- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Спешно е !!!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Моля ви помогнете ми да намеря отговор на тези въпроси от произведението ''Преди да се родя '' СПЕШНО Е !!!
1.Коя е причината която кара автора да започне да пише биографията си ?
2.В повестта Преди да се родя авторът иронизира всичките си роднини като се започне от баща му и майка му.Защо?Значи ли това че не ги убича ?
Значи ли това че неги убича ?

НЕ ГИ ОБИЧА ... беше леко по-правилно

If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)

ахахах мин ден прайх контролно и имаше всичките въпроси включително и твойте ама аз съм гадна и няя ти кажа отговора
аеее окей щи кажа само на първия
отговора е:за да докаже произхода си
ае вари кефи ся някъде

Дайте отговор и на др въпрос plsss

predpolagam 4e : ne 4e ne gi obi4a a gi ironizira i po skoro ne gi yvajava - tova ni kaza daskala

Благодаря много на AnnitoOo но давайте и др отговори плс
Уважава ги. Както каза хейтърката, той започва да пише биографията си, за да докаже произхода си и чрез иронизирането и хиперболизирането иска да покаже, че е един обикновен човек. В литературата го има това нещо- просто го прочети!!!

още айде плс пишете че ми трябва за утре

Давайте още мнения който ми помогне ще съм му много благодарен !!!

Аре де Коментари искам .......
ironizira gi zashtoto ironiqta e stepen na opoznavaneto a kogato opoznae6 nqkoi po dobre moje a go razbere6 po dobre a nali nie to4no tova iskame da poznavame i razbirame blizkite si qvno za avtora tova e na4ina .Drug e vaprosa 4e v u4ite na 4ovek ponqkoga deistviqta na ukolnite izglejdat nepravelni i komi4ni togava za6to dda ne go napie6e tova sa6to e variqnt ....
izvinqvam se za lipsata na kirilica
Започва да пише, защото го обвиняват, че е от богато семейство, а тогава това не е било на добре.
П.С.:Пише се Обича, не казваме Убич, все пак...
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
ти чел ли си го произведението или неможеш да четеш нещо по-дълго от един sms?