- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена на 16.
....кажи на това момиче просто ще и дойде времето ... а пък ти като приятелка нейна... ако си й такава де вземи да я съветваш нещо което ще я успокои... ние ли я познаваме или ти??
Когато спориш се ражда истината някъде там...
Според предпоследното ти мнение, ти си мислиш ,че всички мъже мислят еднакво цитиръм "е,много сте странни мъжете..Първоначално написано от iLovePiruBloodz
ако се е ебала на 16 е курва,но ако се е ебала с ТЕБ на 16 е нормално..".
Я пак прочети поста и си отговори сам на въпроса "Къде пише всички?"
Слагам мъжете като цяло,но това не означава,че всички са такива..
Говоря за мъжете по принцип..повечето..има разлика !
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Четеш ли това което пишеш ?Първоначално написано от iLovePiruBloodz
Като кажа слагам жените като цяло, значи че слагам всяка една жена в кюпа, а не всяка една жена с изключение.
Слагам ги като общност ..
В дадена общност винаги има някой различен,нали?
Сега разбра ли за какво ти говоря?!
Много глупаво е да допуснеш грешка и да не умееш да си я признаеш..Първоначално написано от iLovePiruBloodz
кажи и на тва момиче да се разхубави и веднага ще има кандидати![]()
за да си красив освем акъл, требва и труд![]()
Хах,а не смяташ ли,че може би не си разбрал какво искам да кажа?..
Или ти си наай-умния ;дд ае моля ти се..
Напротив, разбрах какво искаш да кажа, но ти не се беше изразила правилно. Смятам обаче, че не умееш да си признаваш грешките, нямаш достойнство, това исках да видя.Първоначално написано от iLovePiruBloodz
Боже, накъде върви светът.. Хората какви проблеми имат , то момичето се тревожи че е девствена на 16... кат и е толкова зор да върви да си го търси.. почти никое момче няма да и откаже щом е за секс...ама не ми е ясно за къде бърза .. то тва само си идва.. не е въпроса да се притеснява..![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Тя тая snow в една друга тема си признава, че всички тея нейни теми са пуснати ей тъй за ебавка дет' се викаПървоначално написано от RudeBunny
![]()
Така че, спокойно, не е истина това. Плюс това, аз доколкото видях по другите теми, повечето момичета, се гордеят с това, че са двествени.
ами то вече си е гордост ако на 16 са девствени.. като се има предвид какво правят 14-годишните![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
много им давашПървоначално написано от RudeBunny
.. има някои от 12-13 почват ..
а иначе наистина вече си е гордост на 16 да си девствен ..
![]()
I cAn 7uRn yA smiLe upSidE d0wn ;]
девствена на 16![]()
аз на 12 вече праих секс и отдавна го права.. мн си зле сигурно си ужасна да не си намериш приятел
![]()
ужас колко грозни хора по имало по света
Ауе майна ти като си к**ва не значи че и другите са и аз съм на 16 и съм девствена и кво не ми пука нека съм си и това че си девствен не значи че си грозен мноо си тъпа чесно да ти кажа ааа и ето една моя снимка и ми кажи грозна ли съм според тебеПървоначално написано от sladky2009
http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...824_00_600.jpg
Simple Plan FOREVER
Nestea
хахаха и аз тва викамПървоначално написано от sladky2009
![]()
Темата е ебавка![]()
Ако сте от Варна и аз мога помогна .. за сестра ти защото най малкото което е тя е на 11 но за приятелката ти ще се погрижа![]()
хаха - еми ставаш , спокоПървоначално написано от Andito0o
![]()
ako si hubava zapovqdai ela u nas
Яка си.Първоначално написано от Andito0o
не си грознаПървоначално написано от Andito0o
но наистина на 16 да си девствен..е тъпо за мен
Е какво е тъпото ?Първоначално написано от sladky2009
Значи като си на 19 (както съм аз) е ултра тъпо, налиПървоначално написано от sladky2009
![]()
И аз съм на 19 и не мисля ,че е тъпо, ама оня явно много ги чатка нещата.Първоначално написано от 6ibanqka