.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Не, не сте гаджета, но според мен имаш реален шанс, независимо, че той е 12 клас и е зает с подготовка за матури изпити и др... Говори с него открито, все пак големи хора сте, щом имате чувства един към друг няма какво да ви попречи да сте заедно
    да съгласна съм

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Гаджета ли сме?

Цитирай Първоначално написано от sladkata_sisi
    Здравейте,

Искам да споделя моята история. С момчето, което харесвам, се запознахме на един купон (преди около 2 месеца) и след това сме се срещали няколко пъти (3-4). Като сме заедно ми е супер, държи се много мило, каза ми, че и той ме харесва. Въпроса е, че ми се иска да се виждаме по-често, а той все е зает (12 клас е). Учим в 1 и също даскало, а почти не се засичаме през седмицата. Освен това следващата седмица има рд, а не ме е поканил (всъщност не знам дали ще го празнува). Той излиза често вечер, а мен не ме пускат (бтв на 16 съм).

Искам да има нещо по-сериозно между нас или поне да знам дали имам шанс, но не знам как да го попитам.
    Няма кво да го питаш.
    Излизате,правиш така че "късметът да
    му излезе" нали разбираш
    и така-вече сте гаджета.
    Ако ме разбираш нали накъде бия,
    за какво ти говоря ...
    Разбираш ли?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Svishtov, Bulgaria
    колкото и изтъркано да звучи, ако на двама души им е писано да са заедно, нищо не може да им попречи. така че нищо не ти пречи да се пробваш.
    не те пускат да излизаш често? говори с вашите, може и да си променят мнението. дори и да не го направят, ако той започне да те харесва наистина, ще измисля всякакви начини да се виждате и то като се съобразява с теб.
    не те е поканил на рождения си ден? не се притеснявай, възможно е да иска да го празнува само с приятели, а ако е с теб да се притеснява, че няма да може да ти обърне по-специално внимание.
    ами аз това мога да ти кажа, надявам се да съм полезна.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Всъщност ние излизаме, гушкаме се, целуваме се и т.н. , но въпроса е, че не е често и не съм мн сигурна , 4е ме възприема на сериозно.
    О, ами щом е така определено трябва да поговорите! Няма какво да го чакаш да действа, той може само да си убива времето с теб, а ако ще е само за "ей тъй" по-добре хич да не е. Все пак ти искаш сериозна връзка нали, а не нещо за "между другото", трябва да обсъдиш това с него..
    +954
    1000

Аз така бях с едно момче,като бях осми клас ( демек на 14-15 ) ии ей така през 2-3 седмици се виждахме и все едно,че ходехме,а официално не сме тръгвали. Дори през това време,което не се виждаме не се чуваме или да си пишем и ми предложи,ама бяха минали няколко месеца. Друг е въпроса,че го одрязах
    Така,че изчакай го .. той ако иска да е с теб,рано или късно ще ти го каже/покаже.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Фен
    Град
    Sofiq

Re: Гаджета ли сме?

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Здравейте,

Искам да споделя моята история. С момчето, което харесвам, се запознахме на един купон (преди около 2 месеца) и след това сме се срещали няколко пъти (3-4). Като сме заедно ми е супер, държи се много мило, каза ми, че и той ме харесва. Въпроса е, че ми се иска да се виждаме по-често, а той все е зает (12 клас е). Учим в 1 и също даскало, а почти не се засичаме през седмицата. Освен това следващата седмица има рд, а не ме е поканил (всъщност не знам дали ще го празнува). Той излиза често вечер, а мен не ме пускат (бтв на 16 съм).

Искам да има нещо по-сериозно между нас или поне да знам дали имам шанс, но не знам как да го попитам.
    Няма кво да го питаш.
    Излизате,правиш така че "късметът да
    му излезе" нали разбираш
    и така-вече сте гаджета.
    Ако ме разбираш нали накъде бия,
    за какво ти говоря ...
    Разбираш ли?
    Не, не разбирам. Обясни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове