.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134
    Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Само индустриял !! Nine Inch Nails , KMFDM , Die Krupps , Rammstein , Ministry след тфа Metallica , Korn ...

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Цитирай Първоначално написано от Slashkata
    mmm the_beautiful_smile az sum fen na Whitesnake mn sa dobri ... naistina.... nemoga da jiveq bez pesenta Is This Love ina4e za lubimi grupi glavno rock slu6am i te sa mnogoooooooooo ama mnogoooooo ma nai - lubimi sa Guns N' Roses , Whitesnake, Deep Purple,KISS,Aerosmith, Bon Jovi,AC/DC,METALLICA,Europe,Def Leppard,QUEEN,Black Sabbath,IRON MAIDEN,Motorhead,Twisted Sister,MANOWAR,Rainbow,SCORPIONS,Alice Cooper,Skid Row,Pink Floyd,Mothley Crue,Led Zeppelin i mnnn drugiii
    Леле бравО евала !!! Е такива хора кат тебе трябва да има повече

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Всичко е Рок енд Рол, тези разделения са сегашни измишльотини. Да има за какво да спориме.
    подкрепям...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Цитирай Първоначално написано от blader
    Всичко е Рок енд Рол, тези разделения са сегашни измишльотини. Да има за какво да спориме.
    подкрепям...
    и аз

Цитирай Първоначално написано от the_beautiful_smile
    подкрепям...
    и аз
    И аз подкрепям принципно. Но все пак за мен е тъпо да не си поне малко наясно с това, което слушаш като стил. Пълно е с информация в интернет. Да твърдиш, че Simple Plan са пънк-рок, а Avril хеви метъл (има доста такива екземпляри) е нелепо. Такива изцепки най-често стават сред надъханите фенчета на тийн-групи, които нямат много общо с рока, но набутването им в тоя кюп е доста дразнещо.
    "Совите не са това, което са.."

Цитирай Първоначално написано от CtrlAltDel
    Цитирай Първоначално написано от the_beautiful_smile
    подкрепям...
    и аз
    И аз подкрепям принципно. Но все пак за мен е тъпо да не си поне малко наясно с това, което слушаш като стил. Пълно е с информация в интернет. Да твърдиш, че Simple Plan са пънк-рок, а Avril хеви метъл (има доста такива екземпляри) е нелепо. Такива изцепки най-често стават сред надъханите фенчета на тийн-групи, които нямат много общо с рока, но набутването им в тоя кюп е доста дразнещо.
    Ми има и таакива издънки които дори не знаят каква музика слушат.Една я питам ти каква музика слушаш и тя вика Метъл аз:ок и после си слуша на мп3-то и аз я питам кфо слушаш и тя:Моранди-Сейв ме има ги сякъкви но аз определено не съм или поне смятам че не съм от тях!!

the_beautiful_smile, това че слушаш даден стил не означава, че не можеш да харесваш и други неща. Не можеш да прецениш от една песен кой какъв е. Но да, има прекалено много заблудени.
    "Совите не са това, което са.."

Не не нямах предвид че неможеш да слушаш друг стил музика освен 1 примерно ,но тогава положението беше такова,че я попитах тя каза Метъл,а тя дори си няма понятие какво значи това.А аз си знаех,че не слуша Метъл ама реших все пак да я поопитам и сега просто я дадох за пример.Тп и тя веднъж ме попита какво слушам и аз и казах рок и тя вика "Бляк" (само дадох този случай за пример)

Град
    Over The Rainbow
    Whitesnake, Rainbow, Deep Purple, Def Leppard,AC/DC, Aerosmith, Bon Jovi, Led Zeppelin, G'n'R, Toto, Cinderella, Van Hallen

Град
    Шумень
    CCR, Alice Cooper, Guns adn roses, Def Leppard, Deep Purple, Helloween, Led Zeppelin, Manowar, Sxorpions, Ozzy Osbourne, Moutley Crue и други, но тея са от старата школа
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Shove IT
    Метълите са същински гъзове - винаги космати и понякога миришат

Nightwish Marilyn Manson Rammstein HIM
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Моите любими са Breaking Benjamin, Bullet for My Valentine, Simple Plan, DevilDriver, Disturbed, Rammstein

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    По принцип любимата ми група са Evanescence.Относно "твърдостта" на музиката им,не ми се спори,но като цяло те пеят рок.И не смятам,че са позьорска група.Не мисля,че може да бъдат сравнявани със Simple Plan.Това,че наскоро много чалгари,които знаят единствено Bring me to life,се обявяват за фенове,е позьорщина.Слушам и други групи освен Еванесънс като Νightwish,Cradle of Flith,Scorpions,Deep Purple.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Breaking Benjamin,Bullet for My Valentine,Disturbed,Nightwish,METALLICA,SlipKnot,F ive Finger Death Punch,Within Temptation,Skillet,Papa Roach и малко Godsmack

Godsmack, Children Of Bodom, Trivium, BFMV, Nickelback, Crossfade, Sum 41
    Смятам че слушам доказали се групи перфектни на лайв както и качествена и чиста музика. Уважавам старите групи и ме влечат но още не съм чул някоя от тях освен известните на Металика Мейдън и така нататака , но немога да се нарека фен като знам само най известните

Цитирай Първоначално написано от Nefarian
    Брато, релакс малко. В общи линии е така, но кажи "повечето".

