 лв. в зависимост от къде я купуваш.Не е естествена разбира се каквато е в салоните за красота,но ако косата ти е тъмна почти не се различава.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Град
    в мазето ;dd
    еми като влизат тук най-много хора дайте да пускаме всички теми в раздел любов.. как да отслабна?къде да си намеря изкуствени кичури?девствена ли съм?цикълът ми закъснява? и т.н.
    за всяка тема си има раздел

попитай фризьора си например.. не мисля че е толкова сложно
    на мен лично не ми допадат тези кичури и изобщо всичките изкуствени работи.. друго си е истинската коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си