- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема За необвързани и други...
Цял живот човек търси подходящия за него партньор.Всеки се стреми да направи възможно най-рационалния избор в избирането на своята "половинка" . След дълго време, прекарано в търсене,усилията на отчаяно търсещ любов човек, не са овенчани с успех, той се отказва. Отдава се на приятелите си най-вече, за да престане да мисли за нещо ,което му се струва вече безсмислено.За други думата любов вече е отписана и за тях съществуват просто удоволствията.(връзки,креп щи се въз основа на физическото удовлетворение) Според вас кое твърдение ви описва по-точно и мислите ли , че ще намерите "точния" човек ,с когото да изживеете остатъка от живота си? А ако срещнете човек,който ви е симпатичен(просто ви харесва като човек) ,но не сте влюбен в него, ако той ви обича и иска да има нещо повече м/у вас от приятели ще се съгласите ли? (но и не е подготвен да спи с вас и не мисли скоро да го практикува )
Аз съм от този тип хора, който се нуждае да има своя половинка, но я няма. Просто все още не се е намерила, но знам че някой ден това ще стане. Еееее, да му се невиди дано да стане скоро, че ... и аз съм човешко съществоискам да имам приятел, с когото много да се обичаме и да сме щастливи и чат-пат да се поскарваме, но после нещата да се оправят.
Колкото до другия въпрос ... не знам, ако ми е повече от симпатичен и имам към този човек поне минимални чувства бих му дала шанс, но ако ги няма не бих, защото вднъж направих тази грешка, втори път не бих я повторила.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Не мисля. Просто въпросът е зададен по - овъртяно. Въпросът май трябаше да бъде: дали в момент, в който сте се разочаровали от факта, че не намирате подходящата половинка, бихте се хванали с някой, който ви е просто приятен като човек, но без да имате онези специални чувства към него?Първоначално написано от Jus7__Me
и така да е![]()
Аа.. така може. Ми не![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
az vqrvam 4e vseki pri dobro jelanie moje da nameri nqkoi v kogoto da se vlubi...cakata e tyrseiki da ne si zagubi silata da se vlubva...shtoto za tova si se iska mnogo energiq i jelanie,koito bivat pohabeni po mnogo drugi hora.Oshte ot deca zapo4vame s razo4arovaniqta i to vinagi taka se po4va.Me4taq si da be razli4no,no tova ni 4aka si4kite -mnogo myki dokato dostignem zrqlostta nujna za izgrajdane na stabilni vzaimootnosheniq.
ne znam principno dali si struva da si s nqkoi kogoto ne znaesh dali mojesh da obiknesh.vinagi ima doza ne4esnost vyv vryzkite,doza neravnovesie,doza disbalans i tova 4e nqkoi te obi4a a ti ne... e dosta golqma pri4ina za nesyotvetstie,ama izklu4eniq bol - taka 4e ako si zapazil pone kapka lubov i jelanie shte se polu4i neshto![]()
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Намерил съм я отдавна половинката на живота ми, просто ми е рано да се задомявам.
"Всеки се стреми да направи възможно най-рационалния избор в избирането на своята "половинка" . След дълго време, прекарано в търсене,усилията на отчаяно търсещ любов човек, не са овенчани с успех, той се отказва. Отдава се на приятелите си най-вече, за да престане да мисли за нещо ,което му се струва вече безсмислено."
точно описание за моята ситуациямного е тъпо
![]()
![]()
Не мисля, че ще го намеря...Той си отиде отдавна..Ако трябва да бъда точна преди 4 месеца и 17 дни... Няма да дойде друг като него или по-добър... whatever...![]()
Аз съм от типа хора, които знаят какво искат и си го търсят.Стремя се да се държа коректно в една връзка и да давам всичко от себе си.Търсенето на свестен човек не е лесно ..ако той ви обича и иска да има нещо повече м/у вас от приятели ще се съгласите ли? (но и не е подготвен да спи с вас и не мисли скоро да го практикува )![]()
За всеки пътник си има влак . така че вярвам че всеки на този свят си има своя сродна душа хихи и когато най-малко очаква тя идвааааа ураа![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Аз търся момчето,с което ще се обичаме силно,с което ще си имаме доверие един на друг ... Не ме интересува,че някой хора казват,че любов няма ... за мен тя съществува и няма да спра да я търся ...
