.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    там където си излишен!

Подарък за любимия

Zdr na vsichki izvinete me che na pisha na kirilica no nqmam na tazi klaviatura tui kato ne sam v bg
    taka bih iskala da pomolq vsichki suforymnici da mi dadut nqkakvi ideiki ili primeri te kakvo sa podarqvali na lubimiq ..tui kato za koleda shte se pribiram v BG pri moeto milo i nz kakvo da mu kupq..hem i 6 meseca 6e napraime sled tova hem i za praznika hem i za vs i az se chudq kakvo da mu vzema
    kakvo bixte podarili i kakvo ste podarqvali :P
    Ms PrEdvaritelno na vsichki
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

зависи ОТ НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ.зависи какво обича и на колко години е ,какво го влече.На нова година би било подходящо да вземеш някоя плюшена играчка или парфюм...зависи какво харесва.

За кирилицата:в настройките на компютъра за езиците трябва да има фонетика за българския,ако си я сложиш буквите съвпадат с английските

По темата:Както казаха преди мен : зависи от неговите интереси.Парфюмът е доста добра идея
    Stay up all night with the stars *

Град
    в мазето ;dd
    парфюм .. някаква гривна..хубаво надписана картичка + да кажем някаква чаша с нарисувани влюбени момче и момиче или някви животинки ... не знам

Голям фен
    Парфюмът вече е малко изтъркан.Но гривната и чашата са добри идеи.Аз подарих златен часовник,гравиран с думите: "Като бисер всяка мъничка секунда се отронва,стрелката бясно напред върви,времето не стига,бърза,задъхва се,а всяка секунда пред тебе мълчи".Но това си е текст свързан с едно наше преживяване....Ти можеш да гравираш нещо друго.Хората казват обаче,че ако подариш часовник е на раздяла...Не знам ти колко си суеверна
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    стига с тея парюми и играчки вече сте големи за такива щуротии а и е изтъркано,по-добре му подари няква блузка по негов стил или нещо което ви свързва

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    стига с тея парюми и играчки вече сте големи за такива щуротии а и е изтъркано,по-добре му подари няква блузка по негов стил или нещо което ви свързва
    а блуза да не би е по-добре
    аз го намирам,като избиване на комплекс.Не мисля че е уместно да подаряваш дреха на приятеля си,все пак не сте женени и изглежда малко преувеличено.Защо пък парфюма да е изтъркано,казваш -''вече сте големи''аз не си спомням когато съм била дете някой да ми е подарявал парфюм,по-точно всички ми подаряваха дрехи.Подарък на момче се избира по-трудно ,отколкото на момиче така че защо не?
    Ако комбинираш гривната и парфюма ,мисля че ще се получи хубав подарък.Пък и не мисля ,че е толкоова важен подаръка,отколкотоо жеста
    Малко сме разумните.

Град
    там където си излишен!
    EMI VECHE 19 KARA.. amm nz mislq mejdu grivna ili nqkakva zatna verijka zashtoto parfum nekfo toi si ima mnogo...drehi da ne sme jeneni a igrachka veche ima ot men off neznam i az..no tova sus chasovnika i naddpisa mi haresa..a kolko pari vurvqt tezi neshta neshto ala bala :P
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от krisiiiiito
    парфюм .. някаква гривна..хубаво надписана картичка + да кажем някаква чаша с нарисувани влюбени момче и момиче или някви животинки ... не знам
    +1 pak i ima mn takiva temi ima MN
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Blab
    Бих:
    Пъзел
    Хвърчило(за Коледа не става)
    Шал
    Кутийка със сняг
    -||- вълшебство
    ...

Град
    На слънцето :>
    Ъъм .. не искам да пускам нова тема затова ще питам тук ..

С приятеля ми правим 1 месец на 20ти декември .. какво да му подаря ? На 15 е . Има си всичко .. Много се чудя а пък трябва вече да почвам да мисля .. а да и още един подарък за Коледа .. като се знам , че един не мога да се сетя два направо ме разбиват ..

