- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кога за последно сте се били с някой
Въпросът е кога за последно сте се били с някой в училище или другаде и каква е причината. Аз не съм се бил никога
Чак да бой не се е стигало...
Но до словесен 'бой',много пъти...![]()
постоянно споря и се карам с едни шматки ама чак да съм се била не само 2-3 шамарчета най- много
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
az pyk snoshti se bih s edni a we po4ti vsqka sedmica se biemedin omagiosan kryg
![]()
Ако става дума за словесен +1000000 и т.нПървоначално написано от Lysit0
не съм се била
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
hmm ami mai predi 1-2 sedmici ama t1panara t1p si go zasluji![]()
Вчера с брата, защото го нарекох Барби и той почна да дрънка някакви глупости и докато се усетя вече размахвахме юмруци и ритнициИ аз умната му счупих очилата и сега ще трябва да ги плащам
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Миналата седмца се сдърпах с едно момче от класа ми ама нищо особено![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Преди 2-3 дни един приятел ме помоли да отида до неговото даскало да сплаша един тип.Отидох,но бой нямаше-само няколко безответни удара и всичко приключи.Абе не обичам да се бия,но понякога главата ми се замаглява от агресия и гняв и става страшно.Но боя не е решение!!!
It is hard to be young!!!
големи биячи станаха всички...
никога хахахха
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever