.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Контрацепция за първия път

Страх ме е от гаф,първия път..
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ако го използвате правилно няма как да се скъса!Пък и като ти е за 1 път няма да правите някфо лудо шибане а ще внимавате а за по голяма сигорност може да си вземете дюрекс екстра сеив!

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Ако го използвате правилно няма как да се скъса!Пък и като ти е за 1 път няма да правите някфо лудо шибане а ще внимавате а за по голяма сигорност може да си вземете дюрекс екстра сеив!
    +1 To purviq put naistina nqma da go pravite burzo , divo ili neshto ot sorta , taka che veroqtnostta da se skusa e mnogo malka .
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Страната на Чудесата
    Fighting for nothing is what you're born for.

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    +1 To purviq put naistina nqma da go pravite burzo , divo ili neshto ot sorta , taka che veroqtnostta da se skusa e mnogo malka .
    така е споко вс ще е ок

Дюрекс екстра сейв или Спортекс Екстра ..

и внимавайте

От първия път могат и да не ви станат нещата .. но все пак трудно е да стане гаф .. не мисли още от сега за хапчета и др неща .. споко
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Re: Помогнете... :(

Цитирай Първоначално написано от Gospod
    Цитирай Първоначално написано от ChocolateGirl
    Хора,имам нужда от малко помощ..Значи ситуацията е следната:
    Скоро ще ми е първия път с моя приятел,смятаме да го направим задължително с презерватив,но се опасявам ако се скъса как трябва да действам?..Знам за хапчетата за бърза контрацепция,но прочетох твърде много негативни мнения за Escapelle,а за Postinor DUO ми казаха,че са спряни от производство Ако някои има съветче или препоръка,ще се радвам за помощ Благодаря за вниманието!
    Няма да извършвате грехопадение чадо. Ще живеете във въздържание
    ОМФГ ХАХХАХА +11111
    Teh Awesome Juda

Майна сити РУЛЗ! :P

sladky2009
    Guest

Скоро ще ми е първия път с моя приятел,смятаме да го направим задължително с презерватив,но се опасявам ако се скъса как трябва да действам?..Знам за хапчетата за бърза контрацепция,но прочетох твърде много негативни мнения за Escapelle,а за Postinor DUO ми казаха,че са спряни от производство Ако някои има съветче или препоръка,ще се радвам за помощ Благодаря за вниманието!
    правете го без

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    дурекс екстра е добра идея, ама спортекса определено не . Аз веднъж си зех не екстра сейф, а нормалния вариант и е**си т'ва беше като на байка вътрешните гуми дебело!
    Иначе наблегне те на оралната любов, важното е да си възбудена и всичко ще е наред. Пък ако се стигне до ескапел, не се притеснявай, най-много да ти закъснее или нещо подобно.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    правете го без
    ти си зле.....

Цитирай Първоначално написано от pezataa
    Ти си луда
    Еее стига де малко по-сериозно .. защо да съм луда притеснявам се,нормално е ..

Цитирай Първоначално написано от bebok
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    правете го без
    ти си зле.....
    +1 ..много зле

Малко сме разумните.

Ами ако си купите качествени презервативи вероятността за скъсване е много малка.Плюс това както казаха вече понеже ти е първи път няма да се шибате бясно,я Иначе браво че мислиш за предпазните средства,не като повечето напоследък

За по-сигурен ефект,накарай приятеля ти да не свършва в теб.Без презеравтив,това не е сигурен начин,но пък ако се съчетаят е що-годе сигурен Успех

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^презерватив И прекъснат полов акт! Тия ти писания не важат за 15 годишни разгонени пубери, а за зрели и отговорни възрастни хора. Като ще се травмира като си го вади, да не го вади от гащите изобщо, щом не е готов да има деца!!!!

Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    За по-сигурен ефект,накарай приятеля ти да не свършва в теб.Без презеравтив,това не е сигурен начин,но пък ако се съчетаят е що-годе сигурен Успех
    Това не се препоръчва за първи път, а аз не го препоръчвам и изобщо:

Защо прекъснатият полов акт (73-96% ефективност) не се препоръчва за тийнейджъри:

• Много момчета нямат опита и самоконтрола да излязат навреме.

• Някои момчета казват, че ще излязат, но толкова се възбуждат и увличат, че не излизат.

• Някои момчета не могат точно да определят кога ще еякулират.

• Някои момчета еякулират много бързо, преди да го осъзнаят.

• Преди еякулация почти всички пениси текат с предеякулационна течност, която може да съдържа сперма и да предизвика бременност.

И още две от мен:

• Ако мацката си кръстоса краката зад момчето, то и да иска, не може да излезе.

• Излизането в този момент, когато искаш да влезеш най-дълбоко, е противоестествено и нанася психически травми.
    http://edno.info/f/showthread.php?p=6856#post6856
    Прочети внимателно--->презерватив с прекъсване.И да не успее да го извади навреме,ще свърши в презерватива

Град
    Свищов
    global, ти имаш ли идея колко несигурни са тия глобули? А имаш ли идея, че малки момиченца не трябва да пият ОК и че 1 жена не бива да ги пие постоянно? И изобщо кажи кои хапчета рекламираш, че поне да знаем, че им правиш скрита реклама и да се свършва!!! Не знам на колко години е авторката, но едва ли има 15-16(ако е по-голяма, моля за извинение). Мислиш ли, че блъскането на химически препарати, към които може да е алергична във влагалището е най-доброто. Смяташ ли, че 1 жена може непрекъснато 30 години да пие противозачатъчни? Без паузи!? Стига с тая пропаганда. И без това тийновете не се изследват и не се пазят. поне да ползват презерватив, който да ги спаси и от болести!

П.С.Друг е въпросът дали и откога тийновете трябва и могат(емоционално и психически) да правят секс!

..btw на 16 съм (авторката) аз лично не съм съгласна да пия противозачатъчни,защото съм чувала че са вредни за възратта ми.Идеята за свършването отвън с презерватива ми допадна..поне има по голяма сигурност!!!

..btw на 16 съм (авторката) аз лично не съм съгласна да пия противозачатъчни,защото съм чувала че са вредни за възратта ми.Идеята за свършването отвън с презерватива ми допадна..поне има по голяма сигурност!!!
    Радвам се ,че поне ти разбра идеята ми

Град
    Свищов
    Не виждам мъжът ми да е особено травмиран, понеже всеки път си го вади!

Град
    В.Търново
    Няма да се скъса.
    За Durex и Sportex говоря обаче.
    Пожелавам ви приятно изживяване.
    Но няма да бъде.

Шегувам се естествено.
    ...

Град
    Свищов
    Може за нейния приятел да не е травмиращо също. Да опитат поне. Нищо не губят. Поне докато свикнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си