- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко искате да родите първото си дете?
И аз съм на същото мнениеПървоначално написано от sladky2009
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
преди 30 но след 20-искам да имам нормален живот,а не като поиска нещо тва дете-и аз да му викам-"Ми нямаме пари,миличко..."
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
am 24 moje bi
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ми темата е ебавка, ама и то е с акъл на 10...Първоначално написано от insanity_666
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Първоначално написано от BeMyLover
+1 и аз съм на абсолютно същото мнение![]()
Обичам т3!!!
Глупаво е,да раждаш дете на ранна възраст..затова мислете..Тея,които сте казали 17,май сте доста по-малки .. Защото 17 въобще не е подходяща възраст..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Еми 26-28 някъде там,искам да си поживея първо,да си изуча висшето,магистратура,да си хвана яка работа и готин мъж и когато това стане мисля,че ще си е перфектно едно малко сладурче![]()
I`m not the girl next door...I`m the bitch down the street...
ким-ingПървоначално написано от krem4et0
![]()
in defense of our dreams...
мноо ми е интересно обаче кой е ви направи бебе на 17![]()
in defense of our dreams...
na 26 sled kato zavar6a i mu podsugurq hubav jivot......![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На 23-24 :P а сега съм на 17![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
някъде към 26/27 ...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Snowww ти нали искаше да раждаш на 17,а в един пост в темата каза,че мислиш,че децата са отижвелица и не искаш да имаш...явно наистина си на осем щом си противоречиш така.
А иначе по темата...честно казано не мисля,че може да се каже точна възраст.Според мен една жена би трябвало да роди,когато има мъж до себе си,който наистина да я обича и имат здрава и стабилна връзка.А и смятам,че трябва да има постоянна,сигурна работа.Все пак детето иска доста грижи и средства.
Когато спра да изпитвам неописуем ужас при мисълта да раждам.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
мразя децата![]()
az imam zatrudneniq s rajdaneto ne6to ne se polu4ava..
The Spark
Еся след малко.
![]()