.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема За необвързани и други...

Цял живот човек търси подходящия за него партньор.Всеки се стреми да направи възможно най-рационалния избор в избирането на своята "половинка" . След дълго време, прекарано в търсене,усилията на отчаяно търсещ любов човек, не са овенчани с успех, той се отказва. Отдава се на приятелите си най-вече, за да престане да мисли за нещо ,което му се струва вече безсмислено.За други думата любов вече е отписана и за тях съществуват просто удоволствията.(връзки,креп щи се въз основа на физическото удовлетворение) Според вас кое твърдение ви описва по-точно и мислите ли , че ще намерите "точния" човек ,с когото да изживеете остатъка от живота си? А ако срещнете човек,който ви е симпатичен(просто ви харесва като човек) ,но не сте влюбен в него, ако той ви обича и иска да има нещо повече м/у вас от приятели ще се съгласите ли? (но и не е подготвен да спи с вас и не мисли скоро да го практикува )

Аз съм от този тип хора, който се нуждае да има своя половинка, но я няма. Просто все още не се е намерила, но знам че някой ден това ще стане. Еееее, да му се невиди дано да стане скоро, че ... и аз съм човешко същество искам да имам приятел, с когото много да се обичаме и да сме щастливи и чат-пат да се поскарваме, но после нещата да се оправят.
    Колкото до другия въпрос ... не знам, ако ми е повече от симпатичен и имам към този човек поне минимални чувства бих му дала шанс, но ако ги няма не бих, защото вднъж направих тази грешка, втори път не бих я повторила.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Тая тема е по-скоро за форуми от сорта на над30проблем
    Не мисля. Просто въпросът е зададен по - овъртяно. Въпросът май трябаше да бъде: дали в момент, в който сте се разочаровали от факта, че не намирате подходящата половинка, бихте се хванали с някой, който ви е просто приятен като човек, но без да имате онези специални чувства към него?

и така да е

Аа.. така може. Ми не
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo

...

az vqrvam 4e vseki pri dobro jelanie moje da nameri nqkoi v kogoto da se vlubi...cakata e tyrseiki da ne si zagubi silata da se vlubva...shtoto za tova si se iska mnogo energiq i jelanie,koito bivat pohabeni po mnogo drugi hora.Oshte ot deca zapo4vame s razo4arovaniqta i to vinagi taka se po4va.Me4taq si da be razli4no,no tova ni 4aka si4kite -mnogo myki dokato dostignem zrqlostta nujna za izgrajdane na stabilni vzaimootnosheniq.
    ne znam principno dali si struva da si s nqkoi kogoto ne znaesh dali mojesh da obiknesh.vinagi ima doza ne4esnost vyv vryzkite,doza neravnovesie,doza disbalans i tova 4e nqkoi te obi4a a ti ne... e dosta golqma pri4ina za nesyotvetstie,ama izklu4eniq bol - taka 4e ako si zapazil pone kapka lubov i jelanie shte se polu4i neshto
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Намерил съм я отдавна половинката на живота ми, просто ми е рано да се задомявам.

"Всеки се стреми да направи възможно най-рационалния избор в избирането на своята "половинка" . След дълго време, прекарано в търсене,усилията на отчаяно търсещ любов човек, не са овенчани с успех, той се отказва. Отдава се на приятелите си най-вече, за да престане да мисли за нещо ,което му се струва вече безсмислено."

точно описание за моята ситуация много е тъпо

Не мисля, че ще го намеря...Той си отиде отдавна..Ако трябва да бъда точна преди 4 месеца и 17 дни... Няма да дойде друг като него или по-добър... whatever...

Аз пък не търся,чакам мен да ме намерят
    A qui

ако той ви обича и иска да има нещо повече м/у вас от приятели ще се съгласите ли? (но и не е подготвен да спи с вас и не мисли скоро да го практикува )
    Аз съм от типа хора, които знаят какво искат и си го търсят.Стремя се да се държа коректно в една връзка и да давам всичко от себе си.Търсенето на свестен човек не е лесно ..

Град
    sofiqqq
    За всеки пътник си има влак . така че вярвам че всеки на този свят си има своя сродна душа хихи и когато най-малко очаква тя идвааааа ураа
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Аз търся момчето,с което ще се обичаме силно,с което ще си имаме доверие един на друг ... Не ме интересува,че някой хора казват,че любов няма ... за мен тя съществува и няма да спра да я търся ...
    А иначе не бих могла да бъда с някой към който не изпитвам никакви чувства...дори и да съм отчаяна пак няма да го направя...единственото,коет о бих могла да му предложа е приятелството ми ...не за друго просто не бих искала да си играя с чувствата на някой и после да го оставя не съм такъв човек,не обичам да наранявам другите.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: Тема За необвързани и други...

Цитирай Първоначално написано от cherygirll
    той се отказва. Отдава се на приятелите си най-вече, за да престане да мисли за нещо ,което му се струва вече безсмислено.За други думата любов вече е отписана и за тях съществуват просто удоволствията.(връзки,креп щи се въз основа на физическото удовлетворение)
    Бинго!
    Ако си прочела другата ми тема, то там описвам най-точно какво ми е.

