.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Турсене на партниор/ка

Аз сам 18 годишен от сливен сам и сам с 20 цм ... която 15-20 годишна си турси секс да доиде и да си го получи ... п.с не обичам с наднормено тегло ... но теорамата си важи.. куцо киораво сакато дупка има ли е злато

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

забравех да кажа че обичам да имат малко косъмчета над вагината .. ама малко ! не да са тревисти поляни :Д

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ОМГ
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ОМГ
    бисквитке иска6 ли секс ще ти прата снимки да ме види6

мерси :Д

Az iskam da spq s teb. Pisna mi ot gajeto mi..... iskam da prejiveq 1 luda ve4er s nqkoi nepoznat , puk i nikoga nqma da prostq na moq katil tva deto mi napravi na zadnika... Pishi mi na pm i shte se 4ukame!

егати темата
    Яжте моркови, да сте здрави!

Цитирай Първоначално написано от Razkra4ime
    Az iskam da spq s teb. Pisna mi ot gajeto mi..... iskam da prejiveq 1 luda ve4er s nqkoi nepoznat , puk i nikoga nqma da prostq na moq katil tva deto mi napravi na zadnika... Pishi mi na pm i shte se 4ukame!
    "i az i az i azzzzz az sam purva eiii ne me prerejdaiteeeeeee "

Град
    София

Re: Турсене на партниор/ка

Цитирай Първоначално написано от Kokinho
    Аз сам 18 годишен от сливен сам и сам с 20 цм ... която 15-20 годишна си турси секс да доиде и да си го получи ... п.с не обичам с наднормено тегло ... но теорамата си важи.. куцо киораво сакато дупка има ли е злато
    тфа не е "теорaматa" , а аксиома NOOB

Re: Турсене на партниор/ка

Цитирай Първоначално написано от Scouse
    Цитирай Първоначално написано от Kokinho
    тфа не е "теорaматa" , а аксиома NOOB
    oleee super

мали ... имам чувството че в този форум има само луди дечича търсещи секс за да се отворят или пък защото никой друг не им дава защото са отвратителни ... как може да изпададе в такова положение бе деца
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си