P.O.D, Dope, Nightwish, H.I.M, Dark Tranquillity, Muse, COF ...

Цитирай Първоначално написано от MentallyBlind
    Цитирай Първоначално написано от Nefarian
    Брато, релакс малко. В общи линии е така, но кажи "повечето".
    Къв е смисъла? Повечето, та повечето.

Винаги се набляга на мнозинството и така и трябва! Какво ме еня мен че има и свестни метъли - ми нека си ги има, дори ще е хубаво ако си увеличат броя, но за по-важен намирам проблемът как може повечето метъли да са толкова гадни, тъпи, вонящи, мазнокоси, умишлено нехигиенични, ограничени, НЕМОРАЛНИ, НЕВЪЗПИТАНИ и ПРОСТИ.

Въпреки че слушам яко жица доста често се замислям че "нормалните" хора си имат основателна причина да заклеймяват метълите като пропаднали изроди - ами да, точно така стоят нещата в повечето случаи. Даже мен болшинството от жицарите яко ме дразни - като ги гледам все повече се убеждавам, че по-добре никой да не ми харесва музиката но да дружа с приятни и нормални хора, отколкото да се събирам с някаква долнопробна шибана сган, само за да съм част от великата "субкултура" и да съм яко "тру". Не ща признанието на някакви идиоти... Не ща да слушам посредствени разговори на тема "Колко са ужасни чалгарите! *ориг*"

Напоследък установих нещо малко учудващо, но
    в повечето случаи
    чалгарът е една идея по-морален и етичен от метъла, да не кажа две-три идеи.. просто исках да вметна. (оф, днес ме тресе яко злоба, ама имам основание така да говоря, ебаси )

Да почнеш да слушаш метъл в повечето случаи показва за теб че си нереализиран тъпак с тенденция да си погазва възпитанието. Ооо, колко е яко до вчера да си бил "нормален", а сега да се оригваш, да пърдиш и да се държиш невъзпитано... A колко е гот самооо да пиеш бира седнал на земята, не защото толкова ти се пие.. ами просто ей така.. "Готино" е и да изглеждаш гнусно и мърляво (не подкрепям фешън стайла, но не понасям и грозното мръсно облекло), да си имаш проблеми с куките, по центъра нарочно да се държиш като олигофрен без капка срам.. Ем това не е нормално. Не е нормално да си горд от простотията си и да я демонстрираш дори.

И преди някое новоизлюпило се тъпо позе дето си пуска мазна косичка да тръгне да ме цитира, трябва да понапомня, че говорех за повечето от метълите и че и аз слушам алтернативна музика, но предпочитам да съм сама, отколкото в среда на пълни олигофрени, които до такава степен са се натъпкали в шибаните си рамки и стереотипи, че са изгубили всякакъв човешки облик и наистина са се изродили - като поведение, като визия и като начин на мислене. Заради такива наистина ме е срам да кажа каква музика слушам (то не е точно метъл, но така или иначе незапознатите причисляват всичко към метъла.)

А тия дето нямат никва музикална грамотност въобще няма да ги коментирам. Те съксват double, мейт.

Да живеят снобите и музикалните енциклопедии, които не се изтъкват постоянно и наистина разбират значението на израза "Бъди истински" - без излишни пози, (само)вкарване във филми/стереотипи...

Изплюх дневната си доза жлъч, сега ще спа по-спокойно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ако бях като тия,които описа след коментара ти щях да се самоубия

Ама не сиии, налиии. :P

Иначе имах и имам удоволствието от време на време да се събирам сред такива.. и да ги виждам по улицата. Кофти работа, наистина са доста, но заради малкото свестни в компанията си струва да изтърпявам дебилщината и яката пропадналност на другите.
    Е, стига съм обсъждала толкова.

Град
    Стара Загора
    jghgh мога да ти кажа само Умри с главно "У"
    Групи:
    PanterA (FTW)
    Megadeth
    Slayer
    Exodus
    Violator
    Anthrax
    Annihilator
    Sepultura (с Max Cavalera) (Derrick Green да умре дано)
    и още мн. мн.
    общо взето сичко що е траш без Metallica от "Черния Албум" нататък го слушам. А за jghgh ще цитирам Paul Balof (R.I.P) (бившия вокал на Exodus)
    "If you don't like metal - DIE!!!"
    Thrash 'Til Death

АХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХ
    ААХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА Х
    АХАХАХАХАХААХАХАХХА
    АХАХАХАХАХААХАХАХХААХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

Град
    Стара Загора
    мн ясно че съм тру щото слушам траш и имам рокерия и слушам още траш и съм тру. А ако намекваш прилика с Меновар феновете недей думите "If you don't like metal-DIE!!!" са на Paul Balof лека му пръст и щом не правиш разлика между Exodus и др. начи си пропуснал доста от old-school периода така че не ми се прави на големия метъл.
    Thrash 'Til Death

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си