мислите ли , че ще намерите "точния" човек ,с когото да изживеете остатъка от живота си?
    Остатъка едва ли...
    След време идват дружи по-важни неща и отговорности.
    Това просто да имаш човек до себе си е едно удобство..
    Все пак нещата, които градят живота на всеки един човек и му дават някакъв стимул за живот са приятелите, пратньора, кариерата (за някои - образованието), децата, забавленията...
    Никой никога няма да успее, не е успял и няма да успее да намери баланса.
    Точно това си и говорих онзи ден с една приятелка..
    Просто думата "Баланс" никога няма да присъства в нашия живот..

А ако срещнете човек,който ви е симпатичен(просто ви харесва като човек) ,но не сте влюбен в него, ако той ви обича и иска да има нещо повече м/у вас от приятели ще се съгласите ли? (но и не е подготвен да спи с вас и не мисли скоро да го практикува )
    Тук трябва да има взаимно привличане, желание и от двамата да бъдат заедно, да имат допирни точки..... всичко отвъд това за мен не струва. Тук става малко така - да предположим, че си с този човек и той те обича, но ти не изпитваш и грам от това, което той изпитва към теб.. задоволява всичките ти нужди.. за да просъществува едно подобно нещо то ти трябва да имаш друго, за което да си струва да живееш, да се борш и което да ти дарява поне малко наслада...

Супер фен
    Град
    България

. След дълго време, прекарано в търсене,усилията на отчаяно търсещ любов човек, не са овенчани с успех, той се отказва. Отдава се на приятелите си най-вече, за да престане да мисли за нещо ,което му се струва вече безсмислено.За други думата любов вече е отписана и за тях съществуват просто удоволствията.(връзки,креп щи се въз основа на физическото удовлетворение)
    Аз съм точно това! В момента правя всичко възможно да запазя приятелите и постигане на личните ми цели. Поне за приятелите успях да ги запазя и повече никога няма да направя онази грешка! За любов мога само да мечтая, не ми трябва, макар, че наскоро имах едно много симпатично момиче което, така де думата: Любов ме плаши и дразни!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Враца
    Вече не търся нищо.. Изморих се.. В момента цялата тая работа ми е въздох под налягане.. Ддз.. имам някфо чувство, че искам някой до мен, а не се чувствам готова за тфа нещо.. Рано ми е.. Въпреки, че някак си имам нужда.. Половинката.. ако иска да идва.. Ако не.. оставям се на течението.. Както винаги... Все пак.. надявам се да дойде някой, който да ме разбира, каквото и да става с мен..И да ме приема каквато съм..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

аз съм странна,влюбвам се в хора,които ме обичат (но са го доказали,а не просто на думи) и се старая да се раздавам на 100%,защото знам,че и той е горов на същото.Любовта не е да търсиш перфектната половинка или да очакваш розава връзка,а да намериш,човек до себе си,на който да даваш и получаваш любов,на който да имаш доверие и да можеш да разчиташ,с който розавите моменти да ти се струват вечни и да знаеш,че всяка трудност може да бъде преодоляна от двама ви,да споделяте усмивките и сълзите си...Няма перфектни хора,има такива,които се докосват до сърцето ти и обикваш и дефектите им,прощаваш грешките им,защото знаеш,усещаш го,че ще получиш същото,а без тях си празен...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от s.p_girl
    За всеки пътник си има влак . така че вярвам че всеки на този свят си има своя сродна душа
    и според мен е така

Голям фен Аватара на glamouros
    Не. Аз не бих. Съмнявам се някога това да стане. И все пак няма лошо да си помечтая.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Намерил съм я отдавна половинката на живота ми, просто ми е рано да се задомявам.
    Schranz music is my world !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз ншх намерил жената, с която искам да изживея дните си. Уви след 4 години заедно всичко пропадна, но не съм загуби вярата си. Ако не отгледаш поне едно дете значи си живял като паразит на този свят.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

А ако срещнете човек,който ви е симпатичен(просто ви харесва като човек) ,но не сте влюбен в него, ако той ви обича и иска да има нещо повече м/у вас от приятели ще се съгласите ли? (но и не е подготвен да спи с вас и не мисли скоро да го практикува )
    В такъв случай си струва да опитам!

Не мисля, че съм открила подходящия човек, по начало съм си адски недоверчива към противоположния пол и гледам на брака/разбирайте обвързването и съвместното съжителство/ като на необходимо зло. Може би затова ми настръхват косите, като гледам моите две приятелки с какви сериозни връзки могат да се похвалят /особено едната, която се бе заела даже и квартира да търси, за да се отделят с нейния любим!/
    Нищо де, има време и мен да ме застигне Сляпата Неделя

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Е, обвързването не е лошо нещо, ако го искаш. Напролет обаче е по-подходящото време за това. Сега много студено, а заплатите-малки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си