Цитирай Първоначално написано от titinkaa
аз ти препоръчвам да ядеш само ябълки,краставици и домати,пълнозърнест хляб със сирене и кашкавал,на ден имаш право да изядеш най-много 3 филийки-сутрин една с кашкавал(на другия ден със сирене,редувай ги),после една ябълка(да кажем че си на даскало и си в голямо междучасие ако имаш място от където да си купиш си вземи една и я изяш),на обяд като се прибереш яж една филийка пак само че с една краставица или с един домат с квото ти прецениш,следобяд яж пак домат или краставица,и вечерта вече може да ядеш квото майка ти е сготвила само че без никви пържени истории тва го забрави(можеш да похапваш в месеца 1 път пържено),и последно ако ти се яде нещо сладко иди и си вземи едно малко шоколадче и изяж само едно или две кубченца,остави си го в хладилника за другия път като ти се преяде...и нещо ВАЖНО!-НЕ ЯЖ ВСЕКИ ДЕН СЛАДКО,В СЕДМИЦАТА ЕДИН ПЪТ....повярвай ми ако ме послушаш за тази диета няма да съжаляваш,аз миналата година я спазвах и за около 2 месеца свалих 15кг. повярвай ми така е,обаче не трябва изведнъж да я спираш а постепенно,и после не трябва да налиташ веднага на сладкото и да се тъпчеш,защото иначе ще си качиш предишните килограми за 1 месец,аз от миналата година до сега съм качила само 4кг останалите 11кг съм си ги запазила...УСПЕХ!
Нищо не разбираш и ти закуска с "пълнозърнест хляб със сирене и кашкавал", "на обяд като се прибереш яж една филийка пак само че с една краставица или с един домат с квото ти прецениш,следобяд яж пак домат или краставица,и вечерта вече може да ядеш квото майка ти е сготвила" - тия 2 реплики са ти пълни глупости!