А иначе не бих могла да бъда с някой към който не изпитвам никакви чувства...дори и да съм отчаяна пак няма да го направя...единственото,коет о бих могла да му предложа е приятелството ми ...не за друго просто не бих искала да си играя с чувствата на някой и после да го оставя не съм такъв човек,не обичам да наранявам другите.
![]()
![]()
![]()
Бинго!Първоначално написано от cherygirll
Ако си прочела другата ми тема, то там описвам най-точно какво ми е.
Остатъка едва ли...Първоначално написано от cherygirll
След време идват дружи по-важни неща и отговорности.
Това просто да имаш човек до себе си е едно удобство..
Все пак нещата, които градят живота на всеки един човек и му дават някакъв стимул за живот са приятелите, пратньора, кариерата (за някои - образованието), децата, забавленията...
Никой никога няма да успее, не е успял и няма да успее да намери баланса.
Точно това си и говорих онзи ден с една приятелка..
Просто думата "Баланс" никога няма да присъства в нашия живот..
Тук трябва да има взаимно привличане, желание и от двамата да бъдат заедно, да имат допирни точки..... всичко отвъд това за мен не струва. Тук става малко така - да предположим, че си с този човек и той те обича, но ти не изпитваш и грам от това, което той изпитва към теб.. задоволява всичките ти нужди.. за да просъществува едно подобно нещо то ти трябва да имаш друго, за което да си струва да живееш, да се борш и което да ти дарява поне малко наслада...Първоначално написано от cherygirll
Аз съм точно това! В момента правя всичко възможно да запазя приятелите и постигане на личните ми цели. Поне за приятелите успях да ги запазя и повече никога няма да направя онази грешка! За любов мога само да мечтая, не ми трябва, макар, че наскоро имах едно много симпатично момиче което, така де думата: Любов ме плаши и дразни!Първоначално написано от cherygirll
Първоначално написано от ScionOfStorm
Вече не търся нищо.. Изморих се.. В момента цялата тая работа ми е въздох под налягане.. Ддз.. имам някфо чувство, че искам някой до мен, а не се чувствам готова за тфа нещо.. Рано ми е.. Въпреки, че някак си имам нужда.. Половинката.. ако иска да идва.. Ако не.. оставям се на течението.. Както винаги... Все пак.. надявам се да дойде някой, който да ме разбира, каквото и да става с мен..И да ме приема каквато съм..
аз съм странна,влюбвам се в хора,които ме обичат (но са го доказали,а не просто на думи) и се старая да се раздавам на 100%,защото знам,че и той е горов на същото.Любовта не е да търсиш перфектната половинка или да очакваш розава връзка,а да намериш,човек до себе си,на който да даваш и получаваш любов,на който да имаш доверие и да можеш да разчиташ,с който розавите моменти да ти се струват вечни и да знаеш,че всяка трудност може да бъде преодоляна от двама ви,да споделяте усмивките и сълзите си...Няма перфектни хора,има такива,които се докосват до сърцето ти и обикваш и дефектите им,прощаваш грешките им,защото знаеш,усещаш го,че ще получиш същото,а без тях си празен...![]()
и според мен е такаПървоначално написано от s.p_girl
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не. Аз не бих. Съмнявам се някога това да стане.И все пак няма лошо да си помечтая.
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Аз ншх намерил жената, с която искам да изживея дните си. Уви след 4 години заедно всичко пропадна, но не съм загуби вярата си. Ако не отгледаш поне едно дете значи си живял като паразит на този свят.
В такъв случай си струва да опитам!Първоначално написано от cherygirll
Не мисля, че съм открила подходящия човек, по начало съм си адски недоверчива към противоположния пол и гледам на брака/разбирайте обвързването и съвместното съжителство/ като на необходимо зло. Може би затова ми настръхват косите, като гледам моите две приятелки с какви сериозни връзки могат да се похвалят /особено едната, която се бе заела даже и квартира да търси, за да се отделят с нейния любим!/![]()
Нищо де, има време и мен да ме застигне Сляпата Неделя![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
чакам моята половинка да ме намери
![]()