- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко искате да родите първото си дете?
Аз моето искам да го родя на 17
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
az sam na 17 i tursq mlada bulkakoito iska deca da zapovqda
![]()
и аз така мислех на ... хммм ... на 8 мисля, че бях.Първоначално написано от Snowww
сега съм на 18 и ми се промени гледната точка малко![]()
ти си на неповече от 10 или темата е ебавка нали? кое от двете?![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Аз съм мъж, но според мен една жена трябва да роди първото си дете над 20, но преди 30. Иначе има риск да е с трудна бременност и да не роди здраво дете.
на 13 , ама по тва време нямаше кандидати, сега презрях![]()
честно казано аз нямам намерение да раждам, така че ....
В момента в който съм сигурна, че дори и да остана сама ще мога да осигуря добър живот на детето си.
Какво съвпадение! И аз сега съм на 8!Първоначално написано от insanity_666
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
23-26![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Боже все едно аз сега да раждам.Първоначално написано от Snowww
Най-малко 24-25 искам аз![]()
+1 (ако въобще реша да имам деца)Първоначално написано от MoHuTo
Искам две дечица. Първото на 23-24 да родя, второто на 28-29. Но все пак Господ си знае работата.![]()
няма точно определена вЪзраст ... значи ако искам да имам дете ще бЪде когато си имам сериозен приятел да сЪм си завЪршила висшето и да имам доходи с които да мога да гледам детето ... значи около 26 някЪде ... това е идеалната вЪзраст за мене ... а не да го родя на 18 да уча и да сЪм самотна майка защото приятеля ми с който сЪм от 3 месеца решил да ми направи дете и после да ми каже айде аз се махам защото си намерих друга![]()
Когато стана готова за тази крачка.Сега съм на 18 и не мисля да е в следващите 3 години.
Първоначално написано от Rofl4e
Много добро мнение!Първоначално написано от GreenFairy
Бях писала нещо такова преди няколко месеца в подобна тема.
![]()
не по-рано от 25ама знае ли човек когато дойде ; )
Cruel Intentions
+1Първоначално написано от mysterious93
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
НЕ искам да имам децаако някога имам ще го дам в дом.за тва по добре да нямам.. мразя децата.тфа е тъпо и отживяло