- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Масово еб*не в дискотеките ?
Започвам направо.
Вие били ли сте свидетели на подобни случки ?
3 сутринта, пълна лудница в дискотеката. Излизам навън и гледам отстрани на дискотеката (на ъгъла) опаша от момчета и си казвам "А?! кво праят тия тука бе ?" Отивам аз и що да видя. Момчетата се редят на опашка да еб*т някаква. Гледката ме удари в петите. Гледката беше...хм, ужасна![]()
Тцтц, какво курвенце.
Иначе звучи очарователно... може би на всеки трябва да се случи по един път в живота...
Смени си ника между другото - в раздела за Новини и съобщения има тема и т.н.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
еми ся няма лошо с 1 ако си мн загорял/аама тва с няколко момчета наистина звучи ужасно.Или бая се е натряскала и ония просто са й се изреждали(което е наистина много гадно)или е била мн загоряла
аа иначе баш в действие не съм виждала ама..съм виждала извън дискотеката някои яко да се натискат и да си бъркат из гащите
и ест не изчаквам края влизам пак в дискотеката или заминавам
![]()
Cruel Intentions
Тая пичка бях азПървоначално написано от b0b1_7urb070
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
така каза и един приятел като му казаг какв осъм видял... ама не вървим на добре :S
Накъде отива света?!![]()
![]()
Хах...За какво говорим...и аз бях свидетелка на подобна ситуация...но всичко си идва от въспитанието..Първоначално написано от TheBlackStranger
![]()
![]()
Всеки има право да прави каквото си поиска така, че не е ваша работа кой с кого се *бе!
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Ние не оспорваме правото на когото и да било да прави каквото и да било, но има едно нещо, наречено норми на прилично поведение, които сам трябва да си налагаш, а да не говорим, че е противозаконно по-горе коментираното "проблемче". Това за мен са деградирали хора. И морално и физически явно.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Какво да се прави ?
България...
Норми ... дрън дрън. Животът е един забога!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако аз бях станал свидетел на такава гледка, намриам някой клон/пръчка или каквото падне и така ще ги запукам, че ще им мине мерака![]()
Може ли такова нещо!![]()
Всеки имал право на избор какво да прави - тръцки!![]()
![]()
![]()
![]()
Snowww, не вярвам да си била ти, но ако все пак си - ти си една И Д И О Т К А!
ПП: Животът е един, но това не значи, че целият трябва да минава в глупав секс! И Д И О Т К А повтарям, ако не си прочела!
Аз сум най яката! Повтарям - Н А Й - Я К А Т А!Първоначално написано от fewtcher
Аз съм най яката! Повтарям - Н А Й - Я К А Т А!Първоначално написано от fewtcher
Идеалът ти за живот е много странен.Първоначално написано от Snowww
Да, един е и не трябва да го пропиляваме. В едно такова действие колко голям е риска от СПИН? Заради такива "свободомислещи" хора като теб и таз девойка гореспоменатата болест е толкова широко разпространена. Или ще ми кажеш, че тия на опашката са си слагали сичките кондоми...
На тези момичета и момчета преспокойно може да им се каже "утайката на обществото".![]()
УжасТ. Поне като са решили да си правят масова оргия да бяха отишли на хотел или някъде по на осамотено...
Амо в това се превръща светът .. Има курви или по точно кучки , защото има и курвари![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
80-85% от момчетата са курвари.
При момичетата процента е съвсем малко по-малък. Хубаво ще ни дойде още един метеорит да удари Земята според мен![]()
Това нищо не е.Един път в Тра-ла-ла се наебаха точно до мене и аверката ми ВЪТРЕ в дискотеката...Като го видях това се изнесах набързо от там и това ми беше първото и последното ходене там...От там нататака само на Планета![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
оххх тази да не съм бил аази мен ме ебаха в дискотека само че нямаше опашка
мн обичам да го правя на такива местааааа
![]()
Ти, дето си девствена и се правиш на голямата пичка не се обаждай, че като дойде някой да ти покаже пенис и ще се чудиш какво да правиш! Хлапета и пишлемета - бахти простотиите!
По принцип и аз съм "за" секса на нестандартни места, само, че така, че да не се ангажират други хора с това. (гледайки или чувайки какво се случва)Първоначално написано от sladky2009
![]()
девствен си ти бе еби си майката..не съм девственааПървоначално написано от fewtcher
![]()
Най - яката съм аааааз! И щом казвам, че всеки може да прави каквото си поиска, значи може!