- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За или Против диетите сте?
Nqkoi dieti pro4istvat organizma, no ima i takiva koito vredqt. Poprincip ne moga da spazvam dieti, no sum za zdravoslovnoto hranene..
Fall down seven times..
Stand up eight.
Против "диетите"=лишение/глад.
А като чуя Дюкан, ми се изправят косите![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако си подрастващ не би трябвало да спазваш диети.Все пак в момента растеж.Ако,обаче си много пълен съм за диета,но само със съвет от диетолог.Ако си жена/мъж и си по-голям...смисъл над 20 спокойно можеш да си спазваш диети,каквито си избереш сам.
ПП. Ако все пак мислиш,че имаш нужда от диета,потърси в google лунната диета.Резултат на 100 %![]()
Зависи за какви диети става въпрос.Ако са тези,от които отслабваш за 1 месец с 10 килограма и после си ги наваксваш двойно,не благодаря.Това първо не е здравословно и второ неефективно.Особено за подрастващите подлагането на гладуване си е направо убийство.Така че препоръчвам на тези,които искат да отслабнат,само яко спортуване.Вярно,че става по-бавно,но пък резултатите са трайни и качествени.
има една зелева супа и се води като диета обаче аз си я ям нея ходя си на фитнес и така свалям и не стоя гладна.казват че колкото повече я ядеш толкова повече калории изгаряш..ама иначе съм против! защото няма ефект и нее полезно!
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
твърдо против!!!!!!!Нека хората отслабват със спорт,според мен тва е най-доброто решение,да си съсипят здравето за глупости,аз съм за спорт ако някой ще отслабва...
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Всеки допълнителен коментар е излишен...Първоначално написано от lcl
Напълно съгласнаПървоначално написано от Carlos
Az li4no sam protiv,vapreki 4e imam nujda mai ot malko dietka.ama vse pak ne mislq,4e tove e pravilniq na4in za svalqne na kg.osobeno v na6ata vazrast e daje opasno da se ograni4avame![]()
"За" диетите , като начин на спазване на здравословен хранителен режим и поддържане на тялото и духа в добро състояние. "Против" тях , като вманиачаване и нездравословно и съсипващо организма прекаляване, и психичеспо разтройство на тема "килограми".
Аз съм за-но трябва да се изготви диета за самия човек..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
за разбирасе
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
по принцип не съм почитателка на диетите, но понеже тренирам таекуон-до, спорт при който когато ходим по състезания играем по категории, доста често ми се налага да спазвам диета, независимо каква, за колко дни и тем подобни... много добре знам че след това отново ще си възвърна кг., но ми се налага, тъй като тренера ми определя в коя категория да играя (ест. която е добре и за самата мен де), но идеята ми е че въпреки че обичам да си похапвам (за сега съм 48кг) понякога (в моменти като този, понеже сега съм на "диета") не съм им много почитателка, защото само гладувам, тичам, тренирам усилено и нямам кой знае колко сили ....![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
За-единствено в случаите, когато представляват здвравословно хранене, а не липсата на каквото и да е, съчетано с фотосинтеза /примерно/...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
За,за хората,които имат нужда и теглото застрашава здравето им.
Тhe Hell is coming!
ПРОТИВ! не е задължително винаги когато човек иска да намали своето тегло да се лишава от храните които обича може да започне да спортува много по лесно и здравословно е![]()
:P
Какво имаш предвид като казваш ''диети''? Защото диетите биват много видове - за здравето, за отслабване.... И каква диета точно, защото има както вредни така и полезни диети уточни !!
Аз съм за диетата,ако наистина се налага.Аз съм за здравословната диета,която пречиства организма и се прилага само при наднормено тегло.Против диетата съм,която се отнася за незрели момичета,възрастова граница 13-16.За една диета,трябва да са налице много фактори,ако наистина килограмите не са в граници и се налага,а не диета от суета,която отслабва имунната система и влияе отрицателно на човшкия организъм.Всяко едно нещо трябва да е в мярка.
не отговорих на анкетата тъй като не съм твърдо за нито твърдо против!
за -когато наистина имаш нужда да отслабнеш а не както повечето момичета мрънкат "Охх дебела съм" а всъщност са си много добре не е нужно да ставаме анорексички!За съм и когато знаеш как точно да отслабваш!
против-за тези които нямат нужда и за тези които незнаят как да се хранят за да отслабнат!
dieta sum spazvala s cel otslabvane...efekt ima6e no nikoga nqma da napravq tazi gre6ka otnovo!!! naistina si razstroiva6 organizma i stomaha ti ne stava za ni6ty posle...Savet- NE go pravete
Против!Не съм спазвала диети,понеже съм много слаба и не ми се е налагало.
Мисля,че това е безмислено и е пълен мазохизъм да стоиш по цял ден гладен или да се ограничаваш от всичко.По-добре спорт,отколкото диета.
offline forever!
Против диетите
За хранителните режими и правилното,здравословно хранене![]()