- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Биг Брадър или Сървайвър?
"Сървайвър" с двете ръце ,, тва биг брадър абе ... една дума простотия
Аз предпочитам Брадъра.. особено след училище като се прибера изнервена тия ме развеселяват с простотията си![]()
Сървайвър не ми харесва изобщо, предпочитам Биг брадър, но в последния са се събрали само идиоти ... нямам фаворит и вече почти не го гледам... може би Вип брадър е по-готино:P
![]()
+1Първоначално написано от Vincitore
Just dance, gonna be okay
Биг Брадър, определено. Обичам да гледам сеир, а в ББ определено е в по-големи количества.![]()
Big Brother's watching all![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
и двете рядко ги гледам, но сякаш Сървайвър повече ми харесва
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Тва Биг Брадър за малумници.. едно и също предпочитам Сървайвър поне има нещо различно всеки път жорката пиян най-готин![]()
![]()
Хората ме мразят защото знаят, че съм по-умен от тях..
в крайна сметка се оказа че не са кушинки :S
сбърках Чейс извинявам се..
+1Първоначално написано от slavito007
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Нито едното
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
![]()
![]()
Съгласна
![]()
Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас...
Сървайвар много ясно !![]()
big brother
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!