- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Контрацепция за първия път
Страх ме е от гаф,първия път..
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Ако го използвате правилно няма как да се скъса!Пък и като ти е за 1 път няма да правите някфо лудо шибане а ще внимавате а за по голяма сигорност може да си вземете дюрекс екстра сеив!
+1 To purviq put naistina nqma da go pravite burzo , divo ili neshto ot sorta , taka che veroqtnostta da se skusa e mnogo malka .Първоначално написано от Rofl4e
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Fighting for nothing is what you're born for.
така е споко вс ще е окПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
От първия път могат и да не ви станат нещата .. но все пак трудно е да стане гаф .. не мисли още от сега за хапчета и др неща .. споко![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ОМФГ ХАХХАХА +11111Първоначално написано от Gospod
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
правете го безПървоначално написано от ChocolateGirl
дурекс екстра е добра идея, ама спортекса определено не. Аз веднъж си зех
не екстра сейф, а нормалния вариант и е**си т'ва беше като на байка вътрешните гуми дебело!
Иначе наблегне те на оралната любов, важното е да си възбудена и всичко ще е наред. Пък ако се стигне до ескапел, не се притеснявай, най-много да ти закъснее или нещо подобно.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ти си зле.....Първоначално написано от sladky2009
Еее стига де малко по-сериозно .. защо да съм лудаПървоначално написано от pezataa
притеснявам се,нормално е ..
![]()
+1 ..много злеПървоначално написано от bebok
![]()
Ами ако си купите качествени презервативи вероятността за скъсване е много малка.Плюс това както казаха вече понеже ти е първи път няма да се шибате бясно,яИначе браво че мислиш за предпазните средства,не като повечето напоследък
![]()
За по-сигурен ефект,накарай приятеля ти да не свършва в теб.Без презеравтив,това не е сигурен начин,но пък ако се съчетаят е що-годе сигуренУспех
![]()
Прочети внимателно--->презерватив с прекъсване.И да не успее да го извади навреме,ще свърши в презервативаПървоначално написано от global
![]()
global, ти имаш ли идея колко несигурни са тия глобули? А имаш ли идея, че малки момиченца не трябва да пият ОК и че 1 жена не бива да ги пие постоянно? И изобщо кажи кои хапчета рекламираш, че поне да знаем, че им правиш скрита реклама и да се свършва!!! Не знам на колко години е авторката, но едва ли има 15-16(ако е по-голяма, моля за извинение). Мислиш ли, че блъскането на химически препарати, към които може да е алергична във влагалището е най-доброто. Смяташ ли, че 1 жена може непрекъснато 30 години да пие противозачатъчни? Без паузи!? Стига с тая пропаганда. И без това тийновете не се изследват и не се пазят. поне да ползват презерватив, който да ги спаси и от болести!
П.С.Друг е въпросът дали и откога тийновете трябва и могат(емоционално и психически) да правят секс!
..btw на 16 съм (авторката)аз лично не съм съгласна да пия противозачатъчни,защото съм чувала че са вредни за възратта ми.Идеята за свършването отвън с презерватива ми допадна..поне има по голяма сигурност!!!
Радвам се ,че поне ти разбра идеята миПървоначално написано от ChocolateGirl
![]()
Няма да се скъса.
За Durex и Sportex говоря обаче.
Пожелавам ви приятно изживяване.
Но няма да бъде.
![]()
Шегувам се естествено.
...