- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за готини
Само ако оная ти работа е зеленаПървоначално написано от GreenFairy
))
Къде можем да чуем твое изпълнение....Първоначално написано от Snowww
Аз пък само от бутици пазарувам....
За разлика от мола там няма намаления...
А и само циганите карат мерцедес....
И какъв е телефона и за 1000 лева??
Оле до там ли си пропаднала, всеки в тая държава може да стане фолк певица и си мислиш, че тва е голямата работа ли?! Малко силикон, изчукаш 1,2 и готово, дори не е нужно да умееш да пеешПървоначално написано от Snowww
Леле ти си по-пропаднала от колкото си мислех и си мислиш, че щом имаш пари си нещо повече, слез на земята кукло
И стига говори глупости щото сериозно започваш да ме дразниш
А аз раздразня ли се по-добре не се захващай
Айде със здраве
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
+1, кефиш ме момиче, даже многоПървоначално написано от weakminded
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Приятелко защо ме предадеПървоначално написано от weakminded
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
[quote="weakminded"]Съвсем скоро цяла България ще ме гледа по ПланетаПървоначално написано от Snowww
Я кажи поне един бутик, ама не само бутика а и адреса. Нали много ги знаеш?
Мерцедес и Ауди карат всички заможни бизнесмени. Циганите нямат пари да си купят кола и затова карат каруци.
http://i.actualno.com/club.bg/files/...97363f9d27.jpg това ми е телефона
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Ами не е, съжалявамПървоначално написано от weakminded
![]()
Ахаха,ти да не си онази тъпа Михаела дето се и пускат клипчета във Вбокс дето имитира чужди клипове.Ако е такауспехчета с професията
ЕДИТ: За snowwww стаа дума
of къде са модераторите?и тия изкуствените спорове не в се получават много..то не е ли да ти дойде отвътре и да се излезят +20 страници в караници кой слуша чалга,кой е емо и т.н. не върви![]()
Cruel Intentions
Михаела ми е първа братовчедкаПървоначално написано от rocking_time
![]()
Аз съм достатъчно богата и си плащам на модераторите за да не ми правят проблеми.Първоначално написано от mysterious93
![]()
Вместо да ми завиждаш, направи и ти нещо за себе си което да те удоволетворява. Стани и ти певица щом толкова те е яд, че и аз съм.Първоначално написано от mir4eto93