ПП. Плюшена играчка на момче ?!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хм моя има рд след няколко дена.. и му взех парфюм + блузка..и още нещо мисля да взема... някоя снимка наша с хубава рамка...или плюшено сърчице мъничко има такива с хубав надпис...не знам..утре като обикалям магазините се надявам да харесам нещо...

здравейте !

Търся плюшена играчка - куче.. но искам да е точно определен вид.
    Искам да е като тези :

Проблема е че не съм сигурен дали има точно такива поне аз не съм виждал... моля ви кажете виждали ли сте точно такива или подобни кученца-играчки.Благодаря ви!
    Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...

Голям фен Аватара на beb4yy
    е ебати са остава да незнаете на ПРИЯТЕЛЯ СИ КФО ДА ПОДАРИТЕ окей ние не познаваме приятеля ти как да ти кажа сребърна гривна като не го зньм дали носи просто това си е лично твой избор П.П:мое мнение

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    а блуза да не би е по-добре
    аз го намирам,като избиване на комплекс.Не мисля че е уместно да подаряваш дреха на приятеля си,все пак не сте женени и изглежда малко преувеличено.Защо пък парфюма да е изтъркано,казваш -''вече сте големи''аз не си спомням когато съм била дете някой да ми е подарявал парфюм,по-точно всички ми подаряваха дрехи.Подарък на момче се избира по-трудно ,отколкото на момиче така че защо не?
    Ако комбинираш гривната и парфюма ,мисля че ще се получи хубав подарък.Пък и не мисля ,че е толкоова важен подаръка,отколкотоо жеста
    "Да не сме женени, че да му подарявам дреха" Ама вие сериозно ли? Защо трябва подаръкът да е нещо непрактично? Да му избереш дреха, която му харесва, показва, че познаваш вкуса му достатъчно добре.

Град
    ..във един измислен свят..
    Приятеля ми е луд фен на ЦСКА.. има тениска оригинална , затова реших да му взема футболна топка да има ЦСКА нещо си на нея Малко ме съмнява в моя град да намеря ама все пак ще обиколя..

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    подаръци..подаръци...това не е най-важното, разберете го! Най-важното е как ще си прекарате, заедно ли ще сте изобщо. Аз на моя приятел... страшно много неща съм му подарявала( за 3 години и половина заедно.. ) като се започне от плюшки ( хаха да тъпо е за момче, но тогава бях на 14 и просто не знаех какво може да се подари на момче но въпреки това той се изкефи много) плюшени възглавници, парфюми, рамка със снимка ( 1вия св. Валентин заедно..), кутийка, която на капачеот беше с рамка за снимки, в която сложих разни посланийца, правила съм разни неща самичка.. картички, послания, албум със снимки му подарих тази година за Св. Валентин, но той не беше запълнен целия, само някъде 1/3 от него и той вика: "А добре за 3 години сме запълнили 1/3 от албума, значи ще си с мен още най-малко 6.. докато го запълним до края" На последния му рожден ден ( стана на 20) му подарих оптична мишка във формата на количка и разни нещица правени от мен.
    За Коледа.. мислех да му направя огромнааааа картичка.. да залепя няколко картона и да накарам една приятелка да нарисува нещо, за да стане хубаво, че аз не мога да рисувам
    Той какво ми е подарявал.. плюшкиии, много ги обичаммм , първата година ми ги подаряваше с повод и без повод. На 16ия ми рожден ден ( беше много романтично) ми подари кутия с бонбонки във формата на сърце, в която беше скрит златен пръстен и едно стихотворение,измислено от него.. е това стихотворение ме накара да се разплача от радост.. То може би ми е най-ценният подарък от него.
    Разберете не е важно да е нещо скъпо.. важен е жестът и е най-хубаво,когато сте го направили ръчно Обичайте сееееееееее! И дано всеки намери човек до себе си, когото наистина да обича!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си