.

Виж резултатите на анкетата: По какво ще държите втора матура?

Гласували
58. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • английски език

19 32,76%
  • немски език

2 3,45%
  • френски език

4 6,90%
  • испански език

1 1,72%
  • италиански език

0 0%
  • руски език

0 0%
  • история

3 5,17%
  • география

9 15,52%
  • математика

14 24,14%
  • физика

0 0%
  • химия

0 0%
  • философия

4 6,90%
  • биология

2 3,45%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

По какво ще държите втора матура 2009?

Здравейте!Реших да направя малка анкета по какво ще държите втора матура?Защо избрахте точно този предмет?Коя матура според вас е най-лесна и коя най-трудна за преодоляване?Естествено за всеки си е индивидуално,но все пак вашето мнение

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Ще държа две матури по математика, една по български, една писмена по немски, една устна по немски и две (писмена и устна) по химия. Ама това е чак 2011. А и реално погледнато не държа втора българска матура, поне засега. Кой знае, може да опитам по история или география за разкош...
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    По английски език..
    Избрах нея, защото всъщност нямам голям избор..
    Уча в професионална гимназия, в която наблягаме на икономиката и счетоводството, но тъпият министър не се е сетил, че ние имаме нужда от матури именно върху такива предмети..
    Разказвателни предмети учих за последно в 10ти клас, после по програма ги нямам, а математиката не ми върви..
    Такаче изборът ми е повече от нищожен..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    По английски език..
    Уча в професионална гимназия, в която наблягаме на икономиката и счетоводството, но тъпият министър не се е сетил, че ние имаме нужда от матури именно върху такива предмети..
    Разказвателни предмети учих за последно в 10ти клас, после по програма ги нямам, а математиката не ми върви..
    eM nqmate li zipove po predmeta, po koito iskate da darjite matyri v na6ot daskalo ima :S
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    философия
    мисля че най трудна е по математика,а най лесна по география защото поне от обща култура може да изкараш нещо-правила съм примерна матура и изкарах 4,80
    иначе избрах философия защото ми трябва при кандидатстването

По английски

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    По математика
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз бях миналата година и държах матура по математика, защото това най-много ми вървеше, но имаше доста хора, на които не им вървеше, но при липса на друго писаха нея и сега благодарение на нея са студенти. Тя беше вход за много от унитата и гова определено си има значение.
    На предварителния изпит в ТУ изкарах 5,50, но ако бях писала друга матура, нямаше да мога да влезна с тази оценка, това което исках. Така че съветвам хората, които са се насочили към ТУ, ХТИ и някои специалности в СУ да държат нея, защото ако пак се получи така с масово високи оценки по нея, ще се получи пак избутване на по-знаещи хора

Втората ми матура мисля да е по английски. Уча във 2АЕГ - дано поне пък с една матура успея да се справя....

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от PETET92
    По английски език..
    eM nqmate li zipove po predmeta, po koito iskate da darjite matyri v na6ot daskalo ima :S

Има, но все пак това е в даскало, а в моето поне не се учи по такива предмети..
    А и аз ЗИП-а си го писах БЕЛ, за другите нямаше да се съберат хора, а и даскалите не струват много ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    философия
    мисля че най трудна е по математика,а най лесна по география защото поне от обща култура може да изкараш нещо-правила съм примерна матура и изкарах 4,80
    иначе избрах философия защото ми трябва при кандидатстването
    Дам и аз избрах философия,не защото ще кандидатствам с това,но нямам голям избор...Прецених да е този предмет,защото ми е интересен и няма да го чета с отегчение и така по-лесно ще усвоя материала,пък и по този предмет не се зубри ,а трябва да се вниква и да се разбира!Иначе имах интерес и да е английски, но си промених решението ,поради това че матурата е доста подвеждаща...

свършват.

По английски език..

А и аз ЗИП-а си го писах БЕЛ, за другите нямаше да се съберат хора, а и даскалите не струват много ..
    ЗИП-а е задължителна избираема подготовка , не си го избираш ти , а ти го избират по висшестоящи хора . В моето училище имаме ЗИП по География , БЕЛ и Информационни технологий. Ще държа матура по математика , защото цял живот това ми е най-силния предмет и цял вижот уча в Математическа гимназия и просто мисля , че това е моят предмет и моя живот (на професионално равнище)

Град
    паралелно
    По английски, тъй като уча в езикова гимназия.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

АНГЛИЙСКИ и сериозно се замислям за трета по история,уейт анд сий

Град
    Бургас
    география , история или английски език

Мега фен
    Град
    София
    По история- с това ще кандидатствам

Град
    Пловдив
    English

мисля да държа матура по География,защото ми се вижда най добре. и се надявам да я изкарам че е доста трудна.ако ли не по френски език.
    Можеш да постогнеш всичко,стига да си повярваш.

по математика

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    математика или география

по немски

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
    По английски език..

ЗИП-а е задължителна избираема подготовка , не си го избираш ти , а ти го избират по висшестоящи хора . В моето училище имаме ЗИП по География , БЕЛ и Информационни технологий. Ще държа матура по математика , защото цял живот това ми е най-силния предмет и цял вижот уча в Математическа гимназия и просто мисля , че това е моят предмет и моя живот (на професионално равнище)

Не е така, аз имам два ЗИП-а Единия ми е по специалността - счетоводство, а другия си го избирах аз И забележи този, който си го избирам аз си се води ЗИП, а не СИП

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    kva 2ra be az 6te durga celi 6 vie se oplakvate za 2

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    kva 2ra be az 6te durga celi 6 vie se oplakvate za 2
    6 матури? Да не би да искаш да кажеш че ще имаш общо 6 изпита,защото е ясно че и другите ще държат изпити ,като минат матурите....

свършват.

Аз твърдо съм решила да държа матура по история . Много хора ме дразнят , че била много трудна , а това са пълни глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си