- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Човек храни змията си с живи котенца и кученца
Не му е истиснкото име. Всъщност ''фамилията'' му идва от някакъв вид змия, така че е по-вероятно (даже сигурно), че си я е измислил и не е истинска. Така поне прочетох в един форум, деПървоначално написано от petet
![]()
Няма значение дали убива за кеф...няма значение дали убива за да ги нахрани...Не обеснявайте как хиляди хора измират...хиляди хора биват избити иименно от такива извратеняци...точно оттук се тръгват....И освен това ако смятате това за маловажно и глупаво обсъждането защото "лигли" които пискат за малките котенца или има нещо да ви няма или сме коравосърдечни копелета... И ако наистина е така тогава отбележета и се заинтересовайте от случката поне заради факта че е Незаконна а именно цитирам закона за защита на животните" 3. “Животни, използвани за храна на животни” са риби, домашни птици на възраст
до четири седмици, както и мишки, плъхове, хамстери, морски свинчета и зайци, които се
отглеждат или убиват с цел да се използват като храна за животни;.... ако и закона не ви интересува тогава се замислите всъщност какво тогава ви интересува и тогава губите правото си да ми разсъждавате с глупостите си за хората... защото за да имам един що годе нормален живот всички закони трябват да бъдат спазвани....а те явно не са...![]()
Ами в закона се позволява това.
Пък в крайна сметка все е храна.
ПП. Аз се реших да си взема питон и ще го храня с мишки засега, а после зайци.![]()
Закона позволява да се дават изброените по - горе животни. Не видях кучетата и котетата да са посочени. Аз пък ще си купя хипопотам!
Семейство змии - АспидовиПървоначално написано от zloto
Така или иначе вече нищо не може да се направи - човекът си е заминал. Хайде поне някой да пусне малко инфо за змиите му. Разбрах, че са каскавели, а на мен това нищо не ми говори...![]()
o mnogo si originalen . APPLAUD !
I never eat a pig cuz a pig is a cop
гледах в нета баси изрода тоя е просто психично отклонен![]()
горките котенца и зай4е
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Едно на ръка е да храниш змия с мишки все пак те са милиарди и са вредни.Ама да я храниш с някакво изнемощяло и измършавяло коте (така изглеждаше на снимката във вестника) .. това вече е болно.
Мен ми е някакво много приятно, когато сутрин като отивам на работа и понеже още е тъмно виждам едно коте и го викам при себе си а те от тъмното изкачат още 5-6 ... на това му викам налазване .. в добрия смисъл!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Да обаче жестокостта в този случай се изразява в това, че котето/зайчето или там каквото е се пуска в клетката и не може да се защити и да бяга(не че шанса да избяга е много голям, но все пак...). Като го поставят в клетката на змията е ясно какво ще се случи, докато в природна среда животинчето поне може да се опита да се бори за животеца сиПървоначално написано от Verminaard
Ако нещо имаш проблем с четенето говори си с учителката по български... в закона ясно са изброени кои животни стават за храна.... и ясно е наблегнато че са живтни отгледани с тая цел. И освен тва не се прави на много интересен тъпак смотан...хамелеоните ако поне някога си учил предмет като биология щеше да знаеш че се хранят единствено с мухи бръмбари, скакалци...Първоначално написано от Raybeez
А и за допълнително знание си има и отделна точка в закона че котките и кучетата за животни забранени за използване на храна кожи месо и каквито и да е други действие свързани с убиването им...Тъпак...
Да де, ама на змията не е. Един потребител, с кучета на аватар и подпис беше обяснил много добре защо змиите не стават за домашни любимци.Първоначално написано от CanisDirus
http://www.vbox7.com/play:44146081 ето го изруда !
Мечтите са безкрайни..
Деба бебетата сте. Я го приемете по-сериозно. Както виждате всички аспекти на темата са обсъдени, да човека е малко луд, че прави клипчета на това. И да, напълно нормално е да храниш змията си с такива животинки.
exploited е много добър в тълкуването на законите, а това е достатъчно да се защитиш в съда.Първоначално написано от global
Това, което току-що изгледах, беше тоталната простотия.Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Текстът сякаш е изваден от сценария на някоя сапунка.
![]()
АуУу тоя е толкова грозенПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
![]()
Радвайте му се на този и го защитавайте... докато можете! Един път да се криминализира жестокостта над животни и няма да ви е толкова забавно...
Факт е, че има 'разлика' между това какви животни се дават на змиите. Не е нормално, обаче, да ги храниш с котки и кучета, а дори има закон, в който се казва, че трябва да се хранят само с плъхове и мишки. Виждала съм на живо как змия се храни с бяло и сладко мишленце, и определено не беше много приятно. Зайчетата също са жални, но в природата змиите наистина си ги похапват. Но да даваш котенца и кученца? А по-лошото е, че този изверг се наслаждава на това, което прави. Всъщност не е лошо, а страшно чак. Личи си по поведението му, по фактът, че снима всяко хранене на любимците си (с любов). Змията беше хванало едното зайче, а той го удари по нослето някак.. с подигравка и наслаждение. Стоеше и с удоволствие гледаше как котенцата агонизират. Нормално е да храниш змиите си, но не да се наслаждаваш на начинът, по който те убиват, а жертвите им се мъчат. Това не е нормално, този тип определено се нуждае от някакво лечение.
Това го е писал човекът, притежаващ змиите:
Да разправя колко е хубаво да гледа изплашените и изцъклени очи на животинките? Или как би избил и защитниците на животните.. за удоволствие? Казано от човек, който се дразни на природозащитниците звучи просто, но казано от такъв като него... ?Ami kolkoto i da ti e gadno nqma zakoni, koito da za6titavat pomiqrite, zatova takiva bezmilostni izrodi kato men 666te gi izbivame totalno po nai-razli4ni jestoki na4ini
Nemoga da ti opi6a kolko mi e gotino predi da ubiq nqkoi bezdomen pes da mu gledam izpylnenite s ujas o4i…tova mi dostavq neopisuemo udovolstvie! Ako zakonite bqha taka i kym vas(za6titnicite na bezd. ku4eta) 6tqh i vas da vi izbivam(ne ot omraza, a za udovolstvie)
Пълен психопат.
На всички които мислят ,че това е нормално и които наричат хората ,възмущаващи се от изцепките на тоя изверг "лигльовци" им пожелавам да ги снимат докато ги яде питон....Ама да снимат как още крещят докато са в гърлото му. Мамка ви компелксирани идиоти...Много сте интересни и отворени като се правите на готини с гледна точка противоположна на другите...Идиоти пубери и тъпанари...
Къде го е писал,има ли линк?Иначе тоя е тотален изрод,как може?Глобата ще му е малко.
![]()
![]()