- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-лошият член на екипа
Здравейте!
Реших да направим един конкрус и за най-лош член на екипа ни. Конкурсът ще се състои от 2 части:
1-ва част - От днес сряда (13 февруари) до понеделник (18 февруари) включително ще можете да предложите кандидати.
2-ра част - От вторник (19 февруари) до петък (29 февруари), избирате вашия фаворит.
Малко разнообразие![]()
duh4o
A най-лошият член на екипа ще бъде ли премахнат и замене с по-добър такъв? малко демокрация?
Grumpy old madman
Не, разбира се, член на екипа се премахва само по преценка на alex . Това е просто конкрус, като този "Най-готин модератор".Първоначално написано от Canis_Dirus
Ако не бъркам и това е Джесика Алба на аватара ти,ти си моя идолсамо така,Джесика the best
machoka ми е просто антипатичен...не знам защо но просто това е факт![]()
Аз съм най-лошия модератор, ама никой не смее да го признае, защото ги е страх хаха![]()
А сега, сериозно-За мен няма лош член на екипа ни.Това, че някой от нас не модерират ежедневно, не го прави по-маловажен или излишен.Все пак всеки има свой личен живот и задължения.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Определено това е мачока
duh4o влиза ли,че така го плюете не съм го виждал аз
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Духчо посещава срамнително рядко форума, до колкото съм забелязала![]()
Е веднъж да ви се даде възможност да излеете душици и вие, така тактично да ни критикувате.![]()
Малко хора са за сега, затова гласуването ще бъде удължено и до утре включително.
Опазил Господ от модератори като нея..Първоначално написано от exploitedteen
You are broken, I can fix you...
Аз сега за пръв път видях, че в екипа има модератор на nejno.Нито съм я виждала преди, нито съм виждала да модерира - следвовятелно рпдлагам нея, а и като гледам е достаттттааааа нов потребител.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
nejno, се следи под лупа от екипа ни. За момента тя е подложена на тест и все още официално не е член на екипа ни.
^ Извинявам се тогава, не знаех.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
кой е духчо?
защо членовете на екипа, които не влизат редовно не бъдат заменени?
по темата:никой не ме е дразнил чак толкова, че да го запомня
духчо,тъй като не посещава редовно форума и няма полза от него ;D
Има някой човечни модератори другите просто се мислят за богопомазани мисля ,че няма смисъл да споменавам кой какъв то се вижда или ако не се е видяло от всеки то поне моят friend балона го е забелязал!![]()
machoka mega zle e toz 4ovek
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Цветито...
не,че не модерира както трябва или нещо подобно...
просто ме дразни
Всичко са много готини, обаче наистина има някои, които дори и не съм засичала по форумите![]()
А за Цветито не съм съгласна. Много е зряла,много симпатична и добра. Сигурно е много лъчезарно